Sevgilimle eve çıkmak?

Aynı evde kalma olayına ters bakmıyorum fakat sizin durum biraz farklı , sağlıklı bir ilişki yok belli ki eğer ayrılırsanız ne yapacaksın ? ortada kalırsın yurttan da olursun. Arada gidip kal ama temelli kalma olayına hiç girme.

Universite ogrenci olarak butun masraflarinizi onlar karsilarken izin almam haber veririm demeniz garip geldi. Demekki biz baya geri kafali ailelerde yetistik. Ozaman dusunmeyin cikin eve derim ben..
20 yaşındayım. Kendi kararlarımı kendim verebilecek yaştayım bence artık. Bunun geri kafalı ya da çağdaş olmakla hiç alakası yok. Bu arada ailemden neredeyse hiç para almıyorum onların ısrarla gönderdikleri dışında... Teşekkür ediyorum yorum için

Hep merak etmisimdir bu durumu anne ben yurttan ayriliyorum erkek arkadasimla yasicam dediginde tamam kizim mi diyorlar.. bize sormadan once ailenizle konusun bence..

öyle oluyor. babama söyledim karar senin dedi biz hala karar aşamasındayız.

konu sahibi ilişkiniz süper olsa çıkın derdim ama sorunlu olduğu ve siz adamın evine gideceğiniz için ortada kalma ihtimaline karşı bekleyin diyorum.

Aileniz sizi okuturken 'aileme sormam, sadece haber veririm' diye kesin hüküm cümleler kurmayın bence.
Kesin hüküm değil son bi kaç yıldır olan bu. Hatta olması gereken bu. 20 yaşında bi kızın annesini arayıp anne şununla eve çıkabilir miyim izin verir misin diye ısrar etmesi ne kadar mantıklı?

Kesin hüküm değil son bi kaç yıldır olan bu. Hatta olması gereken bu. 20 yaşında bi kızın annesini arayıp anne şununla eve çıkabilir miyim izin verir misin diye ısrar etmesi ne kadar mantıklı?

Kaç yıldır dediğiniz 20 yaşındasınız daha. 3 sene deseniz 17 yaşında da böyle miydiniz gerçekten?

Onlar sizin aileniz, sizi okutan da onlar. Aranızdaki özel ilişkiyi bilemem, ama doğruyu ve yanlışı söylemek, bazı durumlarda 'hayır' demek hakkına da sahipler. İşinizi elinize alır, kendi hayatınızı idame ettiren bağımsız bir birey olursunuz, o zaman kimse karışamaz.

Benim hayatım biraz daha farklı, 13 yaşımdan beri evden ayrı yaşıyorum ve emin olun o yaşta evden çıkınca bi çok konuda kendi kararınızı kendiniz veriyorsunuz. Benim hayatımı yaşayan bi insan böyle bi şeyi ailesine söyleme gereği bile duymazdı eminim. Herneyse...

Öğrenciyken, yani mesleğin yokken ve çalışmıyorken birlikte yaşama olayını pek mantıklı bulmuyorum açıkçası. Siz sevgilinizin en az 2 sene daha aynı şehirde olacağını hesaplamışsınız ama ayrılma ihtimalini düşünmemişsiniz sanırım. Ya da belki başka şehirden iyi bir iş bulup erkenden gidecek?

Evlilik kagit ustunde olmaz ayni eve cikinca evli gibi olursunuz ve soyle dusunun bu adamla veya herhangi bir adamla evlenseniz 30 40 50 sene evlilik yasabilirsiniz ama üniversite yillari bir kere geliyor bol bol eglenmeye arkadaslarinizla vakit gecirmeye bakin. Mumkunse bulundugunuz sehri birlikte gezecek arkadaslar edinin maddi durumunuz elverirse yakin şehirleri gezin. Ama yurtta sikiliyorsaniz sanmayin ki eve cikinca cok eglenceli olacak..

Sevgilimle de eğlenebiliyoruz, güzel bir arkadaş grubumuz var. Sadece birbirimizden bıkar mıyız diye düşünüyorum

ailene zaten açıklamana gerek yok doğru değil ama istiyorsan yap git yaşa ama sana şunları diyeyim aynı evde yaşamak sevgili olmaya benzemez sana en basitini diyeyim çamaşır bulaşık sende bu net birbirinizin arkasından wc falan gireceksiniz yani bunları geç artık her şeyiniz iç içe olacak yarın bir gün ayrılırsanız ki ayrılmayız deme karı koca bile ayrılır aman yeni sevgilime söyler mi ah vah büyük hata diyeceksen sakın bu işe girme onun ailesi gelmek isterse senin senin ailen gelmek isterse onun evden gitmesi lazım bunlara alışın. Annen baban her aradığında yüreğin ağzına gelecek buna alış artık gizli saklı olmayacak ne derdin ailevi işin varsa illaki öğrenecek.
İllaki bu durum okulda ve çevrede duyulacak alacağın tepkilere şimdiden alışkın ol.
Sürekli dipdibe olunca çevrende yavaş yavaş arkadaşların azalacak bunlara hazırlıklı ol.
Olurda ailen durumu cakarsa hoş şeyler olmaz yani demem o ki sonuç ne olursa olsun asla pişman olmayacaksan yap gitsin

Aman çık kız sevgilinin evine.. Bir daha mı gelicen dünyaya.. Sonuçta insanın anyayla Konyayıda görmesi lazım.

Şaka bir tarafa tabi ama bir kez geliyoruz dünyaya pişman olmayacak şekilde yap aklındakini gitsin.
Yaparkende baya bir düşün sonra bir sonraki konun ah vah lı olmasın. Beautifulkillers’in de dediği gibi birde o işin çamaşır bulaşık temizlik kısmı var.

hem unv hem de sonrasinda sevgilisiyle ayni evd kalan 7 ~8 arkadasim var hepsi pisman o zamanlari agizlarina bile almiyorlar. ve hani nasilsa evlencez falan diye dusunursen hepsi de baskasiyla.evli

Burda aynı evde kalıp dönem yarısında kapı dışarı edilen hatta sokakta geceyi sahil kenarında geçirdm bni merak bile etmedi diyenler gördük.
Kesinlikle kalcam nede olsa evlencez dersen ailene söyle bi söz yüzüğü tak imam nikahı kıy kafan rhat olur..

vay anasini yeni nesil gercekten gümbür gumbur geliyormuş !
kucuk hanfendinin annesinden izin almasi cok mantiksizmis hadi ya
daha dur 20 yasindasin kucucuksun bi yavas ol bakalim

Ara ara gitmeye devam et iste sikilirsiniz birbirinzden ayni evde surekli yasamak bir ikigun gidip kalmaya benzemez sorun yasarsiniz yurttan cok bunaldiysan kiz arkadaslarinla eve cik ara ara sevgilin gelir arada sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…