- 22 Ocak 2021
- 1.603
- 5.811
- 108
- Konu Sahibi Biti Zdrava
O sözleri söylemişse herhalde sevgilisiymiş. E sizden de belli ki sıkılmış, bu durumu da bahane ederek ayrılmış. Bitti gitti, unutmaya çalışın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hasta bence, takıntılı biri demek ki.Sinirli yapısı vardı ama hep alttan alıyordum bana yakınlığı aşırı anormal geldi ama hep içimde tuttum ta ki kıyaslamalar başlayana kadar. Telefon duvar kağıdında kızın fotoğrafı vardı sustum, bana sürekli annesinden bahsetti artık dayanamadım.
12 saat??? Yok 1 saat haber almazsam ben olay cıkarırım.Son zamanda kavga etmeye başlamıştık 12 saat kendinden haber etmiyordu kendini bende buna kızıyordum bana çok huysuzsun, kıskançsın dedi. Haklısınız galiba bu son damla olmuş.
Haklısın, Vefat etmiş bir arkadaşı da olsa neden sürekli kıyaslıyor ki kimse bunu istemez, Ben ilklerimi onunla yaşadım soramazsın fln ne demek yani. Asla verilmeyecek bir cevap. Size pek değer vermiyor, ayrılmanız iyi olmuş, görüşmeyin bir daha. Arkadaşının anısıyla başbaşa bırakın onu madem.Bana nasıl böyle bir şey sorarsına geldi olay siz de kadınsınız beni o arkadaşıyla kıyaslamaya başlamıştı hadi susayım incitmeyeyim kalbini dedim ama artık dayanamamıştım.
Benim duvar kağıdına koyduğum ünlüye hakaret etmeye başladı ben yine de bir şey demedim alttan almaya çalıştım ama son zamanlarda alttan ala ala ezildiğimi fark ettim.Hasta bence, takıntılı biri demek ki.
Milyonlarca insanın sevgilisi eşi ölüyor.
Kimi hayatına kaldığı yerden devam ediyor.
Kimi de hayatına kimseyi sokmayıp tek başına yaşıyor.
Hem eski sevgilini unutuma, hem de hayatına birini sok. Kadına olmayacak şekilde davran.
Telefonunda resmi gördüğünüz de bırakmadınız keşke.
Hiç tutarlı bı insan değil bence.
Normal bir soruma bile sanki küfretmişim gibi cevap verdi. Sen benim bundan sonra dostumsun dediğinde sen demek ki sevmemişsin beni dedim bir şeyi de bir yerinden anlama dedi.Haklısın, Vefat etmiş bir arkadaşı da olsa neden sürekli kıyaslıyor ki kimse bunu istemez, Ben ilklerimi onunla yaşadım soramazsın fln ne demek yani. Asla verilmeyecek bir cevap. Size pek değer vermiyor, ayrılmanız iyi olmuş, görüşmeyin bir daha. Arkadaşının anısıyla başbaşa bırakın onu madem.
Sürekli yazsın demiyorum ama bir haber etse zaten tartışma çıkarmazdım.12 saat??? Yok 1 saat haber almazsam ben olay cıkarırım.
Olay ;yazsın,ilgilensin, arasin ,görüselim degil bu düpedüz hiç yerine koymak.İnsan sevdigini özler merak eder yav.12 saat ben kankamla konusmadan haber almadan duramam?Kıskanclık degil sizin yaptiginiz.
Siz var ya kendi icinizi dökün görüşmeden.Yazın bir gılgamıs destanı söyle icinizi dokun ne varsa hem üzülseniz de kalmasin söyleyecek birşeyiniz.Hem erkek illetine sonradan kor.Otursun icine okuzun
![]()
Sevgilim değil diye üsteledi ama bana garip gelmişti rahmetli kızla zaten hiçbir sorunum olamaz ama bizim fotoğrafımız yerine de başka bir kızın fotoğrafını görmek insanı yaralıyor. Bende yakın ölümü yaşadım ancak hayat devam ediyor diye yoluma baktım asla da umursamaz değilim bana çok takıntılı biri gibi geldi sanki arkadaş değil de kızı sevmiş, hoşlanmış gibi geldi.O sözleri söylemişse herhalde sevgilisiymiş. E sizden de belli ki sıkılmış, bu durumu da bahane ederek ayrılmış. Bitti gitti, unutmaya çalışın
Çoktan ayrılmanız gerekiyordu bence.Benim duvar kağıdına koyduğum ünlüye hakaret etmeye başladı ben yine de bir şey demedim alttan almaya çalıştım ama son zamanlarda alttan ala ala ezildiğimi fark ettim.
O karışırdı. Keşke bunu bile bile bir ilişkiye başlamasaydım bende bu konuda hata yaptım maalesef...Siz haklisiniz. Ölmüş yasiyor siz herhangi bir arkadasiniza böyle methiyeler duzseniz kendisi rahatsiz olmaz mıydı?
Ben Hayatta sevgililikte olduğu gibi her konuda adaletten yanayim. Siz yapınca o rahatsiz olmayacaksa yapabilir. Yok degilse karsidaki de dikkat edecek. Bu kiskanmak asla degil. Bu bence size yapılan saygısızlık.
O zaman sizde deyin ssenin saclarinda ayni eski sevgilimin dayısının saclarina benziyor diye.
Sizde ilklerinizi anlatin aninberaber yad edin.
İnsan zaten hissizlestirdiklerinde his öldügünde huysuzlanmaya baslıyor ben cok iyi anladim sizi.Sürekli yazsın demiyorum ama bir haber etse zaten tartışma çıkarmazdım.
Özellikle o sonda söylediği kelimeler beni yaraladı. Demek ki ben onun için bir hiçmişim daha yazmaayacağım bir sürü şey var ama bende kalsın. Sanki ben onun için bir hiçmişim şeklinde konuştu.Geçmişinden kopamıyorsa hayatına kimseyi almasaymış karaktersiz. Kurtulduğunuza sevinin
Hic hata değil. Birşeyogrendiniz. Geçmişi ile meselesi bitmeyenden kacarak uzaklasirsiniz artik.O karışırdı. Keşke bunu bile bile bir ilişkiye başlamasaydım bende bu konuda hata yaptım maalesef...
Basbayağı sevgililermiş. İlklerimi onunla yaşadım ne demek?Sevgilim değil diye üsteledi ama bana garip gelmişti rahmetli kızla zaten hiçbir sorunum olamaz ama bizim fotoğrafımız yerine de başka bir kızın fotoğrafını görmek insanı yaralıyor. Bende yakın ölümü yaşadım ancak hayat devam ediyor diye yoluma baktım asla da umursamaz değilim bana çok takıntılı biri gibi geldi sanki arkadaş değil de kızı sevmiş, hoşlanmış gibi geldi.
Sizi anlıyorum ama canınızı sıkmaya değmezÖzellikle o sonda söylediği kelimeler beni yaraladı. Demek ki ben onun için bir hiçmişim daha yazmaayacağım bir sürü şey var ama bende kalsın. Sanki ben onun için bir hiçmişim şeklinde konuştu.
En uzun ilişkisi 20 günmüş beni saymazsak.Belli ki bu adam kiminle beraber olursa olsun karsisinda hep onu arayacak cunku icinde hala o eski sevgilisini yasatiyor. Bu arada sevgilisi dedim ama sanirim oyleydi cunku adamin tavirlarina gore sevgililermis sanki. Adamin bedeni nerede olursa olsun ruhu hala onunla bence.
Acaba arkadaşlıktanne anliyor? Yada ilklerden?Basbayağı sevgililermiş. İlklerimi onunla yaşadım ne demek?