Sevgilimle buyuk sorinlarimiz?

Tabi ki öyle ama bana mayis ayında kesin nisanlancaz tarzında konuşuyordu ve aileme böyle söylememi kendisi istedi o zaman beni küçük düşürmeyecekti
ah be güzelim keşke her adam sözünün eri olsa maalesef yan çizmiş resmen yaparlar var bu tipler uzak dur ondan sana yar olmaz

Zaman kaybından başka birşey değil beklemen.evlilige gönlü yok belli.en kısa sürede yol ver bence

Merhaba arkadaslar Sevgilimle 2 yıl süren güzel bi ilişkimiz vardı daha doğrusu ben öyle sanıyordum ne zamandır beni evlilik konusunda oyalıyordu. En sonunda ciddi bi şekilde evlilik konusunu açtım daha önce bana 2 ay öncesi icin istemeye geleceğini söyledi been aileme o tarihi söylemiştim simfi akrabalarim ailem bizden bisiler bekliyor tabi ki bende ama sevgilim evlilik konusunu kıvırmaya başladı bana bir sürü bahane sundu cok kötü kavga ettik ben ona kasıma kadar zaman verdim o zamana kadar konu acmicam dedim kasım ayında ya bitiririz ya da nişanımızı yaparız dedim bi şekilde konuyu kapattık ama ben kendimi suçlu hissediyorum üstüne cok aşırı düşmeye başladım ne yapmam gerek bilmiyorum onun evlilik istememesi düşüncesi beni delirtiyor ve ister istemez aşırı bi şekilde üstüne düşüyorum lütfen bi akıl verin
evlilik istemiyorsa ve sen gerçekten yaşın daha da geçmeden evlenmek istiyorsan bence başkasıyla birlikte olmalısın, evlilik düşünen birisiyle, çünkü sürekli seni oyalıyorsa seni evlenecek kız olartak görmüyor olabilir ya da hazor değildir. her koşulda evlenemezsin gibi görünüyor, bu yüzden bence baskı yapman doğal, seni gerçekten seviyorsa evlenicektir

Canım sana bir tavsiye vermek istiyorum kabul edersen .erkekler tabiatları gereği baskıyı sevmez sen üstüne düştükçe böyle davranmaya devam edecektir .sen bugünden itibaren kendini çek biraz mesaj atmayı ve aramayı mümkün oldugu kadar azalt. Seni kaybettiğini hissettir ona panik yapacaktır. Soğuk davran seni kaybedebileceğini hazırda beklemediğini anlasın herşey değişecektir emin ol.

Yanlış okumadıysam sizi aldatmış ve büyük ihtimalle ara verdiğiniz dönemde diğer kızla konuşuyor. Onunla olmazsa diyede sizi bekletiyor. Geri dönerse iyi düşünün bence

Back
X