- 23 Ağustos 2012
- 52.337
- En iyi cevaplar
- 1
- 244.293
- 898
- Konu Sahibi happilyeverafter0
Çok seviyorduk birbirimizi her gün beraberdik ve sevginin o kadar çabuk bitip tükenen bir şey olduğuna inanmadığım için ve söz konusu beyfendi benim çocukluk aşkım olduğu için araya yıllar girdikten sonra bile birbirimizi yine bulduğumuz için benim adıma çok kıymetliydi. Taciz diyenler olmuş ancak kapısına diye mecazi anlamda söylemiştim. Bunca ısrarımın sebebi ise kendisi elimi tutarken bile kıpkırmızı olan bir insandı. Yapısı böyle. Bu ilişkinin girişken insanı hep ben oldum.
Şimdi canım konu sahibesi ben herkesin aksine kendini rezil ettiğini düşünmüyorum. Öyle bir yorum yapmicam.
Her şey güzel giderken çıktı gitti diyorsun, bu durumda boşlupa düşmen de karşı taraftan mantıklı bir açıklama talep tmene de normal. Karşı taraf dangalaklık yapmış, ortada bir ilişki varsa telefonla mesajla şunlu bunla ayrılmak çocukluktan da öte dangalaklık. Karşı tarafa bir açıklama sunarsın, herkes kendi yoluna gider sonra. Olay bu şekilde düzgün bitmeyince ve ani bitince ne oldu neyin var diye sormak istemen normal.
Çağırdım gelmedi diyorsun ben bunda da küçültücü bir şey görmüyorum aşkın için savaşmak istemişsin ama karşında erkek yok ki mesaj atıp kaçıp giden bir çocuk var. Bu adamdan bir bk olmaz kısacası sen bunu toptan boşver.