Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

ne alakası var ya...
kız tecavüze uğramış olsa neyse.. tamamen kendi isteği doğrultusunda başına gelmiş bi olay...
belki de sizin başınıza gelir demişsin de, gelirse de benim suçum benim hatam...
tecavüz,zorlama hariç bu konuda kader kurbanı diye bişey yok...

Konu sahibi olan olmuş malesef ortalık şerefsiz kaynıyor.
Hayat senin , seçimlerinin sonuçlarına katlanacak olanda sensin o yüzden eleştirmek kimsenin haddi değil.
Ama git hesabını sor.
Ondan sonra bitecekse bitsin.
Bir sebep söylemeli buna mecbur. Sonrasındada bırak onu.

Ne zaman oldu bu olay ertesi gün hapı almak için geçmi kaldın?
Hımmm baktım 10 gün olmuş
İnşallah yoktur öyle bir durum

Son düzenleme:
Soyle uc kurus etmeyecek erkekleri tanimadan birlikte oluyorsunuz ya daha ne yapayim diye dusunuyorsun

Ne mi yapacaksin ?
bundan sonra donerse suratina bakmayacaksin ,
niyeti belliymis ,
donerse bil ki seni sevdiginden degil, menfaat icindir...

Niye şerefsiz olsun ki ? İkisinin ortak kararı ve istediği doğrultuda iki arkadaş da yollarına devam edebilirler. Ama mutlaka düzgün sebep sunmalı ne olduğunu belirten geçerli sebep neymiş ?

bence 10-15 gün sonra yaptırsın
adet tarihinden 10 gun sonrami:26:
hamilelik varsa 3 gun once bile çikabilir ama strese girmesine grek yok bo$ yere
adeti duzensiz deilse , olmadiginda yaptirsa varsa çikar

bu arada neden korunmadiniz desem çokmu ozel olur
istemezsen cevap verme

zaten konu sahibi birlikte olduğu için pişman değil ki..ahlayıp vahlamıyor ya da bunun için beni yargılayın demiyor..onun sorunu bekaret değil.

sadece sorduğu şey şimdi napmalıyım?

canım adet tarihinden sonrasını kastetmedim
ilişkiye girdikten sonra yaptırabilir
zaten 10 gün olmuş
adeti beklemesin bence

Niye şerefsiz olsun ki ? İkisinin ortak kararı ve istediği doğrultuda iki arkadaş da yollarına devam edebilirler. Ama mutlaka düzgün sebep sunmalı ne olduğunu belirten geçerli sebep neymiş ?

Ertesi gün dönüp arkasını gittiği için şerefsiz.
Bir açıklama bile yapmadığı için şerefsiz.
Alacağımı aldım modunda olduğu için şerefsiz canım.

Ertesi gün dönüp arkasını gittiği için şerefsiz.
Bir açıklama bile yapmadığı için şerefsiz.
Alacağımı aldım modunda olduğu için şerefsiz canım.

Bence değil kusuru bakma sonuç itibari ile zorlama yok bir şey yok iki taraf da onaylanmış olanları yaşamak istemişler ertesi gün ben istemiyorum artık diye gidebilir daha sonrada ama işte sebebini mutlaka sunmalı saygısızlık etmiş bana göre sadece canım.

evet varsa çikabilir
e varsa nolcakbebek :s

inş yoktur
varsa nolur bilmem kürtaj yasaklanmıştı sanki ama bilemiyorum valla önce bi test yaptırsın da ona göre düşünür
büyük ihtimal hamile değildir bence

Son düzenleme:
bebek ihtimalini düşünmek bile istemiyorum şimdilik, adetime 10 gün falan var, olursam zaten yapmam olmazsam da test yaparım diye düşünüyorum şimdilik.

neden korunmadık inan ben de bilmiyorum, gerçekten o an sarhoştuk ikimiz de benim zaten bu konuda deneyimim olmadığı için aklıma bile gelmedi.

inş yoktur
varsa nolur bilmem kürtaj yasaklanmıştı sanki ama bilemiyorum valla önce bi test yaptırsın da ona göre düşünür
büyük ihtimal hamile değildir bence

varsayımlar üzerine konuşuyoruz ama umarım kürtaja falan gerek kalmaz..bunu konuşmak bile ürkütücü..

yasaklanmadı,sanrım 10.haftaya kadar yapılabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…