Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

yaşadıkların senin kararın yargılamak bize düşmez. en özel gününün ertesinde bunu yaşaman çok acı gerçekten. ama bu olaydan sonraki duruşunu da takdir ettim. akıllı mantıklı bir kıza benziyorsun. bence sen güçlü birisin ve ondan daha iyilerine layıksın sıkma canını. hayata devam et. bundan sonra ne yapmalıyım diye sormuşsun bence ilk işin gebeliği ekarte etmek için bir doktora gitmek olsun.

biraz özele kaçio ama daha önceden de soranlar olmus. o gece aranızda tatsız bişey geçmiş olabilir mi? ve hiç mi sebep göstermedi? neden birlikte olamazmişiz diye sormadiniz mi? bu kadar çabuk mu pes ettiniz? yapişkan kiz imaji çizmek değil bu. yaptiği şeyin bir bedeli olmali. buu kadar kolay kurtulamamali.
bi daha konus derim ben. eğer serefsizin en önde gideni değilse bunu yapmasi çok zor. değer verdiğiniz ortada 1 yilda anlamiştir yani. sizin için öylesine bi ilişki olmadiğini bildiği halde hiç bi sebep göstermeden ayrilmasi inanilmaz.

dediğim gibi 1 yıldır flört ediyor gibiydik ama 3 aydır çıkıyoruz

1 yıl flört edip üç ay çıkmak nasıl oluyor?
yani flört etmekle çıkmak aynı şey değil mi anlayamadım ben:44:
flört uzaktan bakışmak, çıkmak ise yatağa girmek mi oluyor:105:

planlı bir sekilde kısmına takıldım ben, planlıysa eger oncesinde senin agzını aramıs olması gerekiyor bununla ilgili. yani ben olayın bekaretle alakası olduğunu düşünmüyorum, cinsellikten sonra yabacılaşma diye bi durum olduğunu söylemişti bana bi erkek arkadaşım kız arkadaşıyla yasadıgı seyden bahsederken ben de şaşırmıştım. kızdan soğudugunu filan söylemişti. belki istediği gibi gitmemiştir belki sizi hayalindeki gibi bulmamıştır bilmiyorum anlatabilidm mi

ya bakire degildin ve beyefendinin hosuna gitmedi bu durum

ya bakireydin ve evlenme fobisi tuttu bu is evlilige kadar gitmeden ayrilayim dedi

ya orgazm olduktan sonra nasil desem "bi bosluga dustu" pisman olur gibi.. ve seni sevmedigini anladi..

Ne olursa olsun adam gibi bi açiklama yapmasi gerekirdi

kesinlikle sebebini ona sormalısın
yoksa bu soru içini kemirir durur
ben de merak ettim şimdi

Seni terketmeyeceğinin garantisi yoktu ki zaten.. Birlikte olmanız ayrılmayacağınız anlamına gelniyor.. Birliktelikten hemen sonra bitirmesi ilginç sadece..
Yalnız ben 1 yıllık flört 3 aylık çıkmaya başlama olayını tam anlayamadım.. 1 yıldır tanıdığın biriydi sanırım?

sebebini söyleyeyim:
alkol alınca bi anda olanlar oldu sevgilin o sırada sadece uçkurunu düşündü
sonra baktı ki ''oha kız bakireymiş şimdi iş ilerlerse bu benim başıma kalır''
malesef bazı erkekler böyle.

eğer sana geri dönerse sadece zevki için döner, asla kabul etme

Ayy böyle bir konuda kahkaha atmak istemiyorum ama hepimizin sebebini merak etmesi beni çok güldürdü.

Yapılmış büyük bir saygısızlık var, çünkü çok ciddi olmasa da bir geçmiş var yani gecelik ilişki gözükmüyor. Bu durumda sana en azından kibarca bir sebep gösterebilirdi. İlişkinin ardından kaçar gibi ve cevapsız bırakması çok kaba. Bu yüzden kesinlikle tekrar barışma veya nerede hata yaptım gibi şeyler düşünme hatasına düşme.

Ama cinsel açıdan bir sorun olup olmadığını düşünüyorsan yani mesak ediyorsan bunu bir gün akşam bana gel kal vs diyip zarf atarak öğrenebilirsin. Gelirim derse senlik bir mesele yok onun karaktersizliği, gelmem derse aranızdaki uyumla vs ilgili olabilir. Gelirim derse de "düşündüm de biz birlikte olamayız" dersin.

biz bu tiplere i...... diyoruz..bu kadar basit işte erkekler için heerşey bi arkadaşımın sevgilisi birlikte olmak için ölüyodu bitiyordu ondan sonra bildigin adam soguk soguk cvp vermeler seni üzmek istemem demeler..seninki bildigin ciddiyetten korkmuş..hiç bi şekilde yazma ona bakireligin gitti diye ona muhtarc hissetme kendini kendi gelicel biraz zaman geçsin o zmn tekmeyi basmak sünnettir !!!!!

Bakire olduğunu belirtseydn keşke önceden, sorumluluk almak istemeyeceği için yanaşmazdı sana, böylece ciddiyetini anlamış olurdun..

bir kızın birine,sevdiğine güvenmesi suç mu?

sevmiş,inanmış,3 ay 5 ay farketmez,karaktersiz adam 2 yılda da belli etmez kendini,birlikte olmuş..
ha keşke evet boyle olmasaydı yani cocuk bi açıklama yapsaydı,neyden hoşlanmadığını,ne düşündüğünü,neden böyle davrandığını açıklamış olsaydı ama erkek zihniyeti işte bilemiyoruz..
bundan sonrası önemli,bence tüm irtibatı kes onunla,görüşme,bitti gitti diye düşün ve bundan sonrada tamamen güvensiz değil ama daha temkinli ol,pişman olacağın insanlarla yaşama bunu,iyi düşün ve korun...

bu konuları hiç biyermi okumuosunuz duymuosunuz ya ... erkeklerin % 90ı artık böyle işte yatıosunuz istediğini veriyorsunuz adam daha ne yapıcakki sizi ? + belkide düşünmüştür 3 aylık sevgiliyiz bana evet diyen baskasınada diyebilir diye... bukadar rahat olmayın bak ona değil sana oldu olan

Ben 1 yıl flört 3 aydır çıkma nasıl oluyor onu çok merak ettim. bilen birisi özellikle konu sahibi söylerse sevinirim. Bir yıl ilk o kur yapma vs dönemi ise uzun degil mi bilemedim

Ben 1 yıl flört 3 aydır çıkma nasıl oluyor onu çok merak ettim. bilen birisi özellikle konu sahibi söylerse sevinirim. Bir yıl ilk o kur yapma vs dönemi ise uzun degil mi bilemedim

ben de çOk merak ettim açıkçası.......

korunmamış maalesef

demekki adam sonradan aklını toparladı........'''' .YAAA biz şimdi bu ilişkide korunmadık da ,,, en iyisi bu kız bana ben hamileyim demeden ben bunu bırakayım '''''

dedi heralde.........Bence bu sebepten bıraktı seni.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…