Sevgilimle barışmak için konuşacağım tavsiyeniz var mı?

çok çok iyi olur ben sitede yeniyim mesaj bildirimi gelir dimi öyle açabilirim herhalde mesajı

bir ilişkide kişiler birbirini denemeye çalışıyorsa bence bu çok sağlıklı bir ilişki olmuyor. zaten doğru olandan emin oluyorsun, denemene gerek kalmıyor.

Ah canım ah.. Bende bu yaşlarda tanıştım eşimle. Şuan geriye bakıyorum 23 yaşındayım ve inan bana çok erkenmiş diyorum. Uzun ilişkiler kişilere bağlı ama genelde bu kadar erken yaşlarda olunca çok yıpratıyor. Bazen aklıma geldikçe bazı şeyler çok sinirimi bozuluyor eşimde bazen kırdığı şeyler için hala telafi etmeye calısır bende küçüktüm cahillik der :) Güzel anılarımı yok mu, tabiki var şükür. Ama hep diyorum umarım çocuklarım 22-23 yaşlarında aşkla karşılaşırlar. Sevgilinde sende daha çok ufaksınız yani bana göre bende çok büyük sayılmam ama bu yaşta buna vardıysam sen düşün. Sakın ama sakın hayatını komple biri için değiştirme. Kendinden fazla fedakarlık yapma. Gerçi hoş sen yine istediğini yapacaksın. Ben ilişkinden daha çok sana bireysel konuşmak istedim. Yıpratma kendini. Olmuyorsa zorlama. Daha çok gençsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi kesinlikle dinleyeceğim

Bence hatalı olduğunu düşünüp konuşmaya adım atmaya cesaretli olman güzel bir davranış. Bence samimi ve doğal ol gerisi gelir

Anlatımınıza göre çok düzgün ve ince düşünebilen bir çocuk bence en iyisi dürüsttçe içinden geçeni düşünmek seni anlayacaktır

Ayrıldık

üzüldüm senin adına oysa ki barışmak istiyordun.
hayırlısı olsun..
bazen son görünen şeyler başlangıçtır.
biraz ayrı kalın zaten duygularınız gerçekse döner dolaşır birbirinizi bulursunuz.
ben imkansız bir daha olmaz bitti dediğim ilişkime tekrar başladım zamanında..
çünkü gerçek sevgi varsa unutulmuyor.bitti desende bitmiyor

Şimdi iyi ki ayrıldık diyorum. İlişki varken severken görmediğim bir çok hareketini yeni yeni anlıyorum üstelik artık bir çok şeye daha iyi açılardan bakabiliyorum çok mutluyum. Sanırım bu ayrılığa ihtiyacım varmış ve artık doğru kişinin o olmadığına inanıyorum. Bir süre de hayatımda kimseyi istemiyorum. Ondan nefret de etmiyorum yardım isterse konuşmak isterse yine giderim ama artık onunla bir ilişki düşünemiyorum. Resmen rahatladım :)

ona karşı dürüst ve içten olmanı tavsiye ederim onu üzdüğünün bilincinde olduğunu belli etmelisin

İnşallah bu rahatlama öyle sürer. Gel git yapmasina izin verme. Seven insan zaten sevdiğinin yanında olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…