Çocuk gibi davrandı demişsiniz ama özür dileyerek söylüyorum siz de çocuk gibi davranmışsınız. Belki bir şansımız olur, içimde kalmasın diye gitmiş olabilirsiniz. En fazla yarım saat bekler insan. Gelmiyorsa çeker gider. Gerçi ben onu da yapmazdım ya neyse. Hastalığınız için geçmiş olsun, kısa zamanda atlatmanızı dilerim. Sizin yanınızda hastalığınız için olacaksa olmasın zaten. Hastalığınızı ilişkinize karıştırmayın bence. Duygu sömürüsü yapıyor falan der. Yine üzülen siz olursunuz.
Sizi sevmediğini, istemediğini söylemiş. Belki bir başkası var. Sizi böyle pat diye bırakan birine yalvarmayın. Siz böyle üstüne gittikçe kendini nimetten sayar, havalara girer. Sadece erkeklere mi özgü bilmiyorum. Birinin peşinden koştukça değersiz oluyorsunuz. Kendi yolunuza gittiğinizde genellikle terk edenler peşinize düşmeye başlıyor. Böyle saçma bir sistem var. Keşke her şey net olsa, ilişkilerde böyle oyunlara yer olmasa ama insanın doğasında bu var galiba.
Bu saatten sonra dönse bile siz kabul etmeyin. Sevilmek istiyorsanız önce kendinizi seveceksiniz. Sizin gururunuzu kırmış, kesinlikle affetmeyin. İlişkiler bitebilir ama saygı duyup gelebilirdi. Bittiğini yüzünüze tebliğ edebilirdi. Buna gerek bile duymamış. Size verdiği değer bu kadar bakın. O aklınıza geldiğinde size yaptığı bu hareketi düşünün. Ondan soğutun kendinizi.