Sevgilimle evlilik kavgası

Sevgilisinin ayağına gidip kendini kullandıran ve boş evlilik vaatleriyle kendini kandıran birisini daha görmemiştim bunları okuyana kadar.
Ayağına giden mi ne yapalım teyze uzaya mı ışınlanalım? Kendisi gelsin benim yanına eş dost küçücük yerde dedikodu mu olalım? Çok sığ eleştiriler bunlar yahu! Bari elle tutulur bir şey yazın

Elimizdeki verilere göre:

• 1 ay önce kendisini aldatan eski sevgilisiyle ayrıldı.
  • o sevgilisinden 3 yıl önce başka biri tarafından yine aldatılmış ve o zamandan bu yeni aldatan adama kadar 3 yıl boyunca ilişki yaşamamış.
  • 3 yıldır ilişki yaşamamasına rağmen şu anki sevgilisini 2 yıldır tanıyomuş ve bu da eski sevgilisiymiş tekrar barışmış.

Yani konu sahibi ya bir yerde yanlış bilgi verdi ya da kendisini aldatan kişilerden biriyle barıştı ve çekindiğinden söyleyemiyor 😬
Ales sözel mantık sorularına benziyor

Normalde evlilik için baskı yapılmasını tasvip etmesem de;

Bu adam kimdir meselenin aslı nedir bilmiyorum ama şu durumda aynen böyle sık boğaz etmeye devam et. Belli ki evlenmek istiyorsun. Niyeti varsa zaten senin baskına dayanamayıp evlilik teklifi eder. Niyeti yoksa kaçar bir an önce, sen de önüne bakarsın. Sürüncemede kalmasından iyi. Ha evlenirseniz mutlu olur musun bunu bilemiyorum ama.

Siz evlilik meraklısınız. Kendinizi bari kandırmayın. Yoksa eski ilişki biter bitmez yemi ilişkiye başlayıp onla da hemen evlenme peşine düşmezdiniz.
Yaştan dolayı telaştasınız belli ama böyle atlarsanız hemen fena çakılırsınız yere haberiniz olsun.
sakin olun. Evlilik kaçmıyor
Aileye yalan söylemek rahatsız ediyorsa ya ona göre ilişki yaşayın yada ailenize artık 27 yaşındayım işim gücüm var diyin baskıya boyun eğmeyin. Evlenmeye acele etmeyin

kocaman insansınız madem neden ailenize yalan söyleyerek buluşuyorsunuz. ayrıca evlilik meraklısı birisiniz kesinlikle.

Nedensiz bir şekilde ayrıldığımız eski sevgilimle tekrar barıştık. Her şey gayet iyi gidiyordu. Geçen gün buluştuk biraz da yakınlaştık. Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz zaten. Gel gelelim meseleye:
Konu konuyu açtı aynı şehirdeyiz fakat o şehir merkezinde ben 1 buçuk saat uzaklıktaki bir ilçedeyim. Ilçede gorusemiyoruz dedikodudan dolayı. Hep ben yanına gidiyorum aileme yalanlar söyleyerek . Dün konuşurken bir sonraki buluşmayı şöyle yaparız öbürünü böyle yaparız kışın da şöyle yaparız şurada kalırız diyerek konuştu. Benim sinirlerim zıpladı. Hep böyle mi devam edecek evlenmeyi düşünmüyor musun dedim. Tabiki düşünüyorum sensiz yapamam falan duygu sömürüsü yaptı. Ben de bu anlamda senden bir adım göremiyorum dedim . Hayır plan bile yaptım şimdi söyletme bana dedi. inanmadım. Çünkü öncesinde de böyle bir şey söylemişti ama bir adım göremedim. Teklif falan önemli değil ama lütfen bana yalan söyleme dedim. Şurada şu planı yapmıştım dedi. (Bence yalan) Ben de ver numarasını soracağım dedim. Orda bir gerildi. Numarayı attı aradım sordum organizasyon hazırlıyor musunuz diye dedi. Yalan olduğunu düşündüğüm için midir yoksa reglim yaklaştığı için midir aşırı sinirlendim. Biraz kavga çıktı tabiki. Evlilik meraklısı değilim öyle de görünmek istemiyorum ama değer verdiğim biriyle artık bir adım atmak istiyorum. Görüşmeye giderken hep aileme yalan söylemek zorunda kalıyorum artık uyduracak yalan da bitti resmen vicdanen rahatsızım. Kocaman insanlarız kaçak göcek görüşüyoruz ergenler gibi . Sizce fazla mı abartmışım?
Hayır iyi yapmışsın her şeyin fazlası zarar sürekli yalan söylemek zorunda kalman çok kötü birde ne zamana kadar yalan soyleyebilirsin ki..

Ayağına giden mi ne yapalım teyze uzaya mı ışınlanalım? Kendisi gelsin benim yanına eş dost küçücük yerde dedikodu mu olalım? Çok sığ eleştiriler bunlar yahu! Bari elle tutulur bir şey yazın
Ne biliyorsunuz karşınızdakinin teyze olduğunu!belki çıtır bi kızdır:)))

Kadınların biyolojik saat meselesi çok üzücü ya. Erkekler de olayı çaktı kendilerini ağırdan alıyorlar artık. Eskiden böyle değilmiş, kadın seçermiş, naza çekermiş.
Bu olaya ben tilt oluyorum.Halbuki Onların da var saati, ha biraz daha vakitleri olabilir ama her canlının saati var.Onlar da erken çöküyorlar vs.torunu olacak yaşta çocukları oluyor güçleri kalmıyor aynı şey.Umarım bir yerden bu konu dengeleniyordur ne bilim :)

Allah akıl fikir versin ne diyeyim. Hayatı ne kadar hızlı yaşıyorsunuz. Aldatılmanın acısı geçmeden kuvvetle muhtemel önceden sizi aldattığı için ayrıldığınız eski sevgiliniz ile evlenmek için çabalıyorsunuz. Hemde daha ilişkiye tekrar başlayalı 1 ay bile olmadan. Evlilik meraklısı da değilsiniz :)
Bakın burada evlendikten sonra sorun yaşayan kadınların çoğunun sorununun temeli evlenmeden önce görmezden geldikleri hatalar. Haa siz derseniz ki yok ben illada evleneceğim buyurun. Ama bence bu tavırla sevgiliniz bırakın evlenmeyi eski sevgiliniz olmak için adım atar.

Nedensiz bir şekilde ayrıldığımız eski sevgilimle tekrar barıştık. Her şey gayet iyi gidiyordu. Geçen gün buluştuk biraz da yakınlaştık. Birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz zaten. Gel gelelim meseleye:
Konu konuyu açtı aynı şehirdeyiz fakat o şehir merkezinde ben 1 buçuk saat uzaklıktaki bir ilçedeyim. Ilçede gorusemiyoruz dedikodudan dolayı. Hep ben yanına gidiyorum aileme yalanlar söyleyerek . Dün konuşurken bir sonraki buluşmayı şöyle yaparız öbürünü böyle yaparız kışın da şöyle yaparız şurada kalırız diyerek konuştu. Benim sinirlerim zıpladı. Hep böyle mi devam edecek evlenmeyi düşünmüyor musun dedim. Tabiki düşünüyorum sensiz yapamam falan duygu sömürüsü yaptı. Ben de bu anlamda senden bir adım göremiyorum dedim . Hayır plan bile yaptım şimdi söyletme bana dedi. inanmadım. Çünkü öncesinde de böyle bir şey söylemişti ama bir adım göremedim. Teklif falan önemli değil ama lütfen bana yalan söyleme dedim. Şurada şu planı yapmıştım dedi. (Bence yalan) Ben de ver numarasını soracağım dedim. Orda bir gerildi. Numarayı attı aradım sordum organizasyon hazırlıyor musunuz diye dedi. Yalan olduğunu düşündüğüm için midir yoksa reglim yaklaştığı için midir aşırı sinirlendim. Biraz kavga çıktı tabiki. Evlilik meraklısı değilim öyle de görünmek istemiyorum ama değer verdiğim biriyle artık bir adım atmak istiyorum. Görüşmeye giderken hep aileme yalan söylemek zorunda kalıyorum artık uyduracak yalan da bitti resmen vicdanen rahatsızım. Kocaman insanlarız kaçak göcek görüşüyoruz ergenler gibi . Sizce fazla mı abartmışım?
Ailen gelsin tanışmaya deyin bence yoksa da ayrılın

Back
X