Sevgilimle eve çıkmak?

Çıkma bence. İstediğinde git kal yeterli. Yurt hayatın gibi olmaz ev. Yemek yap, çamaşır , bulaşık yıka olur hayatın.

aman çıkayım deme

Ben aynı evde kalmıyorum sevgilimle ama kısa süreli kaldığım oldu. Beraber kalmadan çook önce bu dediklerinizi biliyordu zaten. Adet olmak hayatın bir gerçeği bundan utanan saklamaya çalışan kadınlar imzayı atınca birden rahatlayıp herşeyi anlatıyorlar mı eşlerine? Bir gün pedleri saklarke ertesi gün ortalığa mı çıkarıyorlar bana garip geliyor

Konu sahibi soruna gelince eve çıkmak çok güzel kendi odan oluyor istediğin gibi dekore ediyorsun tabii maddi olanaklar dahilinde. Eve çıkmanı öneririm. Sevgilin konusuna gelince 1.5 yıl kısa bir zaman emin olabilirsin sevgilinden ama ne olacağı belli olmaz. Evde bir sorun olması ve sevgilinle tartışsan bile eve gelip rahatlayabilmek çok farklı durumlar. Sevgili olduğunuz ve aynı evde olduğunuz için ikinizin de özel alanı kısıtlanacak normalde tek yaptığınız aktiviteler boş boş takılmak vs gibi bitecek. Ya hep ya hiç durumuna bile geçilebilir.
Eğer eve çıkabileceğin başka arkadaşların varsa öncelikle onları değerlendir ama uygun bir ev bulamazsan sonra sevgilinle aynı eve çıkmayı düşün derim. Birbirinizin evine kalmaya gitmek bile çok güzel oluyor

Bu arada 5 yıllık sevgilim var, öğrenciyim ve yurtta kalıyordum yakın zamanda eve çıktım

20 yaş çok olgun bir yaş değil
Öyle ki ben bile olmayacak hareketlerimden , söylemlerimden çokça pişman olabiliyorum .
Görülen o ki ilişkide bir sağlamlık , temel ve garanti bile yok .
Aynı şekilde evliliklerde bile garanti veremiyorken heyecan aramak bence bu .
Ve 3 günlük adam asla ama asla ailemden önemli değil , olmamalı .
Yıllar sonra belkide kafanızı taşlara vururken bu yıllarınızı hatırlamak bile istemeyeceksiniz .
Gençlik adı altında kendinize heyecan aramamanızı tavsiye ederim .

ev gecındırmek zor bir iş. hele ki ogrencı ıken daha da zor. suan tek yasıyorum cunku işim var ve tek yasamaya yetecek kadar da bütçem. eskıden sevgılım vardı tek yasıyordu arada kalıyordum onda. ama sonra evıme donuyordum. oyle olması daha guzel gelıyordu bana. bazen kalmaya gıtsem de evde bazı davranıslarından onu tanıdım. bencıldı mesela cok tıtızdı ayrıca benım yaptıgım hıcbırseyı begenmezdı (yemek yapardım ona bazen) sen de arada onda kalarak onu tanıyabılırsın sureklı kalmana gerek yok bence.

ben eskı sevgılımle ıyıkıde beraber yasamamısız cunku ayrıldık. ısın olsa eve de cık derdım ama yurtta rahat edemıyorsan kız arkadasınla cık derım.

Bu sene sen arada git kal sevgilinde, evdeki durumunuza göre seneye çıkarsın.

Ben çıkmadım ama hergün sevgilimdeydim giderleri ortak karşılıyorduk sadece benim tartıştığımda gidebilecek bir evim vardı. Böylesini tavsiye ederim.

Kesınlıkle çıkma aynı eve bır sürü sorumluluk bınıcek üstüne zaten ılıskın çok saglıklı değil gibi ne özelın kalıcak ne kişisel bıseyın rutin sıkıcı bi ılıskıye döner bır ay sonra o bı koltukda sen bı koltukda telle oynarsınız en azından bu sekılde haftada bır ıkı kalsan bı heycanı olur kaldıgınız günler ayrıca ayrılınca zank dıye nerden ev bulucaksın acele edıp sacma sapan bı ev bulup ıcıne sınmeyen bı duzen kurucaksın onun keyfi yerınde tabi kendı duzenı bozulmıcak bencıllık resmen ısrar etmesı senıde dusunmesı lazım aılenı dusunmesı lazım ev yuzunden aılen le aranın acıldıgı zamanı dusunmesı lazım bunları dusunmıyen bırı ıcın nıye rıske gıresın

Adet olmanın saklanılcak bır sey oldugunu söylemedım rahat edemeyecegın den bahsetmek ıstedım agrısı sızısı hıc mi olmayacak artı o bır örnektı neyse .

evliliğe bir şey kalmayacak tadı tuzu kalmayacak demişsiniz de

evlenince ilk ay bunların hepsi ortaya çıkınca evliliğin tadı tuzu kaçıyor mu

sevgilimle aynı evde yaşamadan önce de ağdadan da, adet olduğumdan da haberi vardı aktif cinsel hayatımız da vardı

aynı evde de yaşadık 11 yıldır da evliyiz

hiç bir aşamasında farklı bir şey olmadı, kimse kimseden bıkmadı

yukarıdaki yorumumda konu sahibine aynı evde yaşama dedim ama gerekçem ağda yaparken görür ya da ateşle barut yan yana olmaz değildi

bağımsız hayat kurma aşamasında değil işleri güçleri olur ailelerine biz böyle yaşıyoruz diyecek aşamaya gelir yani özgür karar verir rahatlıkla yaşar

lakin öğrenci iken yarın öbür gün bir sıkıntı olup ayrılırsa sorun olur bu nedenle bağımsız yaşama yetisi olup hiçbirşeye eyvallahı olmayacak aşamaya gelince tabii birlikte yaşanabilir

muhtemelen gittiğin yer küçük bir şehirdir adın çıkar
sevgilinle ayrıldıktan sonra (ayrılmama ihtimaliniz %1) sevgilin okul bittikten sonra %99 ayrılacaksınız
seni erkekler çok rahatsız eder
hele ki küçük ilçedeyseniz
oradan kendine güvenen biri içip kapına bile gelebilir
bu yüzden temkinli ol derim

birde yurdu bırakıp gittikten sonra sevgilinle ayrıldın diyelim nereye nasıl gideceksiniz

Siz zaten kararınızı çoktan vermişsiniz.
Neden buraya soruyorsunuz ki ? Konu olsun diye mi ?
Ne istediğimi biliyorum sadece. Eve çıkmak istiyor muyum? Evet kesinlikle istiyorum. Ama burdaki insanlar sayesinde birçok eksisinin de olabileceğini gördüm. Karar verdiğimi söylemedim? Ki karar da vermedim zaten

Artık o ağdanın reglin vs saklandığı utanıldıgı dönemde yaşamıyoruz zaten. Herkes her şeyin farkında. Olması gereken de bu. O gibi konularda çekinmiyorum o yüzden.
Teşekkür ediyorum bu arada yorumlarınız için

Kendin eve çıkma imkanın yok mu? biraz maddi olarak zorlar ama en güzeli budur. Ya da istediğin zaman sevgilinin yanında kal, ama yurdu bırakma o senin güvencen olsun. Arada yurtta kal arada sevgilinde. Yurt dediğin devlet yurdu mu bu arada? Çok sıkıntılıdır eğer öyleyse bilirim.
Ben evlenipte aynı evde yaşamaya başlamaktansa, evlenmeden aynı evde yaşamayı daha sağlıklı buluyorum. En azından bir sorun varsa işin başında görüyorsunuz. Sen de ara sıra gidip kalarak bunu tartabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…