Sevgilimle Ayrıldık Sorun Kimde?

Sorun Kimde?

• Sende

OY: 15 16,5%
  • Onda

OY: 48 52,7%
  • İkinizde

OY: 28 30,8%

• Ankete Katılan
    91
zamanında kankam dostum kardesım dedıgı kısı ıcın sonrasında bunun dogrulugundan supheye dusecegınız gecmıse daır konusma gormussunuz
bu yuzden emın olmak ıcın sevgılımıydınız dıye sormussunuz anladıgım kadarıyla

adam terbıyesızmıs
ölmus kısıyı sızınle kıyaslaması
annesının sacı da senınkı gıbıydı falan demesı
ılklerımı onunla yasadım demesı
bu kadar ani ve buyuk patlaması

esımde kankam dostum dedıgı kısıyle sevgılıymıs gıbı mesajlasmasını gorsem cok eskı tarıhe de aıt olsa
madem sevgılındı neden dogruyu soylemedın kı derım yanı yalan soyledıgını dusundugum ıcın sorarım bunda bırsey yok

sız haklısınız bana gore

Sevgili olsalar bile bu kadar size yansitmamaliydi. Ölmüş birini kıskanmak değil de sizinkisi kendinizi çaresiz ve yetersiz hissetmek. Boşverin yolunuza bakın çok haklısınız.
Ne kadar severse sevsin böylesi 3 kişilik ilişki gibi hissettirmemeliydi .

En uzun ilişkisi 20 günmüş beni saymazsak.
Dostu arkadasi falan degil bence. Sevgilisiymis. Onunla kiz olunce bazi seyler yarim kalmis. Bu nedenle de belki de onu unutmak icin baskalariyla beraber ya da baskalarinda o kizi ariyor. Ama su bir gercek ki bu adam hala o kizi icinde yasatiyor. Ayrilmaniz dogru olmus. Cunku kimseyle bu sekilde saglikli iliski kuramaz bu adam. Ben olsam ben de istemezdim. Surekli bir kiyaslanma halinde olabilirdin evlenseniz de.
Uzun lafin kisasi bittigi icin uzulmene gerek yok. Olmazmis zaten. Cok uzun surmezmis bu iliski. Seninle bir ilgisi yok. Kendini bos yere yipratma.

Hiç suçunuz yok ve evet o kız eski sevgilisi gibi görünüyor.

“Tüm ilklerimi onla yaşadım” cümlesi ile itiraf etmiş zaten.

Hayır eski sevgilisi de olabilir, bunu sizinle de paylaşabilir, vefat etmiş zaten. Bu şekilde bağırıp çağırıp devamlı üste çıkmaya çalışması çok yorucu. Sormadan vefat ettiğini nereden bilebilirdiniz ki? Hiçbir bilgi vermeyip, devamlı karşılaştırıp sorunca da tepki vermek sağlıklı bir iletişim yöntemi değil.

Zaten karşılaştırmaya çalışmasından, saçınızı benzetmenizden sizi onun yerine koyma çabası sezinledim, geçmiş acısı devam ediyor gibi görünüyor. Herkesin kendi yoluna gitmesi en doğrusu.

Sizin için de zor ve can sıkıcı bir durum kıyaslanmak, yolunuza bakarsınız artık belki daha mutlu olursunuz böyle. Nedense çocuk için üzüldüm içinden atamadığı ve atması çok zor gibi gözüken bir acısı var. Tabii böyleyken ilişkiye başlamasa daha hoş olurdu.

Hiç suçunuz yok ve evet o kız eski sevgilisi gibi görünüyor.

“Tüm ilklerimi onla yaşadım” cümlesi ile itiraf etmiş zaten.

Hayır eski sevgilisi de olabilir, bunu sizinle de paylaşabilir, vefat etmiş zaten. Bu şekilde bağırıp çağırıp devamlı üste çıkmaya çalışması çok yorucu. Sormadan vefat ettiğini nereden bilebilirdiniz ki? Hiçbir bilgi vermeyip, devamlı karşılaştırıp sorunca da tepki vermek sağlıklı bir iletişim yöntemi değil.

Zaten karşılaştırmaya çalışmasından, saçınızı benzetmenizden sizi onun yerine koyma çabası sezinledim, geçmiş acısı devam ediyor gibi görünüyor. Herkesin kendi yoluna gitmesi en doğrusu.
Sanki ben vefat eden kızı kıskanacaktım ama söylememeyi tercih etti. Benim de kardeşten öte dostlarım var ama hiçbir sevgilime ilklerimi onunla yaşadım demedim.

Dostu arkadasi falan degil bence. Sevgilisiymis. Onunla kiz olunce bazi seyler yarim kalmis. Bu nedenle de belki de onu unutmak icin baskalariyla beraber ya da baskalarinda o kizi ariyor. Ama su bir gercek ki bu adam hala o kizi icinde yasatiyor. Ayrilmaniz dogru olmus. Cunku kimseyle bu sekilde saglikli iliski kuramaz bu adam. Ben olsam ben de istemezdim. Surekli bir kiyaslanma halinde olabilirdin evlenseniz de.
Uzun lafin kisasi bittigi icin uzulmene gerek yok. Olmazmis zaten. Cok uzun surmezmis bu iliski. Seninle bir ilgisi yok. Kendini bos yere yipratma.
Önceki sevgililerine sormak lazım neden ayrılmış bundan diye. Çünkü çoğunlukla o terk edilmiş ilişkilerinde ve hepsi de kısa süreliymiş acaba bunun etkisi olabilir mi diye merak etmedim değil.

Ölüm diye hassas yaklaşamicam. Elalemin kizinin fotosunu duvar kagidi kullanacak, muhabbetlerde onu ve annesini anlatip duracak, her sene fotograflar paylaşarak anacak... Ben çekemem yani.

"O senden daha degerli, ilklerimi yaşadim"
demesi herşeyi acikliyor zaten, bu laflardan sonra da ilişki yurumez bana göre iyi ki deşmişsiniz bu dusuncelerini ogrendiginiz iyi olmuş.

Aklıma gelen tek şey sizi başka biri olarak sevmemiş bence. Vefat eden kız arkadaşı yerine sizi koymuş hep onun gibi olmanızı istemiş. Manipüle etmeye çalışmış. Bence takıntılı biri. Eskiyi unutamıyorsa yeni ilişkiye başlamamalıydı. Ama siz veya başka biri hayatına girse yine aynı şeyle karşılaşır. Hep o kız gibi olmasını isteyecektir büyük ihtimalle.

Sizin için de zor ve can sıkıcı bir durum kıyaslanmak, yolunuza bakarsınız artık belki daha mutlu olursunuz böyle. Nedense çocuk için üzüldüm içinden atamadığı ve atması çok zor gibi gözüken bir acısı var. Tabii böyleyken ilişkiye başlamasa daha hoş olurdu.
Sevgilim değil diyor ama yakın çevrem bile böyle dostluk olmaz diyor belli ki kıza karşı bir şeyler hissetmiş dediler. Ama madem unutamıyorsun neden beni kullandın diye haykırasım var. Kızla da adaşız bu arada.

Back
X