- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi uzaklardaask
-
oo harikasın canımm ): o dalgınlık ve telaşla unuturum da zaten. bunu denemezsemm :))) çok teşekkürler :) valla bunu kesin %100 deneyeceğim :)Saatini 1saat ileri al madem..
canım gitmek istemez olur muyum hele ki akşamları hayaller kurarım heyecanlanırım falan. ama neden böyle oluyor aklım mantığım kesmiyor.Yani? O zaman gitmek mi istemiyorsun biz ne yapalım. İnsan sevgilisinin yanına uçarak gider dersleri bile kaçırıyorsan senin için rutine bağlayıp görev olmuş hepsi.
aynen artık tek çarem bu. unuturumda zaten ben ileri aldığımı onun için şuan benim için tek yöntem bu oldu.Ben de ağırkanlı bi insanım
Saatini biraz ileri al mesela
gece geç mi yatıyorsun daha erken kalk. 8 de ayakta ol. 10 da kalkıp ne zaman kahvaltı edip hazırlanacanda 45 dk yol gidecen.canım gitmek istemez olur muyum hele ki akşamları hayaller kurarım heyecanlanırım falan. ama neden böyle oluyor aklım mantığım kesmiyor.
aynen aynen en iyi yorum bu oldu. çok haklısın herşeyi akşamdan hazırlayım aslında en çok vaktimi alan şey çantayı hazırlamak. ben zaten kıyafeti akşamdan hazırlarım ama çantayı sabah uyandığımda işte en çok vaktimi alan o. zaten saç baş pek sorun değil saçlarım düz zaten akşamdan bir düzleştirici geçirdim mi üstünden tamam. duş zaten akşamdan.
Kızlar az önce de konu açmıştım. yahu arkadaş ben anlamıyorum sevgilimle her ama her buluşmamızda tam 1 saat geç kalıyorum. şimdi bizim buluşma saatimiz her buluşmamızda saat 1'dir yani ne zaman buluşsak ayarlanan saat 13:00 yani öğleden sonra. ben sabahın 10'unda falan kalkıyorum falan ve yaptığım şeyde bir kıyafet giy makyaj yap çık evden. ama saat'e bir bakıyorum 12:30 olmuş. ve buluşmaya orka korka gidiyorum. baya sinirlenmiş vaziyette görüyorum. sonra yumuşuyor gibi. kızlar ben ne yapmalıyım yaa hani sabahın köründe de buluşuyo değiliz ya, ya da ben onca süse püse de girmiyorum. Allah aşkına 1 gün ya 1 gün tam saatinde gideyim de şaşırtayım şunu. lütfen bir aıl verin si< ne yapıyorsunuz geç kalmamak için.?? haa birde şu var 2 hafta içinde farklı şehire gidiyor üniversite okumak için. yani son 2 haftamızı 1 saat öldürerek mi geçirelim yaa ( kendimi dövesim öldüresim, duvardan duvara atasım var o derece kızıyorum kendime (ve yol da o kadar uzun değil 1 saat bile sürmüyor 45 dk falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?