• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle beraber ev kiralamak güvenlik soruşturmasında sorun olur mu

Erkek arkadaşımla beraber bir gece geçirmek istiyoruz ama daha önce ikimizin de ev kiralamışlığı yok. Bi arkadaşım memurluk soruşturmalarında direkt elenmene sebep olur dikkat et dedi korkuttu beni. Kimlik bilgilerinin de sisteme işlenme zorunluluğu var, kimlik istemeyen bi yere de güvenemeyiz zaten. Daha önce bu konularda tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi🫠🙏
Sen yine mi geldin ya? Kaç yıldır atanamadın gittin.

hanimefendi ben de, ne munasebet diye cevapladim.
Ne demek ne münasebet burda biz kullandık dedğinz şey okuyan kadınlara örnek teşkil ediyor.kimse kimsenin adli siciline izni olmadan bakamaz,izni olmadan kayıtlarına ulaşamaz yasal değil diyorum.siz polisseniz de suc bu eşiniz dahi olsa.

manyaklik oldugunu dusunmuyorum acikcasi. ulke oyle bir noktaya geldi ki karsidakinden adli sicil kaydi alip oyle date yapmak lazim.

ben evlenirken esimle, esim evlenirken benle sorusturma kanallarimizi kullandik birbirimizden habersiz.
Adli sicil kaydı başka bir şey emniyetten sordurmak çok ayrı yalnız

evet suclu degilseniz risk alinabilir. log kaydi duser sisteme. sucluysaniz direkt sorgulayan memura sorusturma acilir. ama suclu degilseniz direkt sorusturma acilmaz. sikayette bulunmaniz gerekir.

ama size sorgulandiginizi soylemez karsidakinde birazcik kafa varsa.
Yasal olmayan bişeyden bahsediyorsunuz.Polisseniz başınız ağrır.

Ne demek ne münasebet burda biz kullandık dedğinz şey okuyan kadınlara örnek teşkil ediyor.kimse kimsenin adli siciline izni olmadan bakamaz,izni olmadan kayıtlarına uşalamaz yasal değil diyorum.siz polisseniz de suc bu eşiniz dahi olsa.
insanlar evlenmeye karar verecegi kisiler icin sorusturma kanallarini kullanir hanimefendi. ve evet ben bunu oneriyorum. ister mahallesine gidip sorarsin, istersen kisinin isyerine gider bilgi alirsin. esrefine danisirsin.

sorusturma kanallarimi size soylemeyecegim.

Devlet sizin konaklamalarınızla ilgilenmez. Bu balonu kim ortaya attıysa lütfen bir dursun artık yeter ya komik yani. Hadi evli değilsin bunun adı zina. Zina bile suç değil ki artık 🤣
Dilediğin gbi seviş sefan olsun 🤭

insanlar evlenmeye karar verecegi kisiler icin sorusturma kanallarini kullanir hanimefendi. ve evet ben bunu oneriyorum. ister mahallesine gidip sorarsin, istersen kisinin isyerine gider bilgi alirsin. esrefine danisirsin.

Hayır siz resmi kanallardan bahsettiniz,muhtarın referansından değil.Eşinizin bilgisi olmadan kullandığınız resmi kanallardan.Anlayan anlar siz merak etmeyin.Öyle sağda solda da suç teşkil eden bu olayı örnek vermeyin,size önerimdir!

Hayır siz resmi kanallardan bahsettiniz,muhtarın referansından değil.Eşinizin bilgisi olmadan kullandığınız resmi kanallardan.Anlayan anlar siz merak etmeyin.Öyle sağda solda da suç teşkil eden bu olayı örnek vermeyin,size önerimdir!
sacmalamayin, karsinizda coluk cocuk yok. suc dediginiz sey, sizin anlam arayisiniza gore sekillenmez.

ne yazdigim belli.

Tanımadan güven oluşmadan yapılan saçma sapan evliliğinizi normalleştirmeyin burada

kvkk kapsaminda normalde kaydinizin emniyetten silinmesi lazim. ama emniyet silmiyor. emniyetin kayitlari silmemesinin nedeni savciligin 15 sene onceki kaydi bile yeri gelince talep etmesi 10-15 yil oncesinde bile kaldiginiz yer cikar.

yarin erkek arkadasinizdan ayrilirsiniz, 5 sene sonra biriyle tanisirsiniz, bu kisi sizi emniyet icinden bir sekilde sordurursa bu kayitlar karsiniza cikar.

riske girmemenizi tavsiye ederim.
Bakın burda ve bi alt mesajınızda kanallarınızı belirtmişsiniz.Yaptığnız buyük bir suç.Bakın sizi uyarıyorum.

evet suclu degilseniz risk alinabilir. log kaydi duser sisteme. sucluysaniz direkt sorgulayan memura sorusturma acilir. ama suclu degilseniz direkt sorusturma acilmaz. sikayette bulunmaniz gerekir.

ama size sorgulandiginizi soylemez karsidakinde birazcik kafa varsa.
Mİs gibi de anlatmışsınız maşallah.hadi bakalım.

uyariyorum ne demek? ne demek istediniz? neyle tehdit ediyorsunuz?
Burda da her meslek grubundan insan var tabi,yasal olmayan bişeyi misler gibi anlatmışsınız dahası kendiniz de uyguladığnızı belirterek.Meslek kurallarına son derece bağlı bi üye şikayet ediverir sizi.olur mu olur.

kvkk kapsaminda normalde kaydinizin emniyetten silinmesi lazim. ama emniyet silmiyor. emniyetin kayitlari silmemesinin nedeni savciligin 15 sene onceki kaydi bile yeri gelince talep etmesi 10-15 yil oncesinde bile kaldiginiz yer cikar.

yarin erkek arkadasinizdan ayrilirsiniz, 5 sene sonra biriyle tanisirsiniz, bu kisi sizi emniyet icinden bir sekilde sordurursa bu kayitlar karsiniza cikar.

riske girmemenizi tavsiye ederim.
esiniz de siz de hem kanunsuz işler yapıyor hem de sağlıksız kafadasınız. esimizin 5 sene önce kiminle yatıp kalktığını araştırmak hangi “aklın” ürünü de bir de akıllıysa size belli etmez diyorsunuz.

savunduğunuz seye bakın.

Burda da her meslek grubundan insan var tabi,yasal olmayan bişeyi misler gibi anlatmışsınız dahası kendiniz de uyguladığnızı belirterek.Meslek kurallarına son derece bağlı bi üye şikayet ediverir sizi.olur mu olur.
yarin git dilkece ver, simayet et hanimefendi. insallah verirsin. arastirma icinde log laydina dusen, suca yonelik bir sey cikmayacagini ben biliyorum. iftiradan seni mahkemeye verecegim.

yarin git dilkece ver, simayet et hanimefendi. insallah verirsin. arastirma icinde log laydina dusen, suca yonelik bir sey cikmayacagini ben biliyorum. iftiradan seni mahkemeye verecegim.
İnsanlara yasal olmayan ve özel hayatın gizliliği ilkesine bağlı olrak suç teşkil eden bir kaydın nasıl erişilebilrik kısmını misler gibi anlatıp güzelleyen ben değilim.

Back
X