Sevgilimle ilgili nasıl bi karar vermeliyim ya :(

dderyaaa

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2013
57
5
6
35
Muğla
Erkek arkadaşımla aramızda yaklaşık 2 saat kadar mesafe var. Kendisi çok agresif sinirli huysuz hiç alttan almaz hep onunla ilgilenilsin istiyo. Bende bi firmada ön muhasebede çalışıyorm işlerimde yoğun oluyor. Ama o istiyo ki her aradığında açayım 1 dk bile geç msj atsam benmle tartışıyo ve surekli benden haber istiyo ne yaptığımı odamda kimlerin olduğunu 10 dk bir msj atmamı istiyo vs vs. Ama ben bu durumdan çok sıkıldım acayip derecede skıyo beni ve ben haklıda olsam haksızda olsam alttan almak zorundayım ilgi yok alaka yok. Ayrılmayı düşünüyorum ne yapmam gerekiyo ?

ayrıca ilişkimizde de ciddiyiz aileleri bu ay tanıştracaktık ama bu tartışmalar yüzünden erteledik. erkek arkadaşm yengeç burcu:44:

Bu kadar bencil, anlayışsız bir insana katlanman büyük hata.
Kaldı ki evlenmek ... Düşüncesi bile korkunç.
Tepene çıkmış şımarık çocuklar gibi.

Son düzenleme:
Sürekli bilgisayar başında iseniz, iş yerinden facebook'a yada skype gibi programlara giriş yapabiliyorsanız, buradan sürekli haberleşseniz..

O da telefonuna skype indirsin, hem sen işini yaparsın hem de ne yaptığını yazarsın . Böyle olmaz mı ?

ayrıca ilişkimizde de ciddiyiz aileleri bu ay tanıştracaktık ama bu tartışmalar yüzünden erteledik. erkek arkadaşm yengeç burcu:44:

yengeç erkekleri öyledir canım bencillerdir yalnızca kendilerini düşünürler ...senin ne durumda olduğunu önemsemezler bile onlar için sadece kendi sorunları önemlidir ...ama canları da istemezse seni ne ararlar ne sorarlar keyiflerine nasıl geliyorsa öyle davranırlar anlayacağın ...

benim de yengeç erkeğiyle başım dertteydi benzer sorunlar yaşamışız 3,5 sene zor dayandım ayrılalı 4 ay oluyor.

Burcu falan bilmem de; böyle bir insanla evliliğin sizi çok çok üzeceği kanaatindeyim. Aranızdaki sevgiyi bağlılığı falan bilemem tabi.. Çok da seviyor olabilirsin, özünde mutlaka ki iyi bir insandır, ama senin hayatının sadece ondan ibaret olduğunu düşündüğü belli.. Ya da öyle olmasını istiyor. Evlenince insanlar illa ki değişiyor. Daha sevgiliyken bile böyle davranıyorsa, ola ki evlendiniz bir de "sen benim karımsın" durumu olacak ve kendisini iyice sizin sahibiniz olarak görecek.. Belki çalışmanıza bile müsade etmeyecek. Ne demek "odamda kimlerin olduğunu 10 dakikada bir mesaj atmamı istiyor"! Olacak iş mi bu!? Geç mesaj atınca tartışıyo falan.. Bu tamamen, kendine güvensiz bir kişinin yapacağı bişey.. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama lütfen aman çok seviyorum, o da beni çok seviyor, sevdiğinden böyle yapıyor falan gibi düşüncelere kapılıp böyle davranışlara boyun eğmeyin.. Hayatınızı daha şimdiden bu hale getiren bir insanla evlilik düşünmeniz hata olacaktır.. Hem siz, hem de bütün bu durumdaki kadınlar için diyorum.. Hepimiz birer bireyiz! Sevgilimiz de olsa kocamız da olsa, hiç bir erkeğin bize böyle davranmaya hakkı yok.. Üstelik sıkılmışsınız da.. İlgi alaka da yok diyorsunuz.. E o zaman neden evleseniz ki zaten..? Ayrılmayı düşünüyorum dediğiniz için daha rahat konuşuyorum, yoksa hayat sizin hayatınız tabi ki, bizler anlattığınız kadarıyla biliyoruz.. ama bence ayrılırsanız kocaman bir nefes almış olacaksınız.. Rahatlayacaksınız.. Hakkınızda hayırlısı olsun..

arkadaşlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
ben 24 erkek arkadaşım 27 yaşında. dün görüştük konuştuk her şeyi konuştuk enine boyuna bir şans daha istedi hatamı anladm kesinlikle aynı şeyleri tekrarlamıycam diye de söz verdi. şimdilik iyiyiz ikinci bi şansı çok görmeyeyim dedim. bakalım artık hayırlısı. bu arada haftaya da aileleri tanıştrcaz iyi mi oldu kötü mü oldu bilemiyorum tabii..

okuyunca şok oldum yengeç erkekleri kıskançlıkları vardır evet ama; çok boğmaz, sıkmaz aslında. hoş sohbetli, düşünceli ve değer kıymet bilirler. seninkisinin sahiplenme duygusu biraz yoğun sanırım.

Erkek arkadaşınızın tavrının yanlış olduğunu gerçekten anlayıp anlamadığını, bir daha tekrarlamayacağını söylerken ne kadar samimi olduğunu bilemeyiz çünkü bunlar karakter özelliğidir. Yani bir insan şüpheci, dediğim dedik, kafasına taktığı konuda ısrarcıysa bunu kolay kolay değiştiremez. En azından bir süre rahat edersiniz belki ama sonra aynı sorunların tekrarlaması çok olası. Burada sorun aileleri tanıştırma raddesine gelmeden bu tutumun yanlış olduğunu ifade etmemeniz yani buna şimdiye dek katlanmış olmanız. Keşke sizi ilk bunalttığında, sınırlarınızı ilk ihlal ettiğinde sert bir tepki gösterip müdahale alanının en fazla ne kadar olabileceğini hatırlatsaydınız ona çünkü ilişkilerde adımlarınızın ciddiyeti arttıkça geri dönmek, bırakıp gitmek de o kadar zorlaşıyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Hayırlısı olsun.. Verdiğiniz bu şansı yine kötüye kullanırsa, lütfen aman aileler tanıştı geri dönüşü olmaz diye düşünmeyin ve bundan sonra bir şans daha vermeyin. Yoksa bu bir şans diye diye evliliğe kadar gider ve evlendikten sonra olabilecek olanlar, sizde daha derin yaralar açabilir. Umarım hatasını anlamıştır ve mutlu olursunuz..

Dün aileleri tanıştırdık çok şükür iyiyiz umarım böylede gider. Tekrar aynı hatalar olursa aileler tanıştı diye sineye çekmem zaten destekleriniz için teşekkürler :)

Benimde durumumun senden bir farkı yoktu üstelik bu şekilde geçer, düzelir, birgün beni anlar düşüncesiyle 8 ay geçti ve bir baktım ki nişanlanmışız... Ve biliyor musun? Keşke diyorum ama keşke en başında bu yola devam etmeseymişim, bir şeylere dur diyebilseymişim. Onu çok seviyorum ama bi yerden sonra sevgi de çare değil. Aileler tanıştıktan sonra daha kötü oluyor, biz herşey güzel olur yoluna girer diye bekliyoruz ama olmuyor, geçmiyor...! Hayırlısı olsun.

Umarım yoluna girer herşey ya çünkü seviyosun hemen vazgeçmek istemiyosn sonrasın hayal kırıklığı yaşamak çok üzer beni tabi. Bakalım artık inşallah herşey iyi olur. Hepimiz için

Zaten ayrılmayı düşünüyorum demişsin.
Oldukça isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum.
Fikir almaya çalışmana bile gerek yok.
Erkeklerin biz kadınları üzmesine izin vermeyeliimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…