Sevgilimle evlilik kavgası

Evet? Kendisini 2 senedir taniyorum. Yanlış bir davranışını da görmedim.
2 senedir taniyorsunuz ama bey efendi sizinle takilip keyif yapma derdinde sizde evlilik hayali kurup gelin guvey olmussunuz 😂 1 ay dolmadan ondan ona atlarsan böyle kosarsin adamin pesinden benimle neden evlenmiyosun diye, kocaya yanmis gibi ☺️

Evlilik meraklısı değilim öyle de görünmek istemiyorum l
Maşallah 🧿 Bi de evlilik heveslisi olsan ne yapardin acaba?

Ayrıca bu adam geçen ay konu açtığın adamsa seni aldatan serefsizle ne işin var?
O olmayan , başka bir eski sevgiliyse zaten ayrılmışsiniz,araya başkasını almışsın. Tekrar görüşeli kaç defa olmuş da adam ilişkinize güvenip evlilik plani yapacakti? İliskiniz çok sağlam olsaydı zaten ayrilmazdiniz. Anlaşılan amacınız sırf evlenmiş olmak için evlenmek. İki yıldır tanıyorum demissiniz ,ayrı olduğunuz - başkasının koynunda olduğunuZ zamanı niye ekliyorsunuz 😅 onlar sayılmıyor

Kuzum inan bi anda oluyor anlamıyorsun Allah sana da nasip etsin. 🧿🧿🧿🧿🧿(Bence tam zamanıydı)

Hanim efendi 23 nisanda aldatildim diye konu acmissiniz (baska bir erkek tarafindan)
7 mayista sevgili bulamiyorum ne yapicam? diye konu acmissiniz. 18 nisandada eski sevgilim benimle evlenmiyor diye. Bir doktora gorunun lutfen insanlar sizin dengesizliginizle ugrasmak zorunda degil.

2 senedir taniyorsunuz ama bey efendi sizinle takilip keyif yapma derdinde sizde evlilik hayali kurup gelin guvey olmussunuz 😂 1 ay dolmadan ondan ona atlarsan böyle kosarsin adamin pesinden benimle neden evlenmiyosun diye, kocaya yanmis gibi ☺️
Uff sizin derdiniz ne ya? Bunun bir zamanı mi var? 1 ay geçmeden kimseyle görüşülmüyor mu? Bence saçma yeni tanıştığım biri olsaydı haklısınız. Kimse de kimsenin peşinden koşmuyor pms dönemi siniri ve aileme yalan söylemenin verdiği azapla kavga çıkardım. Daha fazla sacmalamayin lütfen.

Hanim efendi 23 nisanda aldatildim diye konu acmissiniz (baska bir erkek tarafindan)
7 mayista sevgili bulamiyorum ne yapicam? diye konu acmissiniz. 18 nisandada eski sevgilim benimle evlenmiyor diye. Bir doktora gorunun lutfen insanlar sizin dengesizliginizle ugrasmak zorunda degil.
yazma teyze zorla yaz diyen yok. Ne zırvaladın yahu!

9 ay bebeği de taşımaz hamile kalınca 1 haftaya başlar neden doğmuyorrr buuuu 😂😂😂

Evlenmek istemenizi çok iyi anlıyorum.

Hak veriyorum.

Ancak karşı tarafa yaptığınız baskı bence çok yanlış.

Bir ay önce konu açtığınız sessiz sakin ama sizi aldatan o beyefendinin size evlilik teklifi etmesini beklemiyorsunuzdur umarım. Eski konunuzu okudum da…

Ki eğer o beyefendi de değilse bir aylık ilişkideki adamı ne diye evlenme teklifi etmiyor musun diye darlıyorsun. 😅

Adamın bence evlenesi olsa arada seninle plan yapar en azından konuşulur.

Bir ay önce konu açtığınız sessiz sakin ama sizi aldatan o beyefendinin size evlilik teklifi etmesini beklemiyorsunuzdur umarım. Eski konunuzu okudum da…

Ki eğer o beyefendi de değilse bir aylık ilişkideki adamı ne diye evlenme teklifi etmiyor musun diye darlıyorsun. 😅

Adamın bence evlenesi olsa arada seninle plan yapar en azından konuşulur.
Önceden eski sevgilisiymis 2 senedir tanıyormuş galiba ben mi yanlış anladım??

Daha bir aylık mı sevgilisiniz anlamadım. Bir ay önce eski sevgilinizden ayrıldığınıza göre mantıken öyle olmalı.
Eğer öyleyse bir ay çok kısa hele darlamak için çok çok çok kısa.
İki senedir tanısanız bile sevgili olarak tanımak ayrı sonuçta.
Bana nedense eski sevgiliniz ile barışmışsınız gibi geldi
O çok daha akla uygun çünkü

. 3 sene önce uzun bir ilişkim vardı ve ciddiye baglayacağım sırada aldatıldığımı öğrenip ayrıldım. /Hiçbir zaman bir erkeğe ihtiyaç duymadım gerekirse tek başına sinemaya, sosyal aktivitelere de katıldım. Seneler sonra iş yerinde yönetici olarak gelen bir bey dikkatimi çekti.
Birkaç hafta önce demişsin ki; 3 yıllık uzun ilişkim sonrası aldatıldım, aşka küstüm, seneler sonra aşık oldum şimdi yine aldatildim.
Şimdi de iki yıldır tanıdığın biri evlilik teklifi etmedi diye kavga çıkarmışsin. Nereden geldi bu adam? Yedek listende miydi? Eğer birbirinizin yedek listesindeyseniz neden evlilik planlamadi diye dellendin? Üstelik sadece birkaç haftadır tekrar konuşmaya başlamışken
Bence ilişkilerinde basarisiz olduğun icin kendini bir yerden kanıtlama ihtiyacı içindesin. O da adama evlilik baskısı olarak yansımış

Önceden eski sevgilisiymis 2 senedir tanıyormuş galiba ben mi yanlış anladım??
Elimizdeki verilere göre:

• 1 ay önce kendisini aldatan eski sevgilisiyle ayrıldı.
  • o sevgilisinden 3 yıl önce başka biri tarafından yine aldatılmış ve o zamandan bu yeni aldatan adama kadar 3 yıl boyunca ilişki yaşamamış.
  • 3 yıldır ilişki yaşamamasına rağmen şu anki sevgilisini 2 yıldır tanıyomuş ve bu da eski sevgilisiymiş tekrar barışmış.

Yani konu sahibi ya bir yerde yanlış bilgi verdi ya da kendisini aldatan kişilerden biriyle barıştı ve çekindiğinden söyleyemiyor 😬

Öyle demiş, ama bence diğer sevgilisini aldatan adamla devam etmiş de bize söylemiyor gibi geldi yargılarız diye 😅

Elimizdeki verilere göre:

• 1 ay önce kendisini aldatan eski sevgilisiyle ayrıldı.
  • o sevgilisinden 3 yıl önce başka biri tarafından yine aldatılmış ve o zamandan bu yeni aldatan adama kadar 3 yıl boyunca ilişki yaşamamış.
  • 3 yıldır ilişki yaşamamasına rağmen şu anki sevgilisini 2 yıldır tanıyomuş ve bu da eski sevgilisiymiş tekrar barışmış.

Yani konu sahibi ya bir yerde yanlış bilgi verdi ya da kendisini aldatan kişilerden biriyle barıştı ve çekindiğinden söyleyemiyor 😬
Haklı. Burdakiler linçle magmaya kadar indirir kizlar. 🤣🤣🤣

İşiniz var. Yaşınız evlilik için uygun. Görüştüğümüz kişi birkaç haftalık bile olsa ne niyetle sizinle görüştüğünü anlamaya çalışmak bence doğru. Çünkü evlilik niyeti yoksa sizin için zaman kaybi olur. Ve boşa üzülmüş olursunuz.
Adami irdelemek hadi hemen evlenelim demek olmamalı. Size karsı ciddi olup olmadığını anlamaniz gerek. Eğer ciddiyse darlamayin. Iyice taniyin.

Back
X