Sevgilimle ayrıldık...ne yapmalıyım?

Kızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
İlgiliydi seviyordu beni sorun yoktu
3-4 gün önce bir tartışma oldu aramızda
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Sanırım beyfendi benden ayrıldı
Ve bunu söylemeye ya yüzü yok yada muhattap olmak istemiyor
Bayağı üzüldüm çünkü seviyordum
Arayıp bitti demesini duysam mı
Çünkü hep bekliyorum gözüm telde
Kafayı yemek üzereyim
Şekerim acı ama maalesef ilişkilerde yeni moda bu... !! Zahmet edip bi bitti bile demiyorlar.. direkt arazi !!

Sevseydi, umrunda olsaydı arardı, o yüzden sakın arama. Aynı şeyi kendim yaşadığım için biliyorum. Sakın tek bir kelime dahi etme. Korkaklığından değil, umursamadığından yazıyor. Yazarsan yine kendine zarar vereceksin.

Sevseydi, umrunda olsaydı arardı, o yüzden sakın arama. Aynı şeyi kendim yaşadığım için biliyorum. Sakın tek bir kelime dahi etme. Korkaklığından değil, umursamadığından yazıyor. Yazarsan yine kendine zarar vereceksin.
Evet kendi bilir
Ben ayrılmak istediğimde bırakmıyordu
O ayrılmak istediğinde ben bırakıyorum onu

Öyle olmuş olabilir ama tartışmasız da ilişki normal değil
Her dediğine susup oturamam ki
Susup oturmanız değil ,bu kadar tartışma olması normal değil ,öyle harala gürele hayat geçmiyor

Susup oturmanız değil ,bu kadar tartışma olması normal değil ,öyle harala gürele hayat geçmiyor
Harala gürele değildi cnm
Hatta uzun zamandır hiç tartışmamıştık
Çok güzel günlerimiz oldu birlikte
Herseyimizi anlatırdık birbirimize
Ama ne diyeyim duyguları bitmiş demek ki

En azından bitse bile cevabını alırsın böyle muallakta kalmak daha zor.
Evet çok zor
Ama yapmıcam
İşini kolaştırıyorum farkındayım
Kolayca sıyrıldı
Muallakta değilim zaten aramamak bitirmektir zaten
Arasam barışır ama bir kaç ay sonra yine biter
Sonuçta olmayacak birşey bu

Tartışmada haklı olan taraf bile olsa 3-5 gün yazmamak çok kırıcı.
Önemseyen insan (tartışmalar sürekli olmuyor ve sürekli alttan alan kişi o değilse) haksız da olsa adım atar çünkü kaybetmeye korkar.
Yok zaten ayrıl barış sürekli alttan al tarzında yalama olmuş bir ilişkiyse de inceldiği yerden kopar.

Sürekli ayrıl barış olan bi ilişki bitmeye mahkum zaten onu tecrübe ettim bende 😕

Doğru şu da var bitirmek istenmediğinde genelde illaki bi taraf adım atıyor birgün bile sürmüyor.

Ne yaşandı bilemem genel olarak söyledim ama anlayış hep erkekten beklenmemeli.

Ben fazla tepki verdim
Ama büyük birşeu değildi sonuçta
Bu kadar küslüğe neden olucak
Daha öncede oldu
Maksimum 1 gündü küslük
Bunda başka birşey var

Bunda başka bir şey var diyorsan onu sen daha iyi bilirsin tabi..

Ama bazı şeyler içine dert oluyorsa eğer gurur filan yapmamak lazımmış açık açık her şey konuşulmalı ben bunu tecrübe ettim, sonuçta herkes kendi hislerinden sorumlu,için rahat olacak bitiyorsa yine bitsin..

Basit bir neden
Saçma birşey söyledi
Bende biraz üstüne gittüm
Bu ayrılık sebebi olucak birşey değil
Sevse arardı ne bilim

ya O da öyle diyorsa senin için. sevse arardı diye ?
neden gerçekten hep karşı taraftan bekleniliyor .

Tartışma sebebiniz ne bilmiyorum ama ben olsam arar konuşurdum. İçimdekileri söylerdim biterse de yoluma bakardım galiba. Ama konuşursanız eğer biteceğini sanmıyorum bi tartışmayla

adam bitirmiş baksana aramıyor
Ben bitirdim zaten ondan aramıyorum derse
Bitirme konuşması yapmamış bitiriyorum dememiş. Evet teorik olarak o bitirmiş ama siz son lafı ben söyleyeceğim derseniz hala fırsat var bence. Konuşmanıza da gerek yok atın mesajı sonra engelleyin. Sinir oluyorum bitirme konuşması yapmaktan kaçan bunun gibi tiplere

6 ay verdim iyisiyle kötüsüyle yaşadık
İnsan karşısına alıp konuşur bu kadarcık değerim yokmuş gibi geliyor
Bide haftalar sonra arayıp seni unutamadım vs yapıyorlar kafamızı karıştırıyorlar
O yüzden bitti demesi ne bilim en azından benim için kırıcı da olsa bir bitiş olur
Ama yok aramıcam zaten
Biraz daha zaman tanıyın eğer çok takarsanızda ilişkiden bağımsız bir bahane ile iletişim kurun. Zaten size belli eder durumu.

Son düzenleme:
Back
X