Sevgilimle ayrıldık...ne yapmalıyım?

Ardebade

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2018
3.504
4.026
53
35
Kızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
İlgiliydi seviyordu beni sorun yoktu
3-4 gün önce bir tartışma oldu aramızda
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Sanırım beyfendi benden ayrıldı
Ve bunu söylemeye ya yüzü yok yada muhattap olmak istemiyor
Bayağı üzüldüm çünkü seviyordum
Arayıp bitti demesini duysam mı
Çünkü hep bekliyorum gözüm telde
Kafayı yemek üzereyim

Eski ben olsam yazardım içimdekileri kusardım. Şimdi ki ben böyle bir durumda olsam yazmam aynı şekilde uzak dururdum. 3-4 gün konuşmayıp yazmamak için uzun bir süreç. Bu kişi ya sizi önemsemeyecek kadar inatçıdır ya da zaten önemsemiyordu. İki durumda da yazmanın bir mantığı yok.
Bitti demek bile şu an ona kendini önemsetir.

Valla bence hiç arama bırak bitti demesini duydan ne duymasan ne çokda seyyy yapma yani
Bende öyle düşünüyorum
Bana 6 Aydan sonra o kadar şey paylaştıktan sonra iki kelime yazamayacak kadar korkaksa
Ben gerçekten çok pişman oldum onla sevgili olduğuma

Eski ben olsam yazardım içimdekileri kusardım. Şimdi ki ben böyle bir durumda olsam yazmam aynı şekilde uzak dururdum. 3-4 gün konuşmayıp yazmamak için uzun bir süreç. Bu kişi ya sizi önemsemeyecek kadar inatçıdır ya da zaten önemsemiyordu. İki durumda da yazmanın bir mantığı yok.
Bitti demek bile şu an ona kendini önemsetir.
Bende öyle düşünüyorum
Sözde seviyordu ilgiliydi
Demek önemsemiyordu
Yada yıprandı ilişkimiz
Yazmayı bende düşünmüyorum
Sessiz sedasız gidiyorum hayatından sorun çıkarmadan

Kızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Kafayı yemek üzereyim

Tartışmada kim haksızdı ?
Burda arama etme diye yazılıyor ama neden sadece tek taraflı düşünülüyor hep alttan alacak olan yazacak olan erkek mi ?

Ben arardım açıkçası. Neden daha sonra keşkeli cümleler kurayım ki. Belki de tartışmalardan çok sıkıldı. Ben anlamaya ve anlatmaya çabalardım daha çok. Ha konuştuktan sonra da gerçekten olmuyorsa kafam rahat olurdu. Sevdiğim ve güzel zamanlarımı geçirdiğim adamı aradım diye neden rezil olayım ki.. bu düşünceler bana saçma geliyor.

Tartışmada kim haksızdı ?
Burda arama etme diye yazılıyor ama neden sadece tek taraflı düşünülüyor hep alttan alacak olan yazacak olan erkek mi ?
Ben fazla tepki verdim
Ama büyük birşeu değildi sonuçta
Bu kadar küslüğe neden olucak
Daha öncede oldu
Maksimum 1 gündü küslük
Bunda başka birşey var

Ben arardım açıkçası. Neden daha sonra keşkeli cümleler kurayım ki. Belki de tartışmalardan çok sıkıldı. Ben anlamaya ve anlatmaya çabalardım daha çok. Ha konuştuktan sonra da gerçekten olmuyorsa kafam rahat olurdu. Sevdiğim ve güzel zamanlarımı geçirdiğim adamı aradım diye neden rezil olayım ki.. bu düşünceler bana saçma geliyor.
Rezil olma durumu değil de erkekler bu tarz şeylerde egoları okşanıyor
Ne bilim kendilerini vazgeçilmez sanıyor
Çok büyük bir hata yapmadım sonuçta
Uzun zamandır tartışmamıştık da
Affedilemez birşey değil yani
Ç içi oluyor bana yazmıyor inatla
Sevmemiş demek ki

Basit bir neden
Saçma birşey söyledi
Bende biraz üstüne gittüm
Bu ayrılık sebebi olucak birşey değil
Sevse arardı ne bilim
Çok tartışma erkeği bıktırıyor sevgide bitiyor,boşverin bitsin tartışma iyi değil

Kızlar slm
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Kafayı yemek üzereyim
Bırak cehennem olsun hayatına dön telefondan engelleme silme.. Mutluluk profilini gördükce ezilsin..

Bitti demesini duyunca ne olacak, hic bisey
Bırakın bitti mi bitmedi mi diye o endiselensın
Kaldırmayın sunların *otunu.
Evet bende öyle düşünüyorum
Şimdi yazsam hadi barıştı diyelim bu sefer kaybetme korkusu olmayacak
Ben bu kıza istediğim zaman yazarım ararım diyecek iyice soğuyacak

Bittiğini sözlü olarak duysanız ne olacak anlamadım. Fiilen gösterdiyse bu kafidir. Bende eskiden öyleydim illa söylensin son konuşma yapılsın derdim. Ama gerek yok. Bu insanı daha çok kırıyor. Tek önemli nokta yol gözlemekten vazgeçin.
Buda işte benim bu cümleyi kurmam kadar kolay bir şey değil farkındayım. Zamanla olacak bir şey.

Bittiğini sözlü olarak duysanız ne olacak anlamadım. Fiilen gösterdiyse bu kafidir. Bende eskiden öyleydim illa söylensin son konuşma yapılsın derdim. Ama gerek yok. Bu insanı daha çok kırıyor. Tek önemli nokta yol gözlemekten vazgeçin.
Buda işte benim bu cümleyi kurmam kadar kolay bir şey değil farkındayım. Zamanla olacak bir şey.
6 ay verdim iyisiyle kötüsüyle yaşadık
İnsan karşısına alıp konuşur bu kadarcık değerim yokmuş gibi geliyor
Bide haftalar sonra arayıp seni unutamadım vs yapıyorlar kafamızı karıştırıyorlar
O yüzden bitti demesi ne bilim en azından benim için kırıcı da olsa bir bitiş olur
Ama yok aramıcam zaten

Back
X