- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Özel yurtta kalıyorum devlet yurdu çıkmamıştıKendin eve çıkma imkanın yok mu? biraz maddi olarak zorlar ama en güzeli budur. Ya da istediğin zaman sevgilinin yanında kal, ama yurdu bırakma o senin güvencen olsun. Arada yurtta kal arada sevgilinde. Yurt dediğin devlet yurdu mu bu arada? Çok sıkıntılıdır eğer öyleyse bilirim.
Ben evlenipte aynı evde yaşamaya başlamaktansa, evlenmeden aynı evde yaşamayı daha sağlıklı buluyorum. En azından bir sorun varsa işin başında görüyorsunuz. Sen de ara sıra gidip kalarak bunu tartabilirsin
ooo kebapsın valla kızÖzel yurtta kalıyorum devlet yurdu çıkmamıştı
Ne bu sert yorumlar bana dusmanlıgın mı var ?farklı göruslere alerjın mı var ?ıyı yapmıssın bacak acıp agdanı yanın da yapmıssın ,yada sınırsız cınsellık yasamıssın banane bundan ne oluyo yanı arkadasım bu saldırı ne sokak mı burası özgurce dusunce belırtemem mı .Muhattabım degılsın bırdaha da yazma bana.evliliğe bir şey kalmayacak tadı tuzu kalmayacak demişsiniz de
evlenince ilk ay bunların hepsi ortaya çıkınca evliliğin tadı tuzu kaçıyor mu
sevgilimle aynı evde yaşamadan önce de ağdadan da, adet olduğumdan da haberi vardı aktif cinsel hayatımız da vardı
aynı evde de yaşadık 11 yıldır da evliyiz
hiç bir aşamasında farklı bir şey olmadı, kimse kimseden bıkmadı
yukarıdaki yorumumda konu sahibine aynı evde yaşama dedim ama gerekçem ağda yaparken görür ya da ateşle barut yan yana olmaz değildi
bağımsız hayat kurma aşamasında değil işleri güçleri olur ailelerine biz böyle yaşıyoruz diyecek aşamaya gelir yani özgür karar verir rahatlıkla yaşar
lakin öğrenci iken yarın öbür gün bir sıkıntı olup ayrılırsa sorun olur bu nedenle bağımsız yaşama yetisi olup hiçbirşeye eyvallahı olmayacak aşamaya gelince tabii birlikte yaşanabilir
Ne bu sert yorumlar bana dusmanlıgın mı var ?farklı göruslere alerjın mı var ?ıyı yapmıssın bacak acıp agdanı yanın da yapmıssın ,yada sınırsız cınsellık yasamıssın banane bundan ne oluyo yanı arkadasım bu saldırı ne sokak mı burası özgurce dusunce belırtemem mı .Muhattabım degılsın bırdaha da yazma bana.
Ben üniversiteye giderken annem bana amannn kızım koca her zaman bulunur hayatının en güzel zamanlarını doya doya yaşa demişti öylede yaptım mastirda sevgili olduk doktora da evlendik :)Sorma yaa kizlarla tum gun sokaktaydik ama iş sevgiliye gelince, cikamam edemem biri gorur, aman dedikodu cikar, annem keser, babam vurur ahahaha
Bosver, büyüyünce öğrenicek ablasi gercek hayati. Ben simdi ogrenci olsam sevgili bile yapmam, gezer tozardim. Okuluma odaklanirdim
Tam kıvamında yaşamışsınız herşeyi valla. Ozaman sen okurken basamak basamak yükseldikçe, sizin ilişkide öyle ilerlemiş ve tamamına ermişBen üniversiteye giderken annem bana amannn kızım koca her zaman bulunur hayatının en güzel zamanlarını doya doya yaşa demişti öylede yaptım mastirda sevgili olduk doktora da evlendik :)
Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye
Aminnn canim hepimizi :)Tam kıvamında yaşamışsınız herşeyi valla. Ozaman sen okurken basamak basamak yükseldikçe, sizin ilişkide öyle ilerlemiş ve tamamına ermişAllah'ım mutlu mesut etsin
Yemek benden bekleyemez çünkü yemek yapmaya dair hiçbi şey bilmiyorum :)) o yapacak yemekleri birlikte yaşarsak, bazen de dışardan yerizÖzel hayat kısmına yorum yapmıycam.
Yani yapanlar da anlasın artık siz sevişme dediniz diye hıhı tamam yapmiym öyleyse demicek konu sahibi.
Bana ters ama bu konu sahibini bağlamaz tabi.
Neyse.
Ben şeye takılırdım sanırım, erkek arkadaş biraz tembel ve siz titiz biriyseniz durduk yere bi ev sorumluluğu üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.
Kendimden biliyorum.
Ben mesela dağınıklığa tahammülsüzüm.
Daa kocam bile olmadan evimi dağıtan birini tırmalarım.
Ki kocam da hassas, olmasa hergün pavkırırdım sanırım..
Bi de öğrenciyken hiç çekilmez ekstra bu tür sorumluluklar.
Mesela senden yemek vs bekler mi?
O da önemli yani, direk evin hanımı modu beklerse sevgili olsa sevilmez yani...
sevgili ile e e çıkma ...Merhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
Evet yaşıyoruz ama birlikte kalmamızı istemesinin sebebi bu değildir diye düşünüyorum.sevgili ile e e çıkma ...
cinsellik yaşıyormusunuz diye merak ettimbaşka amacı olduğunu düşünmüyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?