Sevgilimle eve çıkmak?

Özel yurtta kalıyorum devlet yurdu çıkmamıştı

Bunu sizin ilişkinizin boyutu belirler, biz aynı eve çıktık 1 yıldan fazladır böyleyiz, 8 senedir beraberiz zaten, ama siz bir ayrılıp bir barışıyorsanız o iş olmaz, çünkü güllük gülistanlık değil öyle, bazen insan çıldırma noktasına geliyo tahammülsüzlük sınırına gelebiliyo, iki tarafın da idare etmeyi bilmesi gerekir öyle canım cicim tozpembe görmeyin bu işi, bi evi hayatı paylaşmak ciddi anlamda sorumluluk almayı gerektirir, iyice düşünmek lazım.

Büyüsü kacar,ozlem biter diye bisey yok bu arada. 5 senedir beraberiz akşam olsa da eve gelsem diye dort gozle bekler. Bigun ayri yatsak uyuyamayiz. Bir tek suna katılıyorum ozel alanin olmuyor. Yani kulaklik takip muzik dinleyemezsin, iki tarafında istemedigi diziyi filmi izleyemezsin.
Ayrica bir insani en iyi evde tanırsın. Disari suslenip gelir ama evde duşunu duzenli alir mi, dislerini fircalar mi, ev isi yapar mi, sorumluluk sahibi mi bunlari en guzel evde görürsün.

Ama dedigim gibi ayni eve girmeniz icin birincisi size guven verecek, ikincisi aileniz bilecek.

Ne bu sert yorumlar bana dusmanlıgın mı var ?farklı göruslere alerjın mı var ?ıyı yapmıssın bacak acıp agdanı yanın da yapmıssın ,yada sınırsız cınsellık yasamıssın banane bundan ne oluyo yanı arkadasım bu saldırı ne sokak mı burası özgurce dusunce belırtemem mı .Muhattabım degılsın bırdaha da yazma bana.

Saldırı da yok size düşmanlık da yok

Sadece evlenince bunları görüp bıkmıyorsa ya da evliliğin tadı tuzu kaçmıyorsa ondan önce görünce de kaçmaz demek istedim

3 yıllık evliyim eşime deliler gibi aşığım ama bazen göreve gittiğinde bile bir farklı oluyorum hep dip dibe olmak öyle sanıldığı kadar mükemmel değil
Ailene bile sormayan bir insan olarak bana soracak olursan :)
Diyeceğim şu ki üniversite hayatı çok güzel özellikle de başkasının donunu ve çorabını yıkamaktan
Haa ben bunları yapmam deme o eve çıkınca yaparsın

Ben üniversiteye giderken annem bana amannn kızım koca her zaman bulunur hayatının en güzel zamanlarını doya doya yaşa demişti öylede yaptım mastirda sevgili olduk doktora da evlendik :)

Ben üniversiteye giderken annem bana amannn kızım koca her zaman bulunur hayatının en güzel zamanlarını doya doya yaşa demişti öylede yaptım mastirda sevgili olduk doktora da evlendik :)
Tam kıvamında yaşamışsınız herşeyi valla. Ozaman sen okurken basamak basamak yükseldikçe, sizin ilişkide öyle ilerlemiş ve tamamına ermiş Allah'ım mutlu mesut etsin

Hanımlar sakin lütfen, özel hayattır, herkes farklı düşünür, başkasına dikte edilmediği, düşünceye ya da kişiye saldırılmadığı, hakaret, aşağılama olmadığı ve yasalara aykırı olmadığı sürece düşünce özgürlüğü çerçevesinde herkes fikir beyanında bulunabilir.

zaten arada kalıyormuşsun, yurttan bıkmışsın, zaten 2 sene daha orda ve sen zaten sonrasında yurda dönmek istemiyorsun, yani taşınmak mantıklı geldi
son cümlen tamamen belirsiz, kişilere göre değişir, iyi de olabilir kötü de, birbiriniz için doğru insanlarsanız iyi olacağı kesin
ama ilişkinize güvenmiyorsan taşınma derim

Zor oluyor,üniversite çağında bir dönem yaşamış biri olarak söylüyorum. Yani evet birlikte olmak çok güzel ve keyifli ama karakteristik özelliğinize bağlı, sen daha fedakar bir insansan eğer seni ileride yorabilir.Mesela kavga ettiniz diyelim kapıyı çarpıp gidebileceğin bir yurdun olmayacak, aynı evin içinde o sorunu çözmekten kaçamayacaksın o yüzden kaçmış bir keyif ve uykusuz bir halde okula gitmek zorunda kalabileceksin. Ha diyorsan ki ben yurttan ayrılırsam eve çıkarım bir şekilde, o zaman deneyebilirsin

Özel hayat kısmına yorum yapmıycam.
Yani yapanlar da anlasın artık siz sevişme dediniz diye hıhı tamam yapmiym öyleyse demicek konu sahibi.
Bana ters ama bu konu sahibini bağlamaz tabi.
Neyse.
Ben şeye takılırdım sanırım, erkek arkadaş biraz tembel ve siz titiz biriyseniz durduk yere bi ev sorumluluğu üstlenmek zorunda kalabilirsiniz.
Kendimden biliyorum.
Ben mesela dağınıklığa tahammülsüzüm.
Daa kocam bile olmadan evimi dağıtan birini tırmalarım.
Ki kocam da hassas, olmasa hergün pavkırırdım sanırım..
Bi de öğrenciyken hiç çekilmez ekstra bu tür sorumluluklar.
Mesela senden yemek vs bekler mi?
O da önemli yani, direk evin hanımı modu beklerse sevgili olsa sevilmez yani...

Keşke üniversiteyi şehir dışında okusaydım da sevgilimle aynı evde kalsaydım. Hep içimde kalmistir..Bence ailenle paylaştıktan sonra neden olmasın. Şuan 30 yaşındayım ve 3 senedir birlikte yaşıyoruz sevgilimle , geçen ay nişanlandık birlikte yaşamasaydık cesaret edemezdim evlilik kararı almaya

Yemek benden bekleyemez çünkü yemek yapmaya dair hiçbi şey bilmiyorum :)) o yapacak yemekleri birlikte yaşarsak, bazen de dışardan yeriz

sevgili ile e e çıkma ...
cinsellik yaşıyormusunuz diye merak ettim başka amacı olduğunu düşünmüyorum çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…