- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi prensestaci
-
etmem, ne zaman test yapmam gerekli peki daha 10 gün falan oldu. yok erkekleri anlayamıyorum ben, hoş bazı hemcinslerim de hemen saldırdılar onların böyle tepki verdiği duruma erkekler ne yapsa şaşırmamam gerek
Tamam.
Çeyizinde çıkarsaydın, evlenene kadar bekleseydin keşke, hele ki üstüne soğuk su içip cümle sonuna ünlem koyan arkadaşlar yarın kimin başına ne geleceğini, ne duruma düşeceğini bilemeyiz siz de arkadaşın yerinde olmuş olabilirdiniz yahut belki de sizin de başınıza böyle bir şey gelebilir ileride. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Olan olmuş zaten bu saatten sonra keşke diye başlayan cümleler kurup da karşımızdaki insanı üzmenin anlamı yok. Birlikte oldum, terk etti ne düşünüyorsunuz dememiş zaten bundan sonra ne yapmalıyım diyor.
Konu sahibesine gelince, daha önce yazan birkaç arkadaşımız gibi ben de aynı düşünüyorum sanırım seni denedi ve onun için o an birlikte olmaman daha makbul bir durum olacaktı. Bundan sonrası için hiç onu düşünme böylesinden hayır gelmez zaten. Önüne bakmaya devam et.
adet tarihin gelirde adet olmazsan o zaman test yapmalisin
Konu sahibi olan olmuş malesef ortalık şerefsiz kaynıyor.
Hayat senin , seçimlerinin sonuçlarına katlanacak olanda sensin o yüzden eleştirmek kimsenin haddi değil.
Ama git hesabını sor.
Ondan sonra bitecekse bitsin.
Bir sebep söylemeli buna mecbur. Sonrasındada bırak onu.
Ne zaman oldu bu olay ertesi gün hapı almak için geçmi kaldın?
Hımmm baktım 10 gün olmuş
İnşallah yoktur öyle bir durum
adet tarihinden 10 gun sonrami:26:bence 10-15 gün sonra yaptırsın
ne alakası var ya...
kız tecavüze uğramış olsa neyse.. tamamen kendi isteği doğrultusunda başına gelmiş bi olay...
belki de sizin başınıza gelir demişsin de, gelirse de benim suçum benim hatam...
tecavüz,zorlama hariç bu konuda kader kurbanı diye bişey yok...
adet tarihinden 10 gun sonrami:26:
hamilelik varsa 3 gun once bile çikabilir ama strese girmesine grek yok bo$ yere
adeti duzensiz deilse , olmadiginda yaptirsa varsa çikar
bu arada neden korunmadiniz desem çokmu ozel olur
istemezsen cevap verme
evet varsa çikabilircanım adet tarihinden sonrasını kastetmedim
ilişkiye girdikten sonra yaptırabilir
zaten 10 gün olmuş
adeti beklemesin bence
Niye şerefsiz olsun ki ? İkisinin ortak kararı ve istediği doğrultuda iki arkadaş da yollarına devam edebilirler. Ama mutlaka düzgün sebep sunmalı ne olduğunu belirten geçerli sebep neymiş ?
Ertesi gün dönüp arkasını gittiği için şerefsiz.
Bir açıklama bile yapmadığı için şerefsiz.
Alacağımı aldım modunda olduğu için şerefsiz canım.
evet varsa çikabilir
e varsa nolcakbebek :s
Ertesi gün dönüp arkasını gittiği için şerefsiz.
Bir açıklama bile yapmadığı için şerefsiz.
Alacağımı aldım modunda olduğu için şerefsiz canım.
evet varsa çikabilir
e varsa nolcakbebek :s
inş yoktur
varsa nolur bilmem kürtaj yasaklanmıştı sanki ama bilemiyorum valla önce bi test yaptırsın da ona göre düşünür
büyük ihtimal hamile değildir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?