Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

Ben 1 yıl flört 3 aydır çıkma nasıl oluyor onu çok merak ettim. bilen birisi özellikle konu sahibi söylerse sevinirim. Bir yıl ilk o kur yapma vs dönemi ise uzun degil mi bilemedim

valla ben de bunu merak ediyorum işte
flört dediğin o kadar uzun sürer mi ya

ya flört dediği biriyle tanışırsın hoşlanırsın ama sevgili olana kadar bi süre geçer, biri açılana kadar zaman geçer onu belirtmiş. flört bu anlama gelir zaten, bazı kadınlara flörtöz denir hatta herkese kur yapar vs.

ilk birliktelikte hamilelik zor ihtimal ama yine de bi gebelik testi al önce bakalım...

biz de bir yıl uzun diyoruz işte çünkü flört etmesi için karşılıklı bi ilgi olması lazım

biz de bir yıl uzun diyoruz işte çünkü flört etmesi için karşılıklı bi ilgi olması lazım

e tamam karşılıklı ilgi yok muymuş o 1 yılda, öyle bir şey demiş mi konu sahibi :44:
1 yıl = ilk tanışma , hoşlanma, kurlar, şu bu vs en sonunda sevgili olmuşlar

ama evet şimdi düşününce 1 yıl boyunca beklemek de garip, başta arkadaş olarak başladılar demek ki son aylarda sevgiliye döndü

ay neyse kızın konusunu dağıttım

Arkadaşlarında dediği gibi ''amacına ulaşmış ve basıp gitmiş''. Artık çoğu erkek evlilik yolunda ilerleyen ilişki istemiyor,çünkü kendini karşısındakine teslim eden kız çok... Niye böyle bir şey istesin ki özgür zaten.Erkeklerin düşünceis bu artık. O zaman neymiş bizde dikkatli olcakmışız demek kiii
Üzüldüm senin adına.Peşinden gitme boşver bırak hak ettiği yerde kalsın ama snnde içinde hep bir soru işareti kalacak ''neden gitti'' diye... Nedir bizim bunlar gibisinden çektiğimiz anlamadım ki :2:

ya amacım namus bekçiliğinden bilmem neyden değil de üzülüyorum böyle durumlara... erkeklerin bu tarzda yaklaşımlarına ve üzülenin hep hep kadının olmasına. burdan konuyu okuyan tüm genç kızlara sesleniyorum dikkatli olun. sırf böyle birşey yaşadınız diye kimsenin size böyle davranmasına hakkı yok!!

Ha 1 yıl, ha 3 ay. Bu kadar kısa sürede bir insan nasıl birine güvenip kendini ona bırakabilir bilmiyorum. Sizde de suç yok demiyorum ama bizler sevdik mi herşeyimizle onun olmak istiyoruz. Ama erkek milleti alacağını alır ve gider! Geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimden!

Ama şunuda söylemeliyimki genelleme yapmıyorum fakat erkekler evlenmek için bir kızda önce bekaret arıyorlar fakat evlenmeden bir kızın bekaretini bozmaktada hiç suçluluk duymuyorlar. Bende 18 yaşındayım ve böyle şeyler okudukça insan soğuyor erkeklerden,güvenemiyor. Ne diyim allahından bulsunlar.

Son düzenleme:

Tesekkurler. Bu durumda .1 yıl cikmak icin beklemis 3 ay sevişmek için sonra çekip gitmis himmmm daha çok fake izlenimi verdi degilsede adam kesin fake

Son düzenleme:
sevgilimle birlikte oldum diye en kötü şeyi mi haketmem gerekiyor?

en kötü şeyleri haketmek zorunda değilsin elbet, ama bu durumu göze almalıydın, adam sana söz verdi mi birlikte olursak asla seni terketmeyeceğim diye? sen ona güvendin diye o da sana kendini adamak zorunda değil malesef.

evet ağlama etme yerine gelmeyecek ne de olsa.
ama sen böyle mezara mı götürecektim diyince öyle bir imaj çiziyorsun ki... evlerden ırak
''dün onunla olmasam yarın başkasıyla yapardım, mezara mı götüreyim ki?'' der gibisin, belki de seni bu yüzden terketti
sonucta ben günümüzde 1 yıl flört eden, o masum aşamayı o kadar uzatan kimse göremedim, bunu yapabilen bir erkeğin her gün başkasıyla birlikte olma derdinde vs oldugunu ben pek düşünemedim.
ben şahsen hiç mezara götürmeyi düşünmedim ama mezara mı götürecektim diye kendimi avutamazdım da. veya mezara mı götürücem diyip böyle rahat tavırlar sergileyemezdim.

Senin için acı bir tecrübe olmuş canım..
Meğerse sana hiç değer vermeyen biriyle birlikteymişsin bunca zamandır.

Daha ertesi gün seni terkettiğine göre, bakire bir kıza el sürdüğü için evlenmek zorunda kalmaktan ödü patlamış bence..

Yoksa sana değer vermese bile biraz daha bu durumun tadını çıkarmaya bakar, zamanla başka sebepler bulup öyle ayrılırdı..

Bence çok korkmuş o..

Bundan sonra ne olur bilemem. ilişkiniz bitmiş zaten..

Erkeklere hemen güvenmemen gerektiğini anlaman biraz acı olmuş ama yapacak birşey yok..

Bence bir yolunu bulup konuş, ama tekrar birlikte olmak için değil, sadece ne kadar karaktersiz olduğunu söylemek için.. sonra da yoluna bak.

1 yıl tanışıyormuşsunuz ama özel bi şey paylaşmak için biraz erken davranmışsınız bana kalırsa. Belkide en baştan beri niyeti buydu. Ufakta olsa sinyaller veriyordu ama anlayamamıştın belki. Erkekler bayanlar gibi değil maalesef olaylara bizim gibi duygusal açıdan bakmıyorlar. Birlikteliklerden sonra ilişkiden soğuma durumu olabiliyor. Sen bir daha konuş belkide kafası karışmıştır ve biraz zamana ihtiyacı vardır. Umarım her şey yoluna girer üzme kendini

inşallah konu gerçektir ve inşallah hamile kalmışsındır ve inşallah kürtaj yasanlakmıştır o zaman dalga geçmek nasıl olurmuş görürsünn..

inşallah konu gerçektir ve inşallah hamile kalmışsındır ve inşallah kürtaj yasanlakmıştır o zaman dalga geçmek nasıl olurmuş görürsünn..

neden bukadar acımasızca elestırıyorsunuz? Konu fake ıse o onun ayıbı bukadar ınsan okudu yorum yaptı ama dogru ıse allah yardımcısı olsun hıdayete erıstırsın neden demıyorsunuz

yasadıkların gercekten üzücü ama bı acıklama ıste ve gercekten sana bunu yaptıgı ıcın Allaha havale et onu.. sonra meslegını elıne al hayatına gıren erkeklere cok cıddı olana kadar bu durumundan sakın bahsetme kullanırlar bızım ınsanlarımız erkeklerımız sakın ama sakın soyleme en yakınlarına bile...sonra evlenecegın evlenmeyı dusundugun kısıden gızleme ama kabul edıyorsa boyle etsın etmıyorsada yoluna bak ama bırdaha evlenmeden bu tarz seyler yasama sen uzulursun.Allah yardımcın olsun

neden bukadar acımasızca elestırıyorsunuz? Konu fake ıse o onun ayıbı bukadar ınsan okudu yorum yaptı ama dogru ıse allah yardımcısı olsun hıdayete erıstırsın neden demıyorsunuz

demiyorumm.. insanlarla dalga geçerken yada kandırırken niye düşünmüyo bunları?? bunu yapmadan önce olucakları düşünücekti şimdi cefasını çekmelii. yapabilir insan her insan hata yapabilir ama bekaretinin gittiğini düşünmek yerine giden sevgiliye üzülüyo ben kendisine hiç üzülmem.

Ben bu ve bunun gibi durumlar icin genel olarak yorum yapmak istiyorum.
Insan önce nasil yasayacaginin, ne istediginin, cevresinin neleri kaldirabileceginin, kendisinin neleri kaldirabileceginin farkinda olmali.
Sonrada yasamini buna göre sekillendirmeli.
Siz bir erkekle birlikle oluyorsaniz, o kisinin sizinle iliskiye girdigi gecenin sabahinda da, 3 gün sonrada, 5 gün sonrada yani istedigi an cekip gidecegini bilmelisiniz.
Bunun bilincinde olarak iliskiye girmelisiniz.
Evlilik akdi ile, imza ile birlesen insanlar bile ayrilabiliyorken.
Siz " bu adam beni istedigi an terkedebilir, peki ben böyle bir duruma hazir miyim, kaldirabilir miyim, ailem hazir mi, kaldirabilirler mi" diye düsünmeden bir iliskiye asla adim atmamalisiniz.

Bir insan yarini düsünmeden yasiyorsa, her türlü zorlugada hazir olmali.
Yarini düsünmeden yasayan bir cok kizimiz, ailesinin, cevresinin böyle bir durumu kaldirmayacagini bile bile cinsel iliski yasiyor, evlenecegi zamanda gidip kizlik zari diktiriyor.

Insan bugünün yarinininda oldugunu bilerek kararlarini vermeli;

Erkek arkadasinizin sizden ayrilacagini, birgün evleneceginizi, belki evlenmek istediginiz erkegin bakire bir bayanla evlenmek isteyebileegini bilerek;

" Ben böyle yasayacagim, benimle evlenmek isteyende beni oldugum gibi kabul etsin, kise icin doktor masalarina yatip, sahtekarlik yapmam" diyecek

Ya

" Ben evlenmeden iliski istemiyorum, ayrilik gibi bir durum olursa bunu ne ailem ne ben kaldiramayiz" diyecek.

Ya da

" Ben yarini düsünmeden yasayacagim, evlenecegim zamanda gider diktiririm, sahtekar olmusum kime ne" diyeceksiniz.

Yani karar vermeden yola girmeyin!!!

Bekareti gitti diye ağıt mı yakması lazım?

Bile isteyerek cinsellik yaşamış ardından, Türk filmi gibi ben mahvoldum kirlendim diye ağlanması mı lazım?

Sevgilisi ile birlikte olan her genç kız bu paradoksu yaşamak zorunda mı arkadaş? bende bunu anlamıyorum...

Konu nerelere gelmiş.. gelmemesi mümkün değil zaten. Ama konu sahibi üniversite öğrencisi yetişkin bir insan. Tüm yasalar onun yetişkin olduğunu doğruluyor. Kendileri oturmuş konuşmuşlar her şeyi paylaştıklarına göre bir o eksik demişler onu da paylaşalım eksik kalmasın demişler.. doğru olduğuna inandıkları şeyi yapmışlar yani. Arkasından pişman olmuşlar. İlk değil sanırım bu tür örnekler. Diyecek bir şey bulamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…