• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle beraber ev kiralamak güvenlik soruşturmasında sorun olur mu

Kanuna aykırı davranan kimse o sallar orasını burasını.Bazı hatalar yarını bile beklemez.Gece gündüz oluyor o işler.
kanuna aykiri davranan kvkkya uymayan polis memurlari kanuna uymadiysa git sikayette bulun, isim ver.

sen beni sen suclusun diye itham edemesin. kendine gel, haddini bil.

evet suclu degilseniz risk alinabilir. log kaydi duser sisteme. sucluysaniz direkt sorgulayan memura sorusturma acilir. ama suclu degilseniz direkt sorusturma acilmaz. sikayette bulunmaniz gerekir.

ama size sorgulandiginizi soylemez karsidakinde birazcik kafa varsa.
Şunu ben yazmadım arkadaşlar.

Erkek arkadaşımla beraber bir gece geçirmek istiyoruz ama daha önce ikimizin de ev kiralamışlığı yok. Bi arkadaşım memurluk soruşturmalarında direkt elenmene sebep olur dikkat et dedi korkuttu beni. Kimlik bilgilerinin de sisteme işlenme zorunluluğu var, kimlik istemeyen bi yere de güvenemeyiz zaten. Daha önce bu konularda tecrübesi olan biri yardımcı olabilir mi🫠🙏
Bu tarz yerlerin adı çıkıyor ya. Hoş bakılmıyor yani mutlaka bi b*kluk dönüyor. Siz belki kötülük için gitmiyorsunuz tabi ki ama oranın adı ilerde kötüye çıkarsa siz de sorun yaşamayın. Ünlü bir otelde kalmanızı tavsiye ederim. Hi…. veya Sh…. gibi.
İsim vermeyeyim dedim belki sorun olur.

Back
X