ne bu şidet bu celal:))önce bir sakin ol..önceki yorumumdada söylemiştim sordun mu konustunmu diye? sevgilinlede bu şekilde konuşuyorsan zıttına gitmiş bile olabilirsinn...daha öncede aynı şeyi yaptı dediğine göre durum bu şekilde olabilir yada gerçekten seni sevmiyor olabilir..sen çok sevebilirsin ama bakarmısın bir kendine hakaretler kendine bile, kızlara geberticem demeler karşımda 20 yaşında hırçın bir kız sen böylemi görünmek istersin? önce bir kendine gelmelisin yoksa bir bakmışın olaylar daha fazla ilerlemiş sen sevgilin için herşeyi yapmış, kavgalar devam etmiş sonunda sen haksız olup kendine olan saygını bile kaybedebirsin sonra çıkar bunun acısı keşke bu kadar uğğraşmasaydım ne hale getirdi diye ah vah edersin yıne ama bu kez pişmanlıktan..
ben dışarda böyle değilim diyebilirsin ama burda yazdığına göre içinde bişeyler var, bunlar bir yere kadar saklanır sonra patlar daha kötüsü olur önünü alamazsınn...ben sadece tek kavgayı göz önüne alarak yazmıyorum yorumları o kadar çok aşığım ölüyorum diyorsun ki önünü almazsan anlattığım gibi olabilir...... yukarda arkadaşın bir tanesi mevlanın bir sözünü yazmış bende çok severim sende aklına getirsen arada sırada çok iyi olur:))....hem hayat bu belkide başkasına aşık olucaksınbellide olmaz
kızlar ben sinirden çatlicam hatırladıkça sinirleniyorum.nasıl böyle yapar ya nasıl !! neden açmadı o telefonu neden!!!!! o kızla bence samimiydi çünkü kesin o yüzden çkindi benden.çıldırıcam ya birini doğricam sonunda cidden!! içimde öyle bir canavar var ki!!! ahh böyle söylüyorum ama o kızları görünce hiç bir şey yapmıyorum.sadece kaşlarımı çatarak kızgın kızgın kızın suratına gözlerine bakıyorum.tabi kız bana bakamıyor doğal olarakgözümle dövüyorum resmen kızı.benim konşmam gerekn bi durum olursa da laf sokuyorum alttan alttan kızın moralini bozuyorum.yaptığım bu ama öfkemin dinmesine yetmiyor.bazen diyorum ki benden korkmakta haklılar..bazen onlara komplo suikast flaan düzenlemek geçiyor içimden.Allahım nedir bu öfke
beni sevmiyor degil sanırım ama anlayamıyorum daha cok deger veriyordu şimdi sanki kendini naza çekmeye başladı gibi geldi..anlayamıyorum..ve bizim yaşadılarımız kendi aramızdki badrelerdi..başkaları bize engel oldu da biz direndik olayı falan degil..öyle olsa dört kolla sarılırım ona...ama ben verdgi degeri görmek istiyorum..bilmiyorum bilmiyorum kafam çok karışık..
en doğal hakkın canım o değeri görmek.. kendini yiyip bitirme böyle biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalış çünkü yanlış bişey yapmadıysa bile şimdi sana öyle gelecek hem ona hem kendine zaman tanı. bi süre hiç arama sorma sonra o aramazsa zaten yapacak bişey yok ararsa da sakinleşmiş bi şekilde ne istediğini söyle ona konuşun güzelce.
kızın telefonunu açmaması içinse diyebileceğim şey şu ki kesinlikle senin görüşmesini istemediğin birine karşı tavrını koyması gerekirdi yani bırak konuşmayı o kız onu arayacak yüzü bulmamalıydı hadi aradı diyelim ne için arıyor? can sıkıcı bi durum kesinlikle. telefonu almanı istememesi sen kızı ararsan rezil olacak diyedir büyük ihtimalle. bu arada daha önce böyle bişey yaşadınız mı? mesela o kız daha önce aradığında görüşmesini istemediğini söyledin mi sevgiline? yani bunu daha önce konuştuysanız şimdi böyle davranması daha da can sıkıcı...
Türkçeyi katleden grup nasıl da çoğalıyorsunuz böyle anlayamıyorum
yaşadıklarınız çok çocukça geldi bana yok kolundan telefonu almaya çalıştı sen ona tekme attın, ayrıldınız o kaza geçirdi. Boşver bunları biraz büyü aklı başında biri çıkar karşına
canım bence kavganız çok saçma ve çocukça. ama inan tek sizde olan bişey değil bu tür şeyler hep oluyo ilşkilerde. çocuğun dediği gibi seni aldatmamış bişeyini yakalamamışsın çok da seviyosun kavga ettiniz diye niye ayrıldınız. kavga her ilşkide olur yazık etme ilşkine. bu zamnda düzgün seven sadık kalan bi erkek bulmak nekadar zor bak kaç yıllıkta sevgilinmiş. unutulmayacak bişey yok aranızda unut gitsin o kavgayı. bence yeniden birlikte olun ama adamakıllı herşeyi konuşarak. ikinizde yaptığınızdan pişman olup kendinize çeki düzen verin herşey yeniden devam etsin
inan eger benim kendimde çekidüzen vercek bişeyim olsa yapacagım ama düzelmesi gereken o..bu tür olayları bi kaç kez daha yaşadık..okadar sıkıldım ki..sevgime ragmen ayrı kalıyoru düşün artık..burada herşeyi tam anlatamadım..ama yeter artık..ona hiç güvenmiyorum ve bunun sebbei ben değilim..ve benim okadar cok sorunum avr ki..kimse yok yanımda çıldrıcam dayanamıyorum..saatlerdir aglıyorum..ben burda içim sızlarken bir sürü mendil harcarken o bodrumda..çok kırgınım bitiğim bunu anlmanız gerçekten zor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?