Büyük bir şeydi ama aldatma gibi değildi. Yüzünü çırmalamıştım sinirlenip

Olayın ustunden 3 gün falan geçmişti...
Bir de iyice pohpohlamisken tam o moda girmisken 'ama ben olsam senin yerinde asla affetmezdim. Yani bitsin dersen şimdi gidebilirim bir daha da asla aramam' diye ayak yapmıştım

çıkış kapımın açık olduğunu görünce çok uzatamamisti tribini.
Ayrıca 'ben de senin bir hatani kavgasız affedecegim' açık çeki gayet cazip bir çek :) insan etkisine girer...
Ama sizin olayda anladığım kadarıyla öyle hata falan filan yok. Biraz iletişimsizlik problemi var...
Bu aralar hayatımda olan kişiyle bir kriz yaşamıştık. Büyükçe bir kriz (onun batırdığı,benim sıvadığım tarzda) hani deminki olay gibi (kimse kimseyi cirmalamadi tabii,olay başka

) aklı olanın barismamasi gereken bir şey yaşadık... Birkaç hafta görüşmedik, sonra ne yapacağımızı konuşalım diye buluşma kararı aldık.
Ben ona gittim, yaptığım çok lezzetli bir yemek var, epey uğraşıp buzluğa atmıştım. "Onu yapayım bari, bir xxxx'imi yemeden gitme" dedim ,bahane bu

beraber mutfağa girdik, beraber yemek yaptik,beraber yedik, aman da şarkı çaldı beraber dans ettik, saçlar okşandi falan filan derken bir baktik eski günlere dönmüşüz...
Yani böyle bir yöntemi tavsiye edebilirim

aslında senin adam belli ki ilgi istiyor,sevildiğini duymak istiyor. Bence niyeti ayrılmak değil. İki nazlasan mutlu olur sanki. Su grubu falan mı, balık-yengc erkeğine benzettim ben . Onlar da uyuz gibi kendi kendilerine kurar, küserler. Anlamazsın bile