- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diyeara sıra kalmaya devam et. zaten o son sınıfmış gidecek yani yurttan da olma.
Ben olsam çıkmazdım, ki ilişkinin de iyi gitmediği ortada. Kendi düzenin olsun, duygusal olarak bile kimseye bağımlı olma bence
Bu konuda benim tabularım yok ama yine de doğru bulmuyorum aynı evde yaşama olayiniHukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye
Ya+++
Tekrar ayrilirlarsa konu sahibesi evsiz barksiz kalir, felaket olur.
Yademeyin öyle
Aileme sormam sadece haber veririm ama hoşlarına gitmeyeceğini biliyorum. Annem muhtemelen "izin vermiyorum desem de yapıcaksın, o yüzden pişman olacağın bi şey yapma" der.Hep merak etmisimdir bu durumu anne ben yurttan ayriliyorum erkek arkadasimla yasicam dediginde tamam kizim mi diyorlar.. bize sormadan once ailenizle konusun bence..
Birkaç gün tek başıma idare ederim heralde... Bilmiyorum cidden kafam çok larışık. O kadar fazla ısrar ediyor kiAma bak 1 kere ayrilmissiniz, tekrar ayrilmayacaginizin, bozusmayacaginizin ya da adama daha iyi bir teklif gelip bask bir sehre gitmeyeceginin garantisi var mi? Haydi bunlari da gectim mesela, acil bir durum oldu, adamin annesi hastalandi memlekete donmesi gerekti....sen ne yapacaksin o zaman?
Universite ogrenci olarak butun masraflarinizi onlar karsilarken izin almam haber veririm demeniz garip geldi. Demekki biz baya geri kafali ailelerde yetistik. Ozaman dusunmeyin cikin eve derim ben..Aileme sormam sadece haber veririm ama hoşlarına gitmeyeceğini biliyorum. Annem muhtemelen "izin vermiyorum desem de yapıcaksın, o yüzden pişman olacağın bi şey yapma" der.
Teşekkürler... Buradaki yorumları heo dikkate aldım emin olun. Çogunuz benden daha tecrübelisinizSakın bu hatayı yapmayın madem fikir sormak için konu açtınız dikkate alın. İlerde çok pişman olabilirsiniz kaldı ki sadece sevgilisiniz.bugün size masum görünen seyler ilerde karşınıza öyle bi dikilir ki.
Aileme sormam sadece haber veririm ama hoşlarına gitmeyeceğini biliyorum. Annem muhtemelen "izin vermiyorum desem de yapıcaksın, o yüzden pişman olacağın bi şey yapma" der.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?