- 20 Ocak 2010
- 49.779
- 196.025
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Missflora29
-
Banada saldırabilirler sonuçta biliyorum otele gitmişim zamanındaOnlar da bir şey mi?
'Ateş sizi çağırıyor, vatan bu gençlere mi emanet, hepinizden utanıyoruz, tüü suratınıza' cılar, cadı kazanlarıyla beraber yarın hücum edecektir.
Hımm, anlamak için yem atmıştım
Ama burada bu soruyu sorman, her türlü eleştiriyi kaldırmak zorunda olmak durumunda bırakır seni..
Daha zina yapıyorsuncular gelicek he heeyyy
Şimdiden başladı.. Bismillah..Hala anlamamakta ısrar ediyorsun kız benim yanımdan gitti benim yanıma geldi biliyorum ki söylüyorum . Ben zaten örnek verdim böyle şeylerde olabiliyor diye anlamadan bana laf sokmaya kalkma.
İlk msjıma bakarsan o kimliği vericeksin dedim zaten bende.
Sen burada konu açana kadar kimseyi bağlamazdı zaten. Sadece o otelin neticesinde açılan konular o kadar çok ki,kimse sana bu konuda akıl vermez. Ve sende hem karnım doysun hem kimliğim dursun nasıl yapsam diye sorunca, madem yapacaksın ozaman gizli kapaklı iş çevirme diyorum ki zaten kimliksiz zor. Dandik bir yer dışında en azından, orada da spa yoktur eminim.Benim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla
Yarabbi şüküre şimdiden başlayın.Banada saldırabilirler sonuçta biliyorum otele gitmişim zamanındabi iki tükürük benimde hakkım
Bugün de günah kotamı doldurdum gene deseneYarabbi şüküre şimdiden başlayın.
Tabi, bizler 'doğru' yola sevketmediğimiz, aksine yardımcı olmaya çalıştığımız için zaten en büyük günahı işledik.
Zina hepimize yazıldı.
Kaç gerekli mesaj kabul ediyorsan dipnot olarak belirtirdin ona göre yorumlar gelirdi. Ayrıca buraya konu açarsan herkes istediğini yazar, senin zorunluluğun o konuyu açmış olmaktır ve cevaplarda seni tatmin edecek nitelikte olmak zorunda değil.Benim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla
Keşke gideceğin oteli arayıp soraydınZorunluluk? Niçin ?
Neden internet böyle bi ortamda soru sormam bana zorunluluk getiriyor cok sacma
Artık bu konuları başka yoldan sormayı deneyebilirsin elbette yaptığın seni ve erkek arkadaşını ilgilendirir sizin özeliniz yaşını başını almış insanlarsınız kimseye laf düşmez herkesin kızı var değil mi yinede tavsiye olarak kabul et erkekler şöyle düşünebilir benimle beraber olmayacak sa benim yanımda bu gece ne işi var diye yine senin iyiliğin için erkek arkadaşının sevgisinden ne kadar emin olsanda böyle bir ilişki yaşama hem erkek arkadaşının gözünde değerin olur tabiki beraber uyumak istemeniz vakit geçirmek istemeniz çok normal herşey zamanında güzel size mutluluklarBenim ne yasadıgım veya yasıcagım kimi ilgilendirir ki anlamıyorum . Sadece bi soru sordum aldı büyüdü gereksiz cevaplarla
25 yaşında 8 yıllık ilişkide daha hiç otele gitmediniz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?