• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eminevim müşterisine ev satan var mı ?

Eminevim müşterisi evimizi almak istiyor ama tapuda satıştan sonra parayı ödeyeceklermiş. Bu şekilde satış yapan oldu mu sorun yaşandı mı acaba?
biz katılımevimden öyle bi şey yaptık ama satan taraf değil alan taraftık. nakit olan kısmı verdik aynı gün 14.00 civarı tapuyu aldık. katılımevimin vereceği para saat 17.00 civarı satışı yapan kişinin hesabına geçti bir sorun yaşanmadı. işleyiş böyleydi ama ev sahibi para onun hesabına geçene kadar 9 doğurdu diyebilirim :)

biz katılımevimden öyle bi şey yaptık ama satan taraf değil alan taraftık. nakit olan kısmı verdik aynı gün 14.00 civarı tapuyu aldık. katılımevimin vereceği para saat 17.00 civarı satışı yapan kişinin hesabına geçti bir sorun yaşanmadı. işleyiş böyleydi ama ev sahibi para onun hesabına geçene kadar 9 doğurdu diyebilirim :)
Peki ödemeyi yapıcaklarına dair önceden noter onayı, resmi bir yazı vs verildi mi ev sahibine acaba? Takasbank yöntemini önericem ama bu şekildeki satışlarda olabiliyor mu?

Eminevim müşterisi evimizi almak istiyor ama tapuda satıştan sonra parayı ödeyeceklermiş. Bu şekilde satış yapan oldu mu sorun yaşandı mı acaba?
biz de aynı yöntemle araba aldık ve hiç sorun yaşanmadı. Ama tedirgin oluyorsanız önce senet yapın, para hesaba geçince de senedi iade edin.

Peki ödemeyi yapıcaklarına dair önceden noter onayı, resmi bir yazı vs verildi mi ev sahibine acaba? Takasbank yöntemini önericem ama bu şekildeki satışlarda olabiliyor mu?
bizde avukat vardı katılımevimin yönlendirdiği evraklar falan da vardı ödemenin katılım ev tarafından hesaba geçeceği konusunda noter onaylı bi evrak. bizim evi aldığımız kişi abimin arkadaşı olduğu için güvenmeyi tercih etti ama şahsen ben olsam ben de panik olurdum. heleki dolandırıcılık meselesi bu kadar ayyuka çıkmışken

Arkadaşlar , biz ödememizi aldık. Ama ilk gün paramızı yanlış alıcı adına gönderdiler bankadan geri döndü o yüzden. Mesai saati bitti ertesi günü ilk iş sizin işinizi çözüp ödemeyi sabah ilk grup 9’da çıkartıcaz dediler. Bütün gün sürekli bağır çağır ödemeyi akşam 16 civarı zar zor aldık.Sürekli yaşan söyleyip farklı farklı konuşup tüm gün oyaladılar bizi.
Eğer bunu okuyanlar varsa Eminevim aracılığı ile kesinlikle ev satışı , ev alışı vs yapmayın, bu kadar sinir stress olduk , haram olsun kul hakkımıza da girdiler paramızı da 1 gece alıkoyup zarar ettirdiler. O kadar profesyonel olmayan, sürekli yalan konuşan bir firma ki asla ve asla önermiyorum.

Back
X