- 25 Haziran 2016
- 60
- 9
- 1
- 32
Öncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.
Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.
O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?
Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.
O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?