- 1 Haziran 2012
- 7.357
- 25.817
- 798
- Konu Sahibi Bayannhhickimse
-
Canı sıkıldıkça mı? Burda sevgilimi size karşı savunacak değilim ama tedavi gördüğünü zor zamanlar oldugunu her şeyi yazdım. Yorum yaparken daha duyarlı olun
Fikirlerinizi değil söyleyiş tarzınızı eleştirdim. Elbette fikirlerinizi almak için açtım bu konuyu ve dikkate de alıyorumO zaman sorun ne?madem sevgilinize ve ilişkinize o kadar güveniyosunuz neden konunuzda ilişkinizdeki çalkantıdan bahsetme gereği duydunuz?onun psikolojik tedavi görmesi bi ay sonra gene hasta olup seni ortada bırakmayacağı anlamına geliyosa çıkın o zaman kimsenin aklına fikrine ihtiyacınız yok demektir çelişkiye düşmeyin.
Ailemden gizli olacağını nereden çıkardınız?Aileden gizli saklı bir yaşamı doğru bulmuyorum. Hep diken üstünde nereye kadar?
samimiyetle ne alakasi var arkadas degil ki bu anne baba...biz izin istiyoduk ailemizden diye samimi defilmiydi iliskilerimiz aksine ben annemle arkadas gibiyimdir herseyimi anlatirdim anneme ama annem benim arkadasim degil tabiki izin isterdim.biz disari cikmak istedigimizde bile izin isterdik hele ki senin istedigin nikahsiz bi adamla beraber yasamak....normal bi istek degil yani...Bakın aileden izin alma durumları yaştan ziyade samimiyetle ilgilidir. Uzun zamandır evden ayrıyım, izin alma kısmına takılmayın
Ya ben neden yanlış anlaşılıyorum hep ajsjsjdja Demek istediğim ailemle her yaptıgım şeyde izin alacak kadar samimi değilim. Az görüşürüzsamimiyetle ne alakasi var arkadas degil ki bu anne baba...biz izin istiyoduk ailemizden diye samimi defilmiydi iliskilerimiz aksine ben annemle arkadas gibiyimdir herseyimi anlatirdim anneme ama annem benim arkadasim degil tabiki izin isterdim.biz disari cikmak istedigimizde bile izin isterdik hele ki senin istedigin nikahsiz bi adamla beraber yasamak....normal bi istek degil yani...
zaten ailelere cok kiziyorum bu anlamda bazi aileler annelik babalik vasfini unutup arkadas olmayi seciyo evlatlariyla her kararina saygiliyiz falan filan
yok oyle bi dunya 20 yasinda genc bi kizin her kararina saygi duyulmaz neticede daha ergen hele ki nice 30 40 yasinda olgun insanlar bile hata yapiliyoken
aile arkadasligin yani sira anne babalik gorevini unutmamali evladina yol gostermeli
aile iliskilerin cok zayif o zmn oyuzden yanlis kararlar aliyosun dikkat etYa ben neden yanlış anlaşılıyorum hep ajsjsjdja Demek istediğim ailemle her yaptıgım şeyde izin alacak kadar samimi değilim. Az görüşürüz
aynen bende cok pismanim once bi isimi gucumu bulup oyle evlenseydim gezseydim her yeri ailemle daha cok vakit gecirseydim evlendim de basim goge mi erdi :))Sorma yaa kizlarla tum gun sokaktaydik ama iş sevgiliye gelince, cikamam edemem biri gorur, aman dedikodu cikar, annem keser, babam vurur ahahaha
Bosver, büyüyünce öğrenicek ablasi gercek hayati. Ben simdi ogrenci olsam sevgili bile yapmam, gezer tozardim. Okuluma odaklanirdim
Ne yapmalıyım? Bir fikir verinVe ayrıca aileme de bu durumu nasıl açıklarım bilmiyorum, istemezler muhtemelen. Ama yurt hayatından da çok sıkıldım. Of cidden çok kararsızım
+1Hiç o topa girme, gideceksen arada git kal, yine yurduna dön.
Dönem ortasında ayrılırsın, ilişki biter vallahi ortada kalırsın sonra dolanırsın ne yapacağım diye.
Garantisi var mı? Yok.
Yanı agdanı yaparken görecek,adet olacaksın her özel gununu bılecek ,dus alacaksın rahat olacakmısın ,yan yana uyumak sonrası cınsellık bu gıbı seylerde özgursen kal hayat senın karı koca hayatından farkı yok bu bırlıkte yasamanın sonra aılen de rahat aıleyse problem yasamassın.Bıkarmıyız demışsın evlılıge bırsey bırakmıyacagınız için tadı tuzu kalmayacak .Hukuk okuyor stajını aynı şehirde yapacak yine. 2 yıl daha burda yani. Sonrasında da yurda dönmeyi düşünmüyorum zaten evde devam ederim diye düşünüyorum. Ama bu sevgiliyle evli gibi aynı evde yaşama olayı beni düşündürüyor biraz acaba bıkar mıyız falan diye
Özel günlerimi vs bilir zaten hep. Karı koca hayatı gibi olacağının farkındayım. Kesin karar veremiyorum o yüzden hala emin olamıyorumYanı agdanı yaparken görecek,adet olacaksın her özel gununu bılecek ,dus alacaksın rahat olacakmısın ,yan yana uyumak sonrası cınsellık bu gıbı seylerde özgursen kal hayat senın karı koca hayatından farkı yok bu bırlıkte yasamanın sonra aılen de rahat aıleyse problem yasamassın.Bıkarmıyız demışsın evlılıge bırsey bırakmıyacagınız için tadı tuzu kalmayacak .
Ben de 1.5 yıldır tanıyorum ve eminim ayrılma gibi bir durum olsa bile bana kapıyı göstermek yerine kendi eşyalarını toplayıp gider. Hatta bir de arkadaşımı arar yanıma gelsin yalnız kalmıyım diye. Karakterini çözdüm az çokBende beraber yasiyorum. Guven cok onemli. Adim kadar eminim ki tartissak bana kapiyi göstermez. Bu guveni bana farkli sekillerde defalarca verdi. Gece demeden hastayken hastaneye goturdu, eczaneye yagmurda defalarca yuruyerek gitti, cayimi corbami yapti, sabaha kadar basimda bekleyip atesimi dusurmeye calisti vs vs. Yani kendisini ispatladi. Senin icin gösterdiği fedarliklari goz onunde bulundurup kararini ver.
Bu arada benim ailem beraber yasadigimi biliyor. Ailenden gizli sakın gizli is yapma.
Ben de 1.5 yıldır tanıyorum ve eminim ayrılma gibi bir durum olsa bile bana kapıyı göstermek yerine kendi eşyalarını toplayıp gider. Hatta bir de arkadaşımı arar yanıma gelsin yalnız kalmıyım diye. Karakterini çözdüm az çokBende beraber yasiyorum. Guven cok onemli. Adim kadar eminim ki tartissak bana kapiyi göstermez. Bu guveni bana farkli sekillerde defalarca verdi. Gece demeden hastayken hastaneye goturdu, eczaneye yagmurda defalarca yuruyerek gitti, cayimi corbami yapti, sabaha kadar basimda bekleyip atesimi dusurmeye calisti vs vs. Yani kendisini ispatladi. Senin icin gösterdiği fedarliklari goz onunde bulundurup kararini ver.
Bu arada benim ailem beraber yasadigimi biliyor. Ailenden gizli sakın gizli is yapma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?