- 12 Eylül 2015
- 69
- 7
- 1
- Konu Sahibi uzaklardaask
-
saat 9'da kalkın o zaman?Kızlar az önce de konu açmıştım. yahu arkadaş ben anlamıyorum sevgilimle her ama her buluşmamızda tam 1 saat geç kalıyorum. şimdi bizim buluşma saatimiz her buluşmamızda saat 1'dir yani ne zaman buluşsak ayarlanan saat 13:00 yani öğleden sonra. ben sabahın 10'unda falan kalkıyorum falan ve yaptığım şeyde bir kıyafet giy makyaj yap çık evden. ama saat'e bir bakıyorum 12:30 olmuş. ve buluşmaya orka korka gidiyorum. baya sinirlenmiş vaziyette görüyorum. sonra yumuşuyor gibi. kızlar ben ne yapmalıyım yaa hani sabahın köründe de buluşuyo değiliz ya, ya da ben onca süse püse de girmiyorum. Allah aşkına 1 gün ya 1 gün tam saatinde gideyim de şaşırtayım şunu. lütfen bir aıl verin si< ne yapıyorsunuz geç kalmamak için.?? haa birde şu var 2 hafta içinde farklı şehire gidiyor üniversite okumak için. yani son 2 haftamızı 1 saat öldürerek mi geçirelim yaa ( kendimi dövesim öldüresim, duvardan duvara atasım var o derece kızıyorum kendime (
canım hiç sorma yaa okula zaten hep geç kalırım.Sanırım eliniz oldukça ağır.
Yoksa bir duş,elbise giymek, saç taramak, hafif makyaj toplasan 1 saat sürmez ki.
Pratik olmaya çalışın.
Okula/işe geç kalmıyor musunuz?
Sorumsuzluk da var yani?canım hiç sorma yaa okula zaten hep geç kalırım.geç kalmak hobilerim arasında oldu artık ve yol da o kadar uzun değil 1 saat bile sürmüyor 45 dk falan.
maalesefSorumsuzluk da var yani?
hahaha güldüm yaa :)) evet ama şimdi 2 hafta kaldı gitmesine. ne yani son 2 haftamızı böyle geç kalarak benim ezilip büzülmemle ve onun sinirlenmesiyle mi geçirmeliyiz dimi amaAraya mesafe girecek ya artık isteseniz de geç kalamazsınız
aynen aynen en iyi yorum bu oldu. çok haklısın herşeyi akşamdan hazırlayım aslında en çok vaktimi alan şey çantayı hazırlamak. ben zaten kıyafeti akşamdan hazırlarım ama çantayı sabah uyandığımda işte en çok vaktimi alan o. zaten saç baş pek sorun değil saçlarım düz zaten akşamdan bir düzleştirici geçirdim mi üstünden tamam. duş zaten akşamdan.Aaa ben.
Artık o kadar çok yapmıyorum ama. Fena geç kalırdım bir aralar.
Vaktinizi alan şey ne peki?
Kıyafetlerinizi akşamdan seçin.
Çantanızı akşamdan hazırlayın.
Yapacağınız makyajın malzemelerini akşam seçin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?