Sevgilimle Her Buluşmamızda Geç Kalıyorum :(((

Yani? O zaman gitmek mi istemiyorsun biz ne yapalım. İnsan sevgilisinin yanına uçarak gider dersleri bile kaçırıyorsan senin için rutine bağlayıp görev olmuş hepsi.

Yani? O zaman gitmek mi istemiyorsun biz ne yapalım. İnsan sevgilisinin yanına uçarak gider dersleri bile kaçırıyorsan senin için rutine bağlayıp görev olmuş hepsi.
canım gitmek istemez olur muyum hele ki akşamları hayaller kurarım heyecanlanırım falan. ama neden böyle oluyor aklım mantığım kesmiyor.

canım gitmek istemez olur muyum hele ki akşamları hayaller kurarım heyecanlanırım falan. ama neden böyle oluyor aklım mantığım kesmiyor.
gece geç mi yatıyorsun daha erken kalk. 8 de ayakta ol. 10 da kalkıp ne zaman kahvaltı edip hazırlanacanda 45 dk yol gidecen.

Akşamdan planlı ol. Ertesi gün ne giyeceğini karar ver çıkar gözünün önüne as. Ne taki bakacağını,hangi parfümu çıkacağını,hangi çantayı kullanacağını hepsini hazirla. Çanta değişikliği yapiosan eşyalarını önceden diğer cantana geçir.ayakkabı na da karar ver,sileceksen sil hazırla akşamdan. Sabah kalkıp hemen seri bi kahvaltı yap. Giyin makyajını yap.çık.. Yinede geç kaliyosan bunları yaptığın halde, biraz daha erken kalk.tabi yoldaki trafik vs.dusun.

Ben çanta hazırlamana takıldım

Tatile mi gidiyorsun

En fazla öbür çantada olanı bu çantaya koyarsın

Bir cüzdan bir peçete bir ruj hadi bir de parfüm telefonu evden çıkarken atarsın içine anahtarı da unutma bitti gitti yazdığım süreden daha kısa sürede hazır olur yani

Ben yarım saatte 3 kişilik ailenin bir haftalık deniz tatili çantasını toplamış kadınım hadi gidelim diye o an karar verilince kol çantası da ne ki kaç dakika alır yani

:) Biliyorum ya bu gerçekten bir derttir. Her ne kadar bazı üyeler dertten saymasa da.

Benim sevgilim de ilk başlarda bekledi sorun etmeden. Sonraları 1 saat söylendi. Aralarda laf sokmaya başladı falan. :)

Aynı şeyden müzdariptim yani. Çantayı akşamdan hazırlayınca 15 dk erken çıkmaya başladım. :)

Şu an tek derdim alarm çalınca yataktan çıkmayıp yarım saat sonra çıkmak.

Her şeye geç kalmak kötü bir şey.

Arkadaşı ti'ye alanlar olmuş erkek kalk vs vs vs denilmiş. Bir psikolog olarak disleksiye dikkat çekmek istiyorum. Bu rahatsızlığı olan kişiler randevularına hep geç kalır. Sadece sevgilinize mi yoksa bütün randevulara mı geç kalıyorsunuz? Rahatsızlığın başında olabilirsiniz.

Valla senin evin de benimki gibi dagin basinda olsa uc saat gec kalirdin heralde. Burdan gecen Sadece iki cesit otobus var iki farkli ilceye giden. Onlara binip metrobuse metroya falan gecmek zorundayim. Bi yere gidisim en az iki otobus he yirmi dakkalik yurume mesafesi de var ayrica

Biz genelde ben hazir olduğum da ona söylüyorum ve o öyle cikiyor

ben de genelde hep bekleyen taraf oluyorum, artık hadi çık 15 dk sonra ordayım dedikten sonra yarım saat sonra çıkıyorum anca denk geliyoruz en iyi ihtimalde. bizimkinin yarım saati 1 saat ama işi çok yoğun o yüzden ben kızmıyorum ama hazırlandığı için geç kalsa evden bi türlü çıkamasa delirir çok fena çemkirirdim. adam iyi sabırlıymış helal olsun. bi gün erken kalkın erken gidin siz onu bekleyin sürpriz yapın. sürekli sürekli geç kalınca karşıdakini önemsemiyosunuz gibi hissettiriyo.

Yapmamalisin boyle. Suclusun.
Ben okula/ randevuya gidicegim gun bi onceki gece yatmadan elbise kombinimi yaparim utu masasinin uzerine koyarim. Takilarimi cikaririm. Sabah oldugunda saat icinde hazirlanirim. Ve telefonumun saati her zman 2 3 dk onden gider. Boylelikle otobus saatini felanda kacirmam cogu zaman.

Çalışmaya başlayana kadar ben de her yere geç kalirdim. İşin tezat kısmı beklemeyi de hiç sevmem biri beni 1 dk bekletse on kere saate bakarım. Saatini ileri al yarım saat falan ama ileri aldığını düşünerek yapma işlerini o saat gerçek saat gibi davran epey ise yarıyor. Sevgilinin yerinde olsam geç gelirdim ben de seni mi bekleyeceğim.

benim esim de haftani 4 gunu ise gec kalir. erken uyandirdigim halde ne yapar eder bi turlu evden cikamaz. bende tam aksine cok panik biriyim. saatler oncesinden hazir olurum. esim her sabah bu muhtesem rahatligiyla ise gec kalmalariyla evden cikamamasiyla sinirlerimi bozuyo

Sevgilin buluşma saatinizden 1-2 saat sonra gelsin buluşmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…