Sevgilimle buyuk sorinlarimiz?

Sususisisisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2019
53
12
88
Merhaba arkadaslar Sevgilimle 2 yıl süren güzel bi ilişkimiz vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum ne zamandır beni evlilik konusunda oyalıyordu. En sonunda ciddi bi şekilde evlilik konusunu açtım daha önce bana 2 ay öncesi icin istemeye geleceğini söyledi been aileme o tarihi söylemiştim simfi akrabalarim ailem bizden bisiler bekliyor tabi ki bende ama sevgilim evlilik konusunu kıvırmaya başladı bana bir sürü bahane sundu cok kötü kavga ettik ben ona kasıma kadar zaman verdim o zamana kadar konu acmicam dedim kasım ayında ya bitiririz ya da nişanımızı yaparız dedim bi şekilde konuyu kapattık ama ben kendimi suçlu hissediyorum üstüne cok aşırı düşmeye başladım ne yapmam gerek bilmiyorum onun evlilik istememesi düşüncesi beni delirtiyor ve ister istemez aşırı bi şekilde üstüne düşüyorum lütfen bi akıl verin

zorla baskıla evlilikmi olur yaşın kaç neden bu kadar acele ediyorsun ,demek hazır değil evliliğe kıvırıyor emin değil kendin den baskıyla evlenip sorunlar yaşamaya başlasan dahamı iyi gönlü yok belliki

İki yılın sonunda evlilik istemen gayet normal tabi yaslariniz küçük degilse.ama seven adam karşısındakini oyalamaz gider ister parası azsa bile düğün yapamam nikah olsun mu der kabul eder misin der bir şekilde caba harcar

İki yılın sonunda evlilik istemen gayet normal tabi yaslariniz küçük degilse.ama seven adam karşısındakini oyalamaz gider ister parası azsa bile düğün yapamam nikah olsun mu der kabul eder misin der bir şekilde caba harcar
Ben 23 o 27 yaşında evet bana bunu da bahane etti borcum var dedi ve cok önemli bi miktar degil 5 bin falan ama ben ona hepsinin bahane olduğunu söyledim sonra birbirimizi tanımıyoruz gibisinden seyler söyledi.

zorla baskıla evlilikmi olur yaşın kaç neden bu kadar acele ediyorsun ,demek hazır değil evliliğe kıvırıyor emin değil kendin den baskıyla evlenip sorunlar yaşamaya başlasan dahamı iyi gönlü yok belliki
Evet gönlü yok ve bunu bildiğim için üstüne cok düşüyorum

Ben 23 o 27 yaşında evet bana bunu da bahane etti borcum var dedi ve cok önemli bi miktar degil 5 bin falan ama ben ona hepsinin bahane olduğunu söyledim sonra birbirimizi tanımıyoruz gibisinden seyler söyledi.
Valla çok üzgünüm ama onun evlenmeye niyeti yok beş bin evliliğe engel bir borç değil ayrıca iki yıl olmus daha kadar ne tanıyacak siz ufak ufak ayrılık psikolojisine hazırlayın kendinizi Kasım'da da yan cizerse daha da ısrar etmeyin ayrılın derim belki sizi kaybedince anlar degerinizi

Valla çok üzgünüm ama onun evlenmeye niyeti yok beş bin evliliğe engel bir borç değil ayrıca iki yıl olmus daha kadar ne tanıyacak siz ufak ufak ayrılık psikolojisine hazırlayın kendinizi Kasım'da da yan cizerse daha da ısrar etmeyin ayrılın derim belki sizi kaybedince anlar degerinizi
Beni sevdiğini biliyorum bu olay üzerine ara vermek dahası ayrılmak istedim ama o hicbir şekilde ayrılık olmicak ayrılmıyoruz dedi kasıma kadar zaman vermeme de o zamana kadar düşünür karara bağlarız tarzında bisiler söyledi. Ama çok kararliyim ben o zman kıvirırsa bitiricem

evlilik kararı hiçbir erkeğe zorlayarak verdirilemez
aynı zamanda kadına da
sürecin kendiliğinden olması lazım
elbette maddi yada sağlık bazı problemler olur, uzamak zorunda kalır o ayrı bir konu
o zamanda inanıyorsanız o adama beklersiniz
benim erkek arkadaşımla da ilişkim 2 yılı biraz geçti, tek bir kez baskı yapmadım
onunla evlenmek istediğimi biliyor ancak al sana şu kadar zaman hadi bakalım demedim
çünkü bazı sıkıntıları var ve onları aşmadan o yola girmek istemiyor, eğer o sorunları çözemeden aileme gelirse kendisini kötü hissedeceğini de ben anlıyorum
baskı ile sadece onu uzaklaştırırsınız

Canim bu zamanda evlenmek hic ama hic kolay degil. Bence çiftler ilerisini iyice dusunup tartip oyle karar vermeli. Eger cocuk cidden maddi olarak kendini evlilige hazir hissetmiyorsa onu Orlamamalisin. Bir erkek icin cok gurur kirici bir durum olur bu. Fakat bunun arkasina saklanip evlilikten kaciyorsa o sıkıntı iste

evlilik kararı hiçbir erkeğe zorlayarak verdirilemez
aynı zamanda kadına da
sürecin kendiliğinden olması lazım
elbette maddi yada sağlık bazı problemler olur, uzamak zorunda kalır o ayrı bir konu
o zamanda inanıyorsanız o adama beklersiniz
benim erkek arkadaşımla da ilişkim 2 yılı biraz geçti, tek bir kez baskı yapmadım
onunla evlenmek istediğimi biliyor ancak al sana şu kadar zaman hadi bakalım demedim
çünkü bazı sıkıntıları var ve onları aşmadan o yola girmek istemiyor, eğer o sorunları çözemeden aileme gelirse kendisini kötü hissedeceğini de ben anlıyorum
baskı ile sadece onu uzaklaştırırsınız
Kesinlikle baski yaomak amaciyla söylemedim kendisi bana belirli bi tarih verdi bunu aileme söylememi istedi hatta ailesiyle konuşturdu ve simdi beni yarı yolda bırakmış gibi hissettim ve beni aldattı aldattiginda bana dediği sey hemen nişanlanalım oldu 2 ay öncesi bu kadar kararlı olan insan simdi kıvırıyor

Ailesiyle cok sık görüşmüyorum ama ailesi evlenmesi konusunda konuştuklarını da düşünmüyorum evin en küçüğü ve bence hala çocuk gibi görüyorlar
Eğer ailesi evlenmesini istemiyorsa, desteklemiyorsa o da belki bu yüzden caymış olabilir. Sizin niyetiniz evlenmek istemekse(ki en doğal hakkınız) fakat o düşünmüyorsa sizi oyalamaması lazım. Ben böyle düşünüyorum

Kesinlikle baski yaomak amaciyla söylemedim kendisi bana belirli bi tarih verdi bunu aileme söylememi istedi hatta ailesiyle konuşturdu ve simdi beni yarı yolda bırakmış gibi hissettim ve beni aldattı aldattiginda bana dediği sey hemen nişanlanalım oldu 2 ay öncesi bu kadar kararlı olan insan simdi kıvırıyor
Kasımı beklemek size zaman kaybından başka birşey yaşatmayacak maalesef. Ayrıca aldatan erkekten fayda gelmez. Sonra üzüleceğine şimdi üzül bence. Kasıma kadar başkasını bile bulabilirsin :-)

o zaman ilişkinize kendisi diğer kızla evlenene dek devam etmek için baya baya kandırmış. benzer bişeyi kuzenim yaşadı, evlenecekler diye adama para da vermişti üstelik. bence konuyu kapatın gitsin.

Back
X