Sevgilimle eve çıkmak?

Aynı evde yaşamaya karşı değilim asla ama sizin ilişkiniz olmaz bence.Oturmayan bir şeyler var,hmm bir uyum sanki,bilemedim.

Canı sıkıldıkça mı? Burda sevgilimi size karşı savunacak değilim ama tedavi gördüğünü zor zamanlar oldugunu her şeyi yazdım. Yorum yaparken daha duyarlı olun

O zaman sorun ne?madem sevgilinize ve ilişkinize o kadar güveniyosunuz neden konunuzda ilişkinizdeki çalkantıdan bahsetme gereği duydunuz?onun psikolojik tedavi görmesi bi ay sonra gene hasta olup seni ortada bırakmayacağı anlamına geliyosa çıkın o zaman kimsenin aklına fikrine ihtiyacınız yok demektir çelişkiye düşmeyin.

Fikirlerinizi değil söyleyiş tarzınızı eleştirdim. Elbette fikirlerinizi almak için açtım bu konuyu ve dikkate de alıyorum

Arkadaşım daha 20 yasindasin. Bu yasta "o benim hayatımın erkeği olucek" tribine bi girme hele. Çok gencsin. Üniversitede öyle uzun ilişki sürdüren çift sayısı asgari düzeyde. Ayni evde kalmasan da muhtemelen ayrilacaksin. Ha belki ileride evlenirsin onu bilemem ama yuksek ihtimallerden yola çıkmakta fayda var.

Birbirini çok seven insanlar, bunlar birbirine aşık asla ayrılamaz dediğimiz insanlar neden evlendikten sonra kavga kıyamet bir şekilde boşaniyor düşündün mu? Çünkü evlilik aşkı öldürüyor. Bi heyecan, kaybetme korkusu yok, özlem yok, heyecan yok. Ev işi temizlik maddi problemler derken zaten o çok sevdiğin sevgilin gözüne dev bir problem olarak görünmeye başlayacak. Birbirinizden sıkılacaksiniz. İş yok güç yok para yok okul bitmemiş bi araba dolusu sorumluluk varken tutup kendine yeni sorunlar yaratmaya çalışıyorsun. Neden şu güzel yıllarını her şeyden bağımsız özgürce mutlulukla geçirmek varken 30 yasında karsilasacagin sorunları erkene cekiyorsun ki? Ne gerek var? Çok seviyorsan yine gider kalirsin, kendine ait bir yasam alanının olması sana ayrı bir özgüven verir ve sevgilin sana daha fazla saygı duyar kaybetme korkusundan dolayı. Ama artik nasıl olsa ayni evdeyiz bi yere kolay kolay gidemez diye düşüneceği için onun gözündeki çekiciliğin de azalacak.

Bi arkadaşım da sevgilisiyle eve çıkmıştı. Gerçi onlar mükemmel bir ciftti. Çocuk gördüğüm en efendi kizsa gördüğüm en tatlı minnoş kızdı. Ki onlar 4 sene falan sevgili olup son sene eve çıktılar. (Şu an evliler) ama arkadaşıma o zaman sorduğumda bunun bi hata olduğunu pişman olduğunu o dönemi yaşamaktan duyduğu üzüntüyü anlattı. Hani biz yine evlenirdik ama yine de keşke eve cikmasaydik gereksizdi demişti bana. Ve sizin ilişki oturmamış bile daha.

Bakın aileden izin alma durumları yaştan ziyade samimiyetle ilgilidir. Uzun zamandır evden ayrıyım, izin alma kısmına takılmayın
samimiyetle ne alakasi var arkadas degil ki bu anne baba...biz izin istiyoduk ailemizden diye samimi defilmiydi iliskilerimiz aksine ben annemle arkadas gibiyimdir herseyimi anlatirdim anneme ama annem benim arkadasim degil tabiki izin isterdim.biz disari cikmak istedigimizde bile izin isterdik hele ki senin istedigin nikahsiz bi adamla beraber yasamak....normal bi istek degil yani...
zaten ailelere cok kiziyorum bu anlamda bazi aileler annelik babalik vasfini unutup arkadas olmayi seciyo evlatlariyla her kararina saygiliyiz falan filan
yok oyle bi dunya 20 yasinda genc bi kizin her kararina saygi duyulmaz neticede daha ergen hele ki nice 30 40 yasinda olgun insanlar bile hata yapiliyoken
aile arkadasligin yani sira anne babalik gorevini unutmamali evladina yol gostermeli

Ya ben neden yanlış anlaşılıyorum hep ajsjsjdja Demek istediğim ailemle her yaptıgım şeyde izin alacak kadar samimi değilim. Az görüşürüz

atesle barut....
iyi ki de boyle dusunuyorum
çok sukur ' tabularim' yok 'inancim' var
bilmem anlatabildimmi

sen zaten birlikte yasicaksin bariz belli

Ya ben neden yanlış anlaşılıyorum hep ajsjsjdja Demek istediğim ailemle her yaptıgım şeyde izin alacak kadar samimi değilim. Az görüşürüz
aile iliskilerin cok zayif o zmn oyuzden yanlis kararlar aliyosun dikkat et
bi kizin daha hayalleri yikilmasin yanlis yola sapmasin diye yaziyorum bunlari yokaa banane...

Ay yazmadan edemedim,
Sevismek icin ayni evde yasamaya gerek yok ki, millet daha lisede okula diye evden cikip arkadaslarinin bos evlerinde sevisiyordu bundan 20 sene once, simdi neler dönüyordur
Yani ille ayni evde yasarsaniz sevisirsinize baglamayin, belki zaten sevisiyorlar, belki de hic sevismeyecekler, konu sahibi bu konuda fikrimizi sormadigina gore bize ne? Kime ne?

aynen bende cok pismanim once bi isimi gucumu bulup oyle evlenseydim gezseydim her yeri ailemle daha cok vakit gecirseydim evlendim de basim goge mi erdi :))
ne guzeldi o gunler gizli gizli mesajlasmalar gorusmwler :)

Genelde sevgilimle birlikte yaşayayım mı diye soranlara yaşa derim. Ama sizin durumunuz farklı.

Öncelikle öğrencisiniz. Yürümezse dönerim kendi evime diyecek durumunuz yok, düzeninizi bozup ortada da kalabilirsiniz.

İlişkiniz de sağlam değilmiş.

Gidin gelin, hafta sonları kalın ama beraber yaşamayın.

Yanı agdanı yaparken görecek,adet olacaksın her özel gununu bılecek ,dus alacaksın rahat olacakmısın ,yan yana uyumak sonrası cınsellık bu gıbı seylerde özgursen kal hayat senın karı koca hayatından farkı yok bu bırlıkte yasamanın sonra aılen de rahat aıleyse problem yasamassın.Bıkarmıyız demışsın evlılıge bırsey bırakmıyacagınız için tadı tuzu kalmayacak .

Bende beraber yasiyorum. Guven cok onemli. Adim kadar eminim ki tartissak bana kapiyi göstermez. Bu guveni bana farkli sekillerde defalarca verdi. Gece demeden hastayken hastaneye goturdu, eczaneye yagmurda defalarca yuruyerek gitti, cayimi corbami yapti, sabaha kadar basimda bekleyip atesimi dusurmeye calisti vs vs. Yani kendisini ispatladi. Senin icin gösterdiği fedarliklari goz onunde bulundurup kararini ver.

Bu arada benim ailem beraber yasadigimi biliyor. Ailenden gizli sakın gizli is yapma.

Özel günlerimi vs bilir zaten hep. Karı koca hayatı gibi olacağının farkındayım. Kesin karar veremiyorum o yüzden hala emin olamıyorum

Ben de 1.5 yıldır tanıyorum ve eminim ayrılma gibi bir durum olsa bile bana kapıyı göstermek yerine kendi eşyalarını toplayıp gider. Hatta bir de arkadaşımı arar yanıma gelsin yalnız kalmıyım diye. Karakterini çözdüm az çok

Ben de 1.5 yıldır tanıyorum ve eminim ayrılma gibi bir durum olsa bile bana kapıyı göstermek yerine kendi eşyalarını toplayıp gider. Hatta bir de arkadaşımı arar yanıma gelsin yalnız kalmıyım diye. Karakterini çözdüm az çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…