Aynen bence de. Ben de ciddi ciddi yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama cevaplar öyle fenaydı ki düzmece olduğu belli. Beni itti ama beni seviyor. Bana bağırıp çağırıyor ama beni seviyor vs vs...Bence bu konu fake.Cümleler çok basitçe.Anlatılanlar ve ifade ediş tarzı çok basitçe.Acile gelen kız onun yaşıtıymışta o yüzden empati yapmışta,hatta o da 1 yıl evvel aynı yerde aynı şeyi yaşamışta.Sevgilisi bunu farketmişte.Öff düzmece yahu.Bende ciddiye alıp cevap yazdım iyi mi
Evet. Hepsine özelden numara yazıyoruz.Her konuya istisnasız ayrıl ve boşan yazanlar acaba o kişi yapayalnız kaldıgında yanında olacaklar mı
Her konuya istisnasız ayrıl ve boşan yazanlar acaba o kişi yapayalnız kaldıgında yanında olacaklar mı
Yok biz bu kadar ezik olmanıza şaşırdıkDoktor olmam her gün başka başka insanlarla takılmam gerektiği anlamına mı geliyoröyle biri değilim ki bir insanın hayatında sadece bir kişiyi sevebileceğini düşünüyorum ve ben bu sansımı bu kişide kullandım
Evet. Hepsine özelden numara yazıyoruz.
Ozaman sen kendini değiştireceksiniz onun huyuna suyuna gideceksiniz onum istemediği hiç birşeyi yapma kavgada olmazHer kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.
Erkek hasta muhayene ediyırmusunBunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Bir doktor bu şekilde saçma cahil konu açmaz.Cümleler cidden cahilce cümleler.Dediğiniz gibi..Zaten ban yemiş,yöneticiler anlamıştır giriş bilgilerinden fake olduğunu..Yalnız böyle bir kız daha vardı doktorum diyerek açıyor konuları..Belki de aynı kişi.Doktor olma hayalleri suya düşmüş bir sağlık kuruluşu çalışanı bence bu kişi..Aynen bence de. Ben de ciddi ciddi yorum yaptım yardımcı olmaya çalıştım ama cevaplar öyle fenaydı ki düzmece olduğu belli. Beni itti ama beni seviyor. Bana bağırıp çağırıyor ama beni seviyor vs vs...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?