- Konu Sahibi Missflora29
-
Aynen öyle yani zaten kısmetse yaza sözlenıcez zaten ama böyle bi durumun ortaya cıkamsı aıleler acısından hos olmaz yuzyuze bakıcaz sonucta hakverırsınız kı akla gelıcek tum planlar bızım ıcın artık cok sıkıcı amac kafa dınlemek ve herseferınden farklı olması sadce
Ben suanki esimle otele gitmek zorunda kalmistim bekarken.kimlikte vermistim hic aklima bu tarz bisey takilmamisti.hic bi yerdede önüme cikmadi.
Aklını başına al, evlenmeden böyle şeyler yaşama sonra pişman olursun. Gidin bi lokantada başbaşa bi yemek yiyin. Hiç yakışıyor mu otele gitmek. Evlenince balayına gidersin.Gunduz bi konuda bir bayan arkadasin yaptigi hatanin telafisi olmadigi icin butun kk uyeleri seferber oldu bi cikis yolu gostermeye ama olamadi senide sonra buralarda gormeyelim bizler oyle gizli kacak islere akil vermeyiz vebali olur
İnsan böyle bir mevzuda yardım istemeye utanır yahuucuz oteller evlilik şartı arar yıldizli oteller ve şehir otelleri aramaz.. oda alımı sirasinda kimlik kaydı yapılır sadece.. ben soruna cvp verdim bacım gerisi seni bağlar..
Kimse bişey duymaz babası kızım hangi otelde kalmış diye araştıracak değil heralde
Ama otelde daha rahat yapılır diye düşünülüyor :))Herkeste ahlak dersi vermiş
Yahu sizene otele gitmek basbasa vakit gecirmek kotumu
Ki 25 yasinda
Biride demis karnin buyumesin
Yapmak isteyen otelimi bekler Allasen
Hey allahm
Her açıdan bakmak lazım hadi birşey oldu ayrıldılar. Bu kızın karşısına sorun olarak gelebilir. Erkek arkadaşı tehdit edebilir. Neler neler oluyor hiç umulmadık insanlar neler yapıyor. O yüzden temkinli olmak lazım. Otelden evden uZak durun paşa paşa dışarda vakit geçirin derim ben.
Ama otelde daha rahat yapılır diye düşünülüyor :))
Kiz belli de olmaz şimdi 16 17 yaşındaki neler yapıyor :)Ya 8 yıldır beraber bi halt edememişler daha otele gitmeyi bilmiyo 25 yaşındaki kız. Otele gitse ne yapacaklar birlikte yatar film izler anca bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?