Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

RooSe;
Imzana inanamadim:)))
Cok güldüm Allah iyiligi versin:)))))

Hayır hiç de sevmem bu konu fake demeyi ama, kendi eliyle beyan etmiş zaten. Ben iddiada bulunmadım, gördüğümü ispatlı olarak paylaştım.

Kib'leyelim de konu kapansın bence. Yoksa durduk yere bu yüzden ban yiyebiliriz.

İnsanlar neden fake konular açıyorlar acaba? Yani en azından açanlardan biri bunu yorumlasa. Nasıl bir egodur tatmin olması gereken?

lütfen büyük konusmayın beşer şaşar çünkü . Allah herkesı baska baska seylerle sınıyor eger dogru ıse arkadasımıza destek olalım yapmasaydın demenın anlamı yok yapmamalısın bır daha demek dogrusu...hepımızın kızı, yegenı olucak bılıyormuyuz basına neler gelecek ?

anladığım kadarıyla bekarete önem vermeyen.. evlilik öncesi cinsel ilişkiyi gaaaaayett normal gören birisin.. herkesin fikrine sonsuz saygım var.... ama burda vah efendim birlikte olduk beni terketti diye ağlamana anlam veremedim.. arkadaşın da geniş meshepli biriymiş demekki bekaretini bozsam da farketmez tenim uyuşmadı gitti dedi muhtemelen..

bu arada bekaretimi mezara mı götürücem demişsin de.... bi arkadaş da mezara götürme ama çeziye koy demiş helal o arkadaşa canı gönülden kutluyorum...

serefsiz ya nedeni apacik ortada yani neyse
3 aydir cikiyorsunz ve 1 senedir flört ediyosunuz
ben 2 bucuk senedir taniyorum sevgilimi ve bazen hala onu taniyamadigimi düsünüyorum
senin tek sucun hemen güvenmemeliydin.

aynenn canım sana katılıyorum..

Ben bu yazıda bakire olduğuyla ilgili en ufak bir emare göremiyorum.
Düşünce tarzı,anlatım biçimi vs hiç özel bir durum ya da duygu yansıtmıyor.
Konu sahibi bakire olduğunu,sorulan sorular üzerine,2. sayfada bir ayrıntı olarak belirtti.
Ne olursa olsun,ne kadar bekareti önemsemese bile...
Bir gençkızın böylesi bir konuyu bu kadar yavan yazacağını düşünemiyorum.
Bu işte bir terslik var bence.

Kendi haline yanmıyor,acaba hamile kalır mıyım diye bir korku bile tasımıyor,bide korunmamıslar..Acaba ne olur ogrenımım,ailem vs dusunmuyor,oturmuss gıden sevgılısının neden gıttıgını dusunuyor..Allah akıl fıkır ihsan etsin..

Benim yazimi tekrar okuyun lütfen!!
Orada yol göstermek, kararini vermeden birseylere baslamamak konusunda uyari mi var yoksa büyük konusmak mi?
O yazidan büyük konusmayi cikarmissaniz, baska diyecek birsey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…