Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

Biraz daha bekle evlenince rahat rahat yaparsın. Yaza sözleneceğinin garantisi yok nolur nolmaz. Lütfen güvenme kimseye ve bu dediğini yapma. Gelin ata binmiş ya nasip demiş hayatın ne getirceği belli değil dikatli ol bir adımı atmadan on kere düşün.

Oteldeki kimlik bilgileri emniyete gönderilir. Emniyet kayıt altına alır. Eğer ilerde sorun teşkil ederse hiç bulasmayin bu Otel işine

18 yasinizi geçmişseniz kimse bisiy diyemez rahat olun
Verin kimliginizi keyfinize bakin

Ben suanki esimle otele gitmek zorunda kalmistim bekarken.kimlikte vermistim hic aklima bu tarz bisey takilmamisti.hic bi yerdede önüme cikmadi.

Mesela düşün ki birşey oldu ayrıldın sevgilinden o zaman bunu tehdit unsuru olarak kullanabilirdi o yüzden herşeyi düşünmek lazım dedim.

Gunduz bi konuda bir bayan arkadasin yaptigi hatanin telafisi olmadigi icin butun kk uyeleri seferber oldu bi cikis yolu gostermeye ama olamadi senide sonra buralarda gormeyelim bizler oyle gizli kacak islere akil vermeyiz vebali olur
Aklını başına al, evlenmeden böyle şeyler yaşama sonra pişman olursun. Gidin bi lokantada başbaşa bi yemek yiyin. Hiç yakışıyor mu otele gitmek. Evlenince balayına gidersin.

Kimse bişey duymaz babası kızım hangi otelde kalmış diye araştıracak değil heralde

Her açıdan bakmak lazım hadi birşey oldu ayrıldılar. Bu kızın karşısına sorun olarak gelebilir. Erkek arkadaşı tehdit edebilir. Neler neler oluyor hiç umulmadık insanlar neler yapıyor. O yüzden temkinli olmak lazım. Otelden evden uZak durun paşa paşa dışarda vakit geçirin derim ben.

sonra karnım büyüyor ne yapayım diye konu açmayasın ayrıca spaya öyle el kol sallaya sallaya girilmez canım... spada senin bütün oda bilgilerini kayetmeden sokmazlar seni... odada kaç kişinin o anda kaldığını da resepsiyondan çekerler anlık olarak. resepsiyona iki kalacağız derse erkek arkadaşın 2. nin de kimliğini isterler.

90 larda mıyız yahu bilmem hangi assolist bozmasını odaya atan bilmem hangi iş adamı geyikleri ???? olmaz o iş velhasıl değil spa yemek memek hiç bir şeyi kullandırtmazlar size bazı otellerde belli parayı verirsen bazı katlara çıkabilirsin bazı yerlerden faydalanabilirsin hatta 1 kişi gider kenidni yıkar

Kimlik vermek sart amabi sorun cikmaz
Ucuz otel olmadktan sonra ki spa vs otellerde bunlar sorun olmaz
Ara konus otelle misafir kabul edirmi diye 2 kisilik ucret alirlar o ayri

1.si konu içeriğini silmek yasak diye biliyorum.
2.si kimliğini versende bir şey olmaz 18 yaşından büyüksen kimse seni takmaz.
Ayrıca otellerde birlikte kalmak icin evli olmakta gerekmiyor.

Konu sahibi bu soruyu sorduğuna göre kaldıramaz bazı şeyleri dolayısı ile uzak durması daha hayrına.

Daha öncede dedim uzak kalsın bu yüzden ha illa.gece de takılcaz diyorsa günlük ev tutsunlar daha iyi

Otelde kısa dönem çalışmış biri olarak diyorum bunu o kimlik alınacak alınmadan odaya çıkamazsın ha arada personel kaçak köçek yapıyordu bunu ama ihtar alanlar da oldu.

O otellere ne çiftler geliyor keza 60 yaşında erkeğin yanında 20 lik kız mı dersin günü birlik gelen çiftler mi dersin sürekli farklı kadın veya erkek ile gelen mi dersin kocalarını evde bırakıp kız kıza takklcaz ya diye takılan mı dersin oo ama kimlik alınır günlük olarak emniyete bildirilir

Konu sahibi ev tutmak en mantıklısı sevgilin kendi kimliğini verir tutar evi sende yanına geçersin nasip evlilik olursa iler de kafan rahat spa mpa eşinle otelde intikam alırsın :)

Kimlik verin sorun olmaz birinin öğrenmesinden çekiniyorsanız.

Ama o bir kaç saat yetmez size diyim

Otel ne yapacaksınız otur oturdugun yerde cafe yada sinemayagit otele gidip oturulacagini sanmıyorum yazık yapma sana burada kac insan olumsuz yorum yapmış haklida emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…