- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
vay anasini yeni nesil gercekten gümbür gumbur geliyormuş !
kucuk hanfendinin annesinden izin almasi cok mantiksizmis hadi ya
daha dur 20 yasindasin kucucuksun bi yavas ol bakalim
biz sevgilimiz oldugunda saklayan insanlardik ne zmn sevgilimle ayni eve cikcam der olduk20 yasinda bende aklim bi karis havadaydi cok olgundum
Suan 32 yasindayim babama sevgilimle ayni evde yasicam desem bilmiyorum neler olur. Yani utanirim sozlum degil nisanlim degil ne alaka
ahahaha
+1Evlilik kagit ustunde olmaz ayni eve cikinca evli gibi olursunuz ve soyle dusunun bu adamla veya herhangi bir adamla evlenseniz 30 40 50 sene evlilik yasabilirsiniz ama üniversite yillari bir kere geliyor bol bol eglenmeye arkadaslarinizla vakit gecirmeye bakin. Mumkunse bulundugunuz sehri birlikte gezecek arkadaslar edinin maddi durumunuz elverirse yakin şehirleri gezin. Ama yurtta sikiliyorsaniz sanmayin ki eve cikinca cok eglenceli olacak..
Sorma yaa kizlarla tum gun sokaktaydik ama iş sevgiliye gelince, cikamam edemem biri gorur, aman dedikodu cikar, annem keser, babam vurur ahahahabiz sevgilimiz oldugunda saklayan insanlardik ne zmn sevgilimle ayni eve cikcam der olduk
vallahi ben şok ben iptal ne diyim :-0
bi de normalmis gibi ' yaneee tabisi ayni evde yasamak icin izin isticek dıyılim ' falan filan
ya varya keske diyorum eski zamanlara donsem bekarlik gunlerime ailemle yasadigim o guzel sıcak gunlere donsem diyorum cok ozluuorum o gunleri ...
ah ah konu sahibi simdi laylomlom dusunuyo ama hayat oyle degil cok acimasiz hem de cok...
Kesin hüküm değil son bi kaç yıldır olan bu. Hatta olması gereken bu. 20 yaşında bi kızın annesini arayıp anne şununla eve çıkabilir miyim izin verir misin diye ısrar etmesi ne kadar mantıklı?
Sevgilinle olan yakınlığına bağlı bir durum.Merhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?