Sevgilimle iletişim sorunumuz. Ben mi abartıyorum?

Anonim_

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
60
9
1
32
Öncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.

Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.

O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?

Öncelikle merhaba. Erkek arkadaşımla 2 yıldır birlikteyiz. Erkek arkadaşım yoğun çalıştığı için gün içinde pek konuşamıyoruz ama her an iletişim halinde sayılırız yine de hakkını yiyemem :) akşamları da telefonu küçük kardeşi alıyor yani iletişimimiz akşam 8 de kesiliyor genelde. Aynı şekilde pazar günleri de telefon küçük kardeşinde oluyor ve gün içinde sadece 1 kez ne yaptığını söyleyip konuşma bitiyor.

Konuyu açmama sebep olan olay ise şu. Bayramın birinci günü sadece iyi bayramlar dedi iyi bayramlar dedim konuşma bitti. Dün hiç yazmadı. Bugün de dün hiç müsait olamadım müsait olunca ararım dedi ve konuşma bitti. Ben tepki gösterince de bozuldu elimden geleni yapıyorum dedi.

O benim abarttığımı düşünüyor. Ben de sizlere sorup fikir almak istiyorum sizce bunlar anormal mi yoksa ben mi abartıyorum?
Küçük kardeş ne alaka?
Koca adam sevgilisiyle telefonla görüşemiyor. Pes!

Yok abartmıyorsun , normal de değil
Telefonunun kardeşinde ne işi var ki , hele bu hiç normal değil .

Erkek arkadaşım 34 kardeşi 11 yaşında kıyamayıp veriyor telefonu. Telefon da almıyorlar daha küçük diye.

Neden küçük kardesinde telefon? Oyuncak bir telefon alsınlar ona da

Hiç normal değil. Belki de başka biriyle görüşüyordur. Sizi mutlu etmeyen adamlarla lütfen birlikte olmayın. Sevgili ne için vardır mutlu olmak için.

Telefonunu kardesine verip sizi bu şekilde ihmal etmesi pek bi anormal geldi bana

Sevgilim 34 kardeşi 11 yaşında küçük olunca veriyor telefonu 2 senedir böyle akşamlardan da vazgectim artık mecbur. Ama tatil günleri böyle sıkıntı oluyor.

Ya evli ya sevgilisi var ya da nişanlı erkek arkadaşın.

Böyle bi yorum bekliyordum hak da veriyorum böyle düşünmenize ama kesinlikle evli ya da nişanlı değil veya başka biriyle görüşmüyor.

Kardeşe kıyamayıp sevgiliyi ihmal etmek.
Sıkılmıyor musun böyle bir tipten?

Bunun dışında çok aşık, düşünceli bir sevgilidir tek konu yüzünden silip atmak istemiyorum açıkçası.

Böyle bi yorum bekliyordum hak da veriyorum böyle düşünmenize ama kesinlikle evli ya da nişanlı değil veya başka biriyle görüşmüyor.
Benim arkadaşım sevgilisinin anne ve halası ile bile tanismisti. Meğer evliymis kadın yurt dışındaymis aralari bozukmuş sadece.
34 yaşında bir adam telefonla konusamiyorsa senden gizlemesi gerektiği ya da seni gizlemesi gerektiği bir şeyler vardır.

Cok sacma. Telefonu saat 8 den sonra kardesinde mi duruyor surekli. Versen versen en fazla yarim saat hadi bilemediniz 1 saat verirsiniz oynamasi icin telefonu kardesinize. Bence ya evli ya baska biriyle. Sizin konusmak istediginiz gibi oda sizinle konusmak istemeli diye dusunuyorum.

Iyi de bu normal degil yani. Gün icinde de az konusuyorsunuz e aksam 8den sonra hic kinusmuyorsunuz.. hic normal degil.

Alsınlar kardesine bi tablet oynasın madem, koca adam sözünu dinletemiyor mu kardesine? Ya da bu cocugun anasi babasi yok mu onlar versin telefonlarını..

Babası yok annesiyle kalıyorlar telefon sadece benimkinde var malesef.

Yahu Allah askina bu durumu bi kez bile sorgulamadin mi sen :işsiz:

Sorguladım tabiki sorgulamaz olur muyum. 2 senedir kavga ettiğimiz tartıştığımız tek konu bu.

Evli olmadığına eminim arkadaşlar. Evlilik veya başka biriyle görüşme durumu yok. Telefon tabiki gecelere kadar çocukta değil ama akşam 8 de gidiyor 10 da uyuyor zaten. Dediğim gibi akşamlardan vazgeçtim. İstisna durumlarda zaten yazıyor veya ben yazıyorum evli olsa hiç yazamaz veya benim yazmama izin vermez öyle değil mi?

Babası yok annesiyle kalıyorlar telefon sadece benimkinde var malesef.

Sorguladım tabiki sorgulamaz olur muyum. 2 senedir kavga ettiğimiz tartıştığımız tek konu bu.

Sen bence tablet almasını söyle. Cok pahali bisey almalarına gerek yok. Oyun oynycagi falan bisey olsa yeter. Bir iki oyun yüklersiniz onla oyalanır.

Yani normal degil ki bu bu kadar. En azından hormonlari rahat bırakmaması lazım bu adamı seninle konuşmasi lazm o yüzden :D

Back
X