2 senedir taniyorsunuz ama bey efendi sizinle takilip keyif yapma derdinde sizde evlilik hayali kurup gelin guvey olmussunuzEvet? Kendisini 2 senedir taniyorum. Yanlış bir davranışını da görmedim.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 senedir taniyorsunuz ama bey efendi sizinle takilip keyif yapma derdinde sizde evlilik hayali kurup gelin guvey olmussunuzEvet? Kendisini 2 senedir taniyorum. Yanlış bir davranışını da görmedim.
MaşallahEvlilik meraklısı değilim öyle de görünmek istemiyorum l
E gitme, gitme ki evlenmek için o da acele etsin.Onda dogru söylüyorum ama bazen gezilere gidiyoruz yazları tatillere gidiyoruz hep yalan söylüyorum vicdanen huzursuz oluyorum
Uff sizin derdiniz ne ya? Bunun bir zamanı mi var? 1 ay geçmeden kimseyle görüşülmüyor mu? Bence saçma yeni tanıştığım biri olsaydı haklısınız. Kimse de kimsenin peşinden koşmuyor pms dönemi siniri ve aileme yalan söylemenin verdiği azapla kavga çıkardım. Daha fazla sacmalamayin lütfen.2 senedir taniyorsunuz ama bey efendi sizinle takilip keyif yapma derdinde sizde evlilik hayali kurup gelin guvey olmussunuz1 ay dolmadan ondan ona atlarsan böyle kosarsin adamin pesinden benimle neden evlenmiyosun diye, kocaya yanmis gibi
![]()
yazma teyze zorla yaz diyen yok. Ne zırvaladın yahu!Hanim efendi 23 nisanda aldatildim diye konu acmissiniz (baska bir erkek tarafindan)
7 mayista sevgili bulamiyorum ne yapicam? diye konu acmissiniz. 18 nisandada eski sevgilim benimle evlenmiyor diye. Bir doktora gorunun lutfen insanlar sizin dengesizliginizle ugrasmak zorunda degil.
9 ay bebeği de taşımaz hamile kalınca 1 haftaya başlar neden doğmuyorrr buuuuHanim efendi 23 nisanda aldatildim diye konu acmissiniz (baska bir erkek tarafindan)
7 mayista sevgili bulamiyorum ne yapicam? diye konu acmissiniz. 18 nisandada eski sevgilim benimle evlenmiyor diye. Bir doktora gorunun lutfen insanlar sizin dengesizliginizle ugrasmak zorunda degil.
27-32Yaşlar kaç?
Korkarım Haziranda da terkedilme konusu gelir23 nisanda baska biri tarafindan aldatilip 18 mayista eski sevgilinizle evlenmekmi istiyorsunuz? Siz iyimisiniz?
Önceden eski sevgilisiymis 2 senedir tanıyormuş galiba ben mi yanlış anladım??Bir ay önce konu açtığınız sessiz sakin ama sizi aldatan o beyefendinin size evlilik teklifi etmesini beklemiyorsunuzdur umarım. Eski konunuzu okudum da…
Ki eğer o beyefendi de değilse bir aylık ilişkideki adamı ne diye evlenme teklifi etmiyor musun diye darlıyorsun.
Adamın bence evlenesi olsa arada seninle plan yapar en azından konuşulur.
Birkaç hafta önce demişsin ki; 3 yıllık uzun ilişkim sonrası aldatıldım, aşka küstüm, seneler sonra aşık oldum şimdi yine aldatildim.. 3 sene önce uzun bir ilişkim vardı ve ciddiye baglayacağım sırada aldatıldığımı öğrenip ayrıldım. /Hiçbir zaman bir erkeğe ihtiyaç duymadım gerekirse tek başına sinemaya, sosyal aktivitelere de katıldım. Seneler sonra iş yerinde yönetici olarak gelen bir bey dikkatimi çekti.
Öyle demiş, ama bence diğer sevgilisini aldatan adamla devam etmiş de bize söylemiyor gibi geldi yargılarız diyeÖnceden eski sevgilisiymis 2 senedir tanıyormuş galiba ben mi yanlış anladım??
Elimizdeki verilere göre:Önceden eski sevgilisiymis 2 senedir tanıyormuş galiba ben mi yanlış anladım??
Öyle demiş, ama bence diğer sevgilisini aldatan adamla devam etmiş de bize söylemiyor gibi geldi yargılarız diye![]()
Haklı. Burdakiler linçle magmaya kadar indirir kizlar.Elimizdeki verilere göre:
- 1 ay önce kendisini aldatan eski sevgilisiyle ayrıldı.
- o sevgilisinden 3 yıl önce başka biri tarafından yine aldatılmış ve o zamandan bu yeni aldatan adama kadar 3 yıl boyunca ilişki yaşamamış.
- 3 yıldır ilişki yaşamamasına rağmen şu anki sevgilisini 2 yıldır tanıyomuş ve bu da eski sevgilisiymiş tekrar barışmış.
Yani konu sahibi ya bir yerde yanlış bilgi verdi ya da kendisini aldatan kişilerden biriyle barıştı ve çekindiğinden söyleyemiyor![]()