sevgilimle ayrıldık... stres topu gibiyim

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
kızlar, sevgılımle sonunda ayrıldık.
msj atıyorum acmıyor arıyorum acmıyor ılgılenmıyor soguk davranıyordu,
msj attım dedım kı böyle boyle sen bunu bunu yapıyorsun,
sana deymez dedım ve ayrıldık kabul mesajı bıle atmadı nefret edıyorum ondan sinirden kuduruyorum, bunca zamandır bosa cıkmısız bosa oyalanmışım rezalete bakın,
kızlar siz siz olun oyaladıgınızı anladıgınız sevgılınız olursa hemen ayrılın. hadı olur hadı olur demeyın.
kötükedihüso

sinirli olman cok dogal bence ama o sinirle fala bi daha mesaj atma sonra cok pişman oluyor insan bilmem barısırmısınız ama umarım senin icin hayırlısı olur

Madem sorumsuz ve ilgisiz oldugunu kabul ettiysen ve bu sekilde iliskinin yürümedigine kanaat getirdiysen ve bunu yaparken üzülmüyor yada üzülmeyecegim diyor isen mesele yok....Karsindakide cevap vermemis zaten yani umursanacak bir konu kalmamis ortada....
Ne güzel bak kendini tebrik etmen gerekiyor ki herseyin farkindasin,oyalandiginin duygularinin ciddiye alinmadiginin farkindasin bide bunun bilincinde olupta sevgi dilenen kizlarimiz var.....Bosver salla gitsin arama sorma dönerse senindir alir karsina sana yapilanin aynisini sende ona yaparsin olur biter ama sürekli arayipta laf sokarsan kendi kisiligini onun karsisinda kücük düsürürsün...

evet malen bosuna yıpratırım kendımı ama hala bakıyorum aramıyor mesaj atmıyor tum hıncımı cıkarasım var ve bısey yapamıyorum bu delırtıyor ınsan bı ok ayrıldık falan bısey der cok serefsz bende daha kucuk dusurmemelıyım kendımı

sakın arama mesaj gönderme aradıkça üzerine düştükçe daha fazla kaçar.Hem isteyen insan senin msj.ı okuduğu an hemen geri döner mesajla ya da aramayla olsun karşılık verirdi.Bunu yapmamış olduğuna göre senin kadar ne üzülüyor ne de umursuyor bu ilişkiyi.Sen bilirsin ama iradeli ol ve önüne bak.
Sevgiler...

arama msj da atma bence gerek yok.sinirini de bozma.

ya nadya bana neden sen hep erkekmişsin gibi geliyo anlamadım bacım ya :uhm:

neyse biz soruya cevap verelim anladığım kadarıyla onun sana beni bırakma hayır ayrılmayalım falan demesini bekledin sen ondan karşılık gelmeyince de hırslandın
ama zaten normalde de ilgilenmeyen bir adamsa karşılık vermemesi doğal adamın işine gelen olmuş
sen hiçbirşey yapma belki dank eder kafasına birkaç gün sonra o zaman da sen umursamazsın

sen zaten çok sinirliymişsin nadya, ama annen daha çok bozulcak bu işe:sinifsinif:

evde kaldın deyip duruomuş ya sana , elde vardı bitane ondanda ayrıldın diye kafana kakıp durucak şimdi

sevgilinle ilgili geçmiş olsun, annenle ilgili kolay gelsin :hulya:

ee madem ayrıldın ve sen istedin ve seni oyaladığını düşüdün ee be sevgili arkadaşım neden stres topusunki?? Hatırlatırım ayrılmayı isteyen taraf sensin, ne yani ayaklarına kapanıp yalvarmasını yapma etme demesinimi bekliyordun?? unutma o zaten sorumsuzdu alay edip dalga geçip oyalıyordu senii...

farkında mısın bilmiyorum ama burda o kadar çok başlık açıyorsun ki insanlar artık senin konularına yazarken , bununla ilgili sıkıntılarını dile getiriyorlar .
Acaba erkek arkadaşına da aynı şekilde mi davrandın???? Kusura bakma ama eğer öyleyse değil erkek hiçbir insan dayanmaz buna

nadya çok sinirle yazılmiş köpürmüşsün hayırlısını dile adam senin gözüne hiç gözükmesin şimdi atar vurur kırarsın adamı sen sakinleş

valla cnm ilgilenmiosa saygı sevgi yitirilmişse sonunda , uzatmaya gerek yok ki kabul msjı bile atmamış en azından bi msj gerekirdi belki bile bile yaptı onun ne düşündüğünü bilmeden onuda yargılamayız bence sen kendine hakim ol sakin ol bak cnm herşeyin çaresi vardır bi ölümün çaresi yoktur seni sinirinden kuduruosun belki onun ruhu bile duymuo kısacası kimse için kendini üzmeye değmz

amma tuhaf bir ilişkisi(!)var arkadaşın..24 saat içinde aşk -tutku- entrika- ihanet -sevgi -şefkat -ayrılık...

bencede......vereliniortak

gözün aydın

ayrılmakla en dogru kararı vermişssin canım ama sana bişi diyimmi bir süre bekle ve sana yalvarıp köpege dönüşmesini izle böyllelerinin sonu bu oluo genellikle ama sana tavsiyem o zamanda sakın kanma cunku kendini dünyanın merkesi sanarr

teşk arkadaşlar evet daha iyi şimdi, yani ayrılık mesajını almadım görmedım o ne falan dıyor neyse görüşürüz falan dedı almamazlıktan geldi akşam buluşmaya çalıştı gelmiyorum dedim gitmedim ama ayrılık mesajımı da almamış sözde, yani daha iyiyiz bir de Yusum ' haklısın şekercim herkese davrandığım gibi davranıyorum sevgilime de, muhtemelen ona da panik ve çok yakın davranıyor olabilirim veya her nasılsa, ancak işte o da sinirimi bozmuyor değil bildiğiniz gibi.
desteğiniz de çok iyi gelmişti pek yorum yazamadım benimkine olan sinirimden ama hepinize çok teşekkür ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…