- Konu Sahibi eldevarhayat
-
BencedeSiz eski nişanlısına mesaj attığınızda tepkisi ne oldu?
Nişan fotoğraflarını atmış ama, kesin ayrıldıklarına ya da beraber olduklarına dair bir bilgi verdi mi?
Bence sevgiliniz fazla şüpheli davranıyor sizi saklayarak.
İyi şeyler düşünmedim.
hiç bilgi vermedi sadece fotoları attı engelledi beni. ben kendi açımdan düşünüyorum. ben nişanlı olsam ve biri benim nişanlımla ilgili "ben onun sevgilisiyim" diye bana mesaj atsa dünya başıma yıkılır, nişan fotosu yollayayım diye düşünmem açıkçası.Siz eski nişanlısına mesaj attığınızda tepkisi ne oldu?
Nişan fotoğraflarını atmış ama, kesin ayrıldıklarına ya da beraber olduklarına dair bir bilgi verdi mi?
Bence sevgiliniz fazla şüpheli davranıyor sizi saklayarak.
İyi şeyler düşünmedim.
aynı şeyi ona soruyorum. saçmalama diyor. bizi ayırır diye korkuyorum diyor.Kız görmesin görürse şunu yapar bunu yapar. Çok saçma tepkiler bunlar. Ne yani siz ömür boyu ilişkinizi eski nişanlısına göre mi düzenleyeceksiniz. Ben çok sağlıklı görmedim bu durumu ne yazık ki. Bence biraz daha gözlem yapıp ayrılmayı düşünüyorsanız ayrılın derim.
Dediğinizde haklısınız fakat...hiç bilgi vermedi sadece fotoları attı engelledi beni. ben kendi açımdan düşünüyorum. ben nişanlı olsam ve biri benim nişanlımla ilgili "ben onun sevgilisiyim" diye bana mesaj atsa dünya başıma yıkılır, nişan fotosu yollayayım diye düşünmem açıkçası.
kandırılıyor muyum yaniArkadaşım saf misin sen ?
En ufak yanilma payı olmadan dümdüz kandiriliyorsun.kandırılıyor muyum yani
Aynen bu şekilde bence deYaaa aşkım seni çok özledim diye yazan biri sence reddedilmiş olabilir mi?
Bu kadar saf olma.
Hala görüşüyor o kızla.
Belki de esas kız o ve sen yedektesin.
Kızla uzak şehirlerde sanırım.
Ve görüştükleri net.
Daha ne istiyorsun kabullenmen için?
Aldatıyor işte adam ikinizi de.
Böyleleri asla bi kadınla foto koymaz görünür yerlere.
Uyan uyan. Aşkım demiş özledim demiş seni göremediğimden gerginim demiş.
Demek ki bu konuşmanın bi arka planı var.
Çok dikkatli ol. Ayrıl gitsin. Her şey ortada.allahın şanslı kuluymuşsn ki teli eline alır almaz msjı görmüşsün. Ama maalesef hala anlamamışsn mevzuyu ve sevglin olacak şahsa inanıyorsn.
+1Aynen bu şekilde bence de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?