- 2 Temmuz 2018
- 3.504
- 4.026
- 53
- 35
HayırArayıp bitirmedim derse ne yapacaksınız? Devam mı edeceksiniz?
Çünkü bu daha kötü olur benim adıma
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HayırArayıp bitirmedim derse ne yapacaksınız? Devam mı edeceksiniz?
Evet 6 ay bir birliktelik yaşadık iyisiyle kötüsüyle ve karşısındaki insanın duyguları var bunu biliyor ve hala susuyorsa bu onun terbiyesizliğiBitirme konuşması yapmamış bitiriyorum dememiş. Evet teorik olarak o bitirmiş ama siz son lafı ben söyleyeceğim derseniz hala fırsat var bence. Konuşmanıza da gerek yok atın mesajı sonra engelleyin. Sinir oluyorum bitirme konuşması yapmaktan kaçan bunun gibi tiplere
Evet öyle tabi ama bilmiyorum yaSürekli ayrıl barış olan bi ilişki bitmeye mahkum zaten onu tecrübe ettim bende
Doğru şu da var bitirmek istenmediğinde genelde illaki bi taraf adım atıyor birgün bile sürmüyor.
Ne yaşandı bilemem genel olarak söyledim ama anlayış hep erkekten beklenmemeli.
Evet öyle tabi ama bilmiyorum ya
Yani normalde hiç böyle birşey yaşamadık bu kadar ayrı kalmadık yani
Ayrıldığımız 1 gün sürerdi
Uzun zamandır hiç tartışmamıştık ben iyice bağlanmıştım
Hatta sorunları hallettik demiştim
Daha anlayışlıydım
Beni çok sinir etti bir konuda patladım bende bir anda büyük birşey değildi
Kavga çıkardım ama çok büyük bir kavga değildi kiBurdaki yorumları hayretle okudum işte bu yüzden ilişkilere arkadaş eş dost karıştırılmamalı. Tabii ki siz arayacaksınız önceden hep alttan alan oymuş şimdi kavga çıkaran sizsiniz haksız olan sizsiniz adam neden arayacak onun gururu yok mu? Sevse arardı bu olayda geçerli değil o da diyordur sevse arardı diye. Çok bile durmuşsunuz arayın özür dileyin ne münasebet hem haklı olacak hem durmadan alttan alacak falan ilerde çok pişman olursunuz
Kavga çıkarmışsınız işte büyük küçük fark etmz bilmeyerek demiş belki de sizi deniyor bakalım ben onun gözünde değerli miyim diye? Nedir yani bu prenses sendromları anlamıyorum ilişki iki kişiyle yaşanır araması gereken sizsinizKavga çıkardım ama çok büyük bir kavga değildi ki
Yani bide o benim sinir olucağım şeyler söyledi gerçi bilmeyerek dedi ama
Çok alttan alıcak bir durum yoktu
Bir arasa zaten hallolucaktı hersey
Ama aramadı
Yani ilişkimizin ilk başlarında çok kavga ettikSürekli ayrıldınız mı öncesinde bilmiyorum ama her ayrılıkta hep karşı taraf adım attıysa onlarda bir yerde pes ediyor ve hiç olmadık anda kestirip atabiliyolar.
Ama sevse 4 gündür en azından bir laf atar WhatsApp tanKavga çıkarmışsınız işte büyük küçük fark etmz bilmeyerek demiş belki de sizi deniyor bakalım ben onun gözünde değerli miyim diye? Nedir yani bu prenses sendromları anlamıyorum ilişki iki kişiyle yaşanır araması gereken sizsiniz
Bencede bittiHer tartismada alttan alan taraf kimdi?
Herseferinde sizseniz bu sefer yapmayin.
Ha fikrimi sorarsaniz 3-4 gundur aramiyorsa bitmistir. Bazen sozle soylemeye bile gerek olmuyor.
Ben anlatamadım herhalde.. siz de bu ilişkide değil misiniz siz neden laf atmadınız sevmiyor musunuz? Siz neden yapmadıysanız o da o sebeple yapmamıştırAma sevse 4 gündür en azından bir laf atar WhatsApp tan
Ne bilim ya
Kaybetme korkusu olur
Yani ilişkimizin ilk başlarında çok kavga ettik
Ben abuk sabuk nedenlerle kavga çıkarıyordum
Belki ayrılmak istiyordum ondan hep alttan alıyordu bırakma beni diye yalvarıyordu çok seviyordu
Sonra bağlandım iyice bağlandıktan sonra birsz daha normale döndü ilişkimiz
Uzun zamandır çok güzel gidiyordu
Birşeu oldu tutamadım kendimi işte
Olan oldu
Bitti sonunda
7ay kısa bir süre degil yazık etme sen ara onu derdini sor bakalım ne diyecek seviyorum diyorsun sevmek fedakarlık ister en azından ben hamlemi yaptım dersinKızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
İlgiliydi seviyordu beni sorun yoktu
3-4 gün önce bir tartışma oldu aramızda
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Sanırım beyfendi benden ayrıldı
Ve bunu söylemeye ya yüzü yok yada muhattap olmak istemiyor
Bayağı üzüldüm çünkü seviyordum
Arayıp bitti demesini duysam mı
Çünkü hep bekliyorum gözüm telde
Kafayı yemek üzereyim
Belki de hrp ben alttan aliyorum bu sefer o alttan alsin diye de dusunuyor olabilir.Bencede bitti
Bir ayrılık konuşması bile yapmadan
Yaşanılan iyi kötü herseye saygısızlık yaparak 6 ay
O alırdı hep alttan
İşte bu sefer bitirdi
Bizim hikaye de böyle birşeyBende abuk sabuk nedenlerle ayrılıyordum ama asla bırakmıyordu bir buçuk günü geçmiyordu küslük, her defasında o yazıyordu, bende onun rahatlığı vardı tabi nasıl olsa yazacak diyordum..
Sonra ne mi oldu hep alttan alan o olduğu için beni fedakarlık yapmaya değer birisi olarak göremedi ve bitti..
Biterkende ayrılmalarım başıma kakıldı tabi haklı olarak..
Ama artık şunu anladım fedakarlık tek taraflı olmuyormuş gururda hiçbir halta yaramıyormuş..
Bilmiyorum kiBelki de hrp ben alttan aliyorum bu sefer o alttan alsin diye de dusunuyor olabilir.
Ne icin tartistiginizi bilmiyorum.
Normalde alttan alan hep kadinlar oluyor. O yuzden arama demistim. Ama alttan alan hep o ise ve her tartismada o geliyorsa once, bence bu sefer de o gelsin once diye dusunmus olabilir.
Bizim hikaye de böyle birşey
Ama ben çok başlarda bunu yaptım
Sonraları anlayışlı oldum
Son kavgamızda biraz patladım işte olan oldu
Boşverr canım ya gerçekten sevseler ayrılabilirler mi?
Millet aldatıyor yine affediyorlar
Biz aldatmadık birşey yapmadık
Ne Yani bu kadar