- 12 Temmuz 2017
- 577
- 612
- 23
- 26
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Aileme nasıl anlatacağımı bilmiyorum yazmışım demek ki anlatıcam. Allah allaaahBurdan çıkardım. Anlatış tarzınız bu izlenimi verdi.
aman çıkayım demeMerhaba bayanlar.
Bayağı önce burada erkek arkadaşımla ayrıldığımızla ilgili konu açmıştım. Yeniden bi şeyler olacağını biliyodum ve oldu da. Tekrardan birlikteyiz. Zaten ayrılmaktan ziyade ara verme gibiydi. Her neyse bu yıl o tek başına eve çıktı, üniversite son sınıf öğrencisi. Ben 2. Sınıfım daha. Bana çok fazla ısrar ediyor sen de gel birlikte yaşayalım diye. Nasıl olur bilmiyorum... Bölümlerimiz farklı yani gün içerisinde birbirimiz görmüyoruz çok fazla. O yüzden aynı evde yaşamak güzel olabilir diye düşünüyorum ama dediğim gibi emin değilim hiç. Şu sıralar arada bir gidip kalıyorum sadece. Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye[/QUOTE
Niye biride demiyoki cikma zinadir gunahtir diye konusmazki yok ortada kalirsin yok yurttan olursun noluyo bi kendinize gelin dunya o kadar pislikle dolu erkek var neyine guveniyosun sevdigin adamin bu devirde kocaya guvenilmiyo kalkmis sevgilinle kaliyosun hic bisey degilse ailenize yaziginiz gelsin..
Ben aynı evde kalmıyorum sevgilimle ama kısa süreli kaldığım oldu. Beraber kalmadan çook önce bu dediklerinizi biliyordu zaten. Adet olmak hayatın bir gerçeği bundan utanan saklamaya çalışan kadınlar imzayı atınca birden rahatlayıp herşeyi anlatıyorlar mı eşlerine? Bir gün pedleri saklarke ertesi gün ortalığa mı çıkarıyorlar bana garip geliyorYanı agdanı yaparken görecek,adet olacaksın her özel gununu bılecek ,dus alacaksın rahat olacakmısın ,yan yana uyumak sonrası cınsellık bu gıbı seylerde özgursen kal hayat senın karı koca hayatından farkı yok bu bırlıkte yasamanın sonra aılen de rahat aıleyse problem yasamassın.Bıkarmıyız demışsın evlılıge bırsey bırakmıyacagınız için tadı tuzu kalmayacak .
Adet olmanın saklanılcak bır sey oldugunu söylemedım rahat edemeyecegın den bahsetmek ıstedım agrısı sızısı hıc mi olmayacak artı o bır örnektı neyse .Ben aynı evde kalmıyorum sevgilimle ama kısa süreli kaldığım oldu. Beraber kalmadan çook önce bu dediklerinizi biliyordu zaten. Adet olmak hayatın bir gerçeği bundan utanan saklamaya çalışan kadınlar imzayı atınca birden rahatlayıp herşeyi anlatıyorlar mı eşlerine? Bir gün pedleri saklarke ertesi gün ortalığa mı çıkarıyorlar bana garip geliyor
Konu sahibi soruna gelince eve çıkmak çok güzel kendi odan oluyor istediğin gibi dekore ediyorsun tabii maddi olanaklar dahilinde. Eve çıkmanı öneririm. Sevgilin konusuna gelince 1.5 yıl kısa bir zaman emin olabilirsin sevgilinden ama ne olacağı belli olmaz. Evde bir sorun olması ve sevgilinle tartışsan bile eve gelip rahatlayabilmek çok farklı durumlar. Sevgili olduğunuz ve aynı evde olduğunuz için ikinizin de özel alanı kısıtlanacak normalde tek yaptığınız aktiviteler boş boş takılmak vs gibi bitecek. Ya hep ya hiç durumuna bile geçilebilir.
Eğer eve çıkabileceğin başka arkadaşların varsa öncelikle onları değerlendir ama uygun bir ev bulamazsan sonra sevgilinle aynı eve çıkmayı düşün derim. Birbirinizin evine kalmaya gitmek bile çok güzel oluyor
Bu arada 5 yıllık sevgilim var, öğrenciyim ve yurtta kalıyordum yakın zamanda eve çıktım
Yanı agdanı yaparken görecek,adet olacaksın her özel gununu bılecek ,dus alacaksın rahat olacakmısın ,yan yana uyumak sonrası cınsellık bu gıbı seylerde özgursen kal hayat senın karı koca hayatından farkı yok bu bırlıkte yasamanın sonra aılen de rahat aıleyse problem yasamassın.Bıkarmıyız demışsın evlılıge bırsey bırakmıyacagınız için tadı tuzu kalmayacak .
Ne istediğimi biliyorum sadece. Eve çıkmak istiyor muyum? Evet kesinlikle istiyorum. Ama burdaki insanlar sayesinde birçok eksisinin de olabileceğini gördüm. Karar verdiğimi söylemedim? Ki karar da vermedim zatenSiz zaten kararınızı çoktan vermişsiniz.
Neden buraya soruyorsunuz ki ? Konu olsun diye mi ?
Artık o ağdanın reglin vs saklandığı utanıldıgı dönemde yaşamıyoruz zaten. Herkes her şeyin farkında. Olması gereken de bu. O gibi konularda çekinmiyorum o yüzden.evliliğe bir şey kalmayacak tadı tuzu kalmayacak demişsiniz de
evlenince ilk ay bunların hepsi ortaya çıkınca evliliğin tadı tuzu kaçıyor mu
sevgilimle aynı evde yaşamadan önce de ağdadan da, adet olduğumdan da haberi vardı aktif cinsel hayatımız da vardı
aynı evde de yaşadık 11 yıldır da evliyiz
hiç bir aşamasında farklı bir şey olmadı, kimse kimseden bıkmadı
yukarıdaki yorumumda konu sahibine aynı evde yaşama dedim ama gerekçem ağda yaparken görür ya da ateşle barut yan yana olmaz değildi
bağımsız hayat kurma aşamasında değil işleri güçleri olur ailelerine biz böyle yaşıyoruz diyecek aşamaya gelir yani özgür karar verir rahatlıkla yaşar
lakin öğrenci iken yarın öbür gün bir sıkıntı olup ayrılırsa sorun olur bu nedenle bağımsız yaşama yetisi olup hiçbirşeye eyvallahı olmayacak aşamaya gelince tabii birlikte yaşanabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?