Telefonda başlayan ve 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Başından beri ciddi olarak başladık. Ki ben normalde evlenmeyi düşünmeyen özgür ruhlu biriyim, ama onu tanıdıkça evliliğe ısındım :) Aramızda benim 4, onun 2 yıllık bi bölüm okuması, benim memur olmak istemem onun dayısının yanında çalışıp esnaf olmak istemesi sorun oluyor. Kpss veya dgs için hiçbir çaba sarfetmiyor, atanmam çok zor hem de o işi yapmak istemiyorum, hem belki ilerde kendi işimi kurarım diyor. Bu konuları açınca alınıyor galiba, hep sonu kavga oluyor o yüzden artık açmıyorum. Ben normalde önemli olan karakteri bana nasıl hissettirdiği diyordum önceden, ama zaman geçtikçe sorun ediyorum galiba. Ailem de öğrendi, hem ailem hem arkadaşlarım bu tarz şeyler sölüyorlar. Ha benim de şuan memur olduğum yok, ama atandıktan sonra evlilik olayı için bi adım atıcaz. Kendimi büyükte görmüyorum herkes okuyabiliyor 4 yıl 2 yıl önemli değil ama sadece rahat yaşamak huzurlu bi hayat sürmek istiyorum herkes gibi. Babam da esnaftı biz çok sorun yaşadık maddi konuda, Allah'a şükür huzurluyuz ama maddi anlamda hiç rahatlayamadık. Bunları evliliğimde yaşamak istemiyorum ama o öyle olmayacağından emin, ben sana bakarım merak etme diyor. Bir de uzaklıktan dolayı pek görüşemiyoruz. Zaten ilk tanıştığımızda askerdi kendisi :) Ben evliliğe karar veremiyorum, bazen diyorumki acaba onu yeterince tanımıyo muyum, ya da benim için doğru insan o değil mi, böyle düşünceler oluşuyor. İşten geliyor biraz mesajlaşıyoruz uyuyor hemen mesela, bi konu açıyorum gündemden hiç fikrini söylemiyor. Oysa ben arkadaşlarımla saatlerce konuşurum. Sevgisini belli edemiyor, ilk başlarda yine iyiydi ama şimdi ben özledim desem ona bile güzel bi cevap vermiyor. Hislerini içinden yaşayan tipler olurya, öyle işte. Ama ben bu durumdan da sıkıldım. Ona söylüyorum benim yapım böyle diyor. Yıldönümümüzü kutlamadık mesela. Bende bişey yapmadım gerçi. Ben o askerdeyken onun doğumgününü kutladım. Ama o benim doğumgünümde sabah uyanıp mesaj attı sadece. Yanyanayken çok mutluyuz, tabi ayda yılda bi görüştüğümüz için. Ama evlenirsek nolcak bilmiyorum. Çok korkuyorum yanlış bir evlilik yapmaktan. Sürekli bunu düşünüyorum. Oysa ilk başlarda hayatımda ilk defa biriyle evlenebileceğimi hissetmiştim. Şimdi neden böyleyim bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım? Ayrılmayı düşünüyorum bazen ama seviyorum da, çok üzüleceğimi de biliyorum