- 23 Eylül 2010
- 6.359
- 1.917
- 248
- Konu Sahibi prensestaci
-
Ben 1 yıl flört 3 aydır çıkma nasıl oluyor onu çok merak ettim. bilen birisi özellikle konu sahibi söylerse sevinirim. Bir yıl ilk o kur yapma vs dönemi ise uzun degil mi bilemedim
ya flört dediği biriyle tanışırsın hoşlanırsın ama sevgili olana kadar bi süre geçer, biri açılana kadar zaman geçer onu belirtmiş. flört bu anlama gelir zaten, bazı kadınlara flörtöz denir hatta herkese kur yapar vs.
ilk birliktelikte hamilelik zor ihtimal ama yine de bi gebelik testi al önce bakalım...
biz de bir yıl uzun diyoruz işte çünkü flört etmesi için karşılıklı bi ilgi olması lazım
ya flört dediği biriyle tanışırsın hoşlanırsın ama sevgili olana kadar bi süre geçer, biri açılana kadar zaman geçer onu belirtmiş. flört bu anlama gelir zaten, bazı kadınlara flörtöz denir hatta herkese kur yapar vs.
ilk birliktelikte hamilelik zor ihtimal ama yine de bi gebelik testi al önce bakalım...
sevgilimle birlikte oldum diye en kötü şeyi mi haketmem gerekiyor?
ne yapayım, ağlasam etsem bekaretim yerine gelicekmi yani?tamam üzülüyorum ama ben 1 yıldır emek verdiğim şeyin bitmesine üzülüyorum yoksa bekareti mezarıma mı götürücem ya da siz öyle yapmayı mı düşünüyorsunuz?
inşallah konu gerçektir ve inşallah hamile kalmışsındır ve inşallah kürtaj yasanlakmıştır o zaman dalga geçmek nasıl olurmuş görürsünn..
neden bukadar acımasızca elestırıyorsunuz? Konu fake ıse o onun ayıbı bukadar ınsan okudu yorum yaptı ama dogru ıse allah yardımcısı olsun hıdayete erıstırsın neden demıyorsunuz
demiyorumm.. insanlarla dalga geçerken yada kandırırken niye düşünmüyo bunları?? bunu yapmadan önce olucakları düşünücekti şimdi cefasını çekmelii. yapabilir insan her insan hata yapabilir ama bekaretinin gittiğini düşünmek yerine giden sevgiliye üzülüyo ben kendisine hiç üzülmem.
canım incileri yok bunun çok sağde, olmamış! benim gelin çiçeğimde simler,inciler vardı herkez çok beyenmişti senin en güzel günün bitanem daha canlı bişey olsun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?