Sevgilimle İlgili Tuhaflıklar

Böyle yalanlara nası hemen kanıyorsunuz anlamıyorum sen biriyle öylesine nişanlansan o kabul eder miydi?
bırakın erkek mi yok koca memlekette?

Bu bahaneler de hiç bir mantık yok !!
Gerçekten bunlara inanıp sindirebildiniz mi ?
Ya bide ben şu durumu asla kabul etmiyorum. Neden bu tür şeyler saklanır ? Madem kız onun peşinde, niye bunu size en baştan söyleyip tüm yanlış anlaşılma ihtimallerini ortadan kaldırmamış ?
Adamın her söylediği saçmalık. İnanmayın. Yalan söylediği apaçık.

Üç ihtimal var biri çok iyi biri çok kötü biri normal

1. Iyi ihtimal: doğru söylüyor ama senden emin olmak istiyor sonra ailesiyle paylaşacak durumu çünkü şimdi karşı tarafın ailesi öğrenince işler karışacak ve sonra siz ayrılırsanız adam kötü duruma düşecek kız sevinecek bak ayrıldılar diye

2. Normal ihtimal: adam hala nişanlı ama ayrılmak istiyor kız peşini bırakmıyor aileler zorluyor ve çocuk da araya mesafe girsin ayrılsınlar diye ve nişanlısını görmemek için başka şehre taşındı böylece o kızdan kurulacaktı hem de sizinle daha rahat görüşecek

3. Ve en kötü ihtimal de: adam gerçekten nişanlı ve o kızla evlenecek seni kandırıyor düğün öncesi eğlence arıyor çapkınlık yapıyor
Eğer 3.ihtimal doğruysa nişanlısı ya çok saf ya da duruma razı bir kız benim nişanlım için başka kız mesaj atsa paralarım o adamı tekmeyi de basarım

Ihtimalleri düşünün derim karar sizin ama bence 3. ihtimal çok baskın

Ben hala nışanlısını seviyor be onu kıskandırıyor diye düşünürdüm başıma geldi de nışan atmış biriyle konuşuyoduö ailesini bile yolladı ama ben hareketlerindeki tuhaflıkları takip ederek hala eski nışanlısınla konuştığunu ve benide kıskandırma usulü kullandığını anladım ve ayrıldım 2 ay geçmeden tekrar nışanlandılar:)

Valla evlendim eşim sürekli uyuyodu bi zaman sonra cinnet geçiriyosun çok iyi düşün öyle evlen

Size yazık inaninki safca bakmayın olaylara insanlar o kadar iyi degilmis ki bende aldatildim
Resim koymamasi kesinlikle masum değil. Eğer o kızla hala beraber değilse sizi ayirabilcek ne olabilir elinde zaten kendini ele vermiş ayirmasindan korkuyorum diyerek.Gozunuzu açın sonra daha büyük şok yaşamayın
Birde siz kıza ne yazdinizki nası bir konuşma oldu yani aranızda?
Kız sadece nisan resimlerini attigina göre belki sizin icinde rahatsız ediyor ben hallederim dedi ve kız o yüzden hiç muhattap olmadı(onun açısından bakinca)

Ben sizin için oraya tasindiginada inanamadim. Diğer kizinda size yakın oturmadigina eminmisini? Uyuyorum diyerek onla geziyor olamazmi gunduzleri?

Benim exinde eski sevgilisi surekli mesajlar atiyordu ben rahatsz olup profil fotografi yapmasini istedim.Hayir korkuyorum iliskimiz bozulur, nazar deger vs deyip ikna etti beni.Sonuc ne oldu bil bakalm?Aldatıldım!

ya biraz okuyun öğrenin bazı şeyleri siz saf olunca tabi kandırması kolay şimdi arkadaşım whatsapta resimleri son giriş saati vs. ayarlardan sadece kişilerim diye seçince telefon rehberindeki kayıtlı kişiler sadece o resmi görebilir zaten eski nişanlısını niye engellememiş o arı muamma da neyse eski nişalısını ve onun tüm sülalesini listesinden silip resminizi koyabilir ayarlardan sadece kişilerim bölümünü seçicek o kadar ha uyuma olayına gelince yorum yok ona cidden anlama veremedim

msjnda hiçde rahatsz ediyo bi durum yok gibi ama.. dikkat et derim fazla kıvıran birine benZiyor erkek arkadaşın. çokda kolay yalan söyleyebiliyor. çok işin var

Ne desek boş. Ona inanacaksın sevdiğin için.
Yaşa da gör o zaman.
Ne diyelim. Herkes kendi tercihlerinden sorumlu.
Sevdiğin erkeğin hayatında başka birinin olduğunu öğrenmek bile ayrılmaya götürmeyebiliyor işte. Denecek bir şey kalmadı bence.

Bence kesinlikle ayrılmalısın seni oyaladıgını düşünüyorum ve bence hala nişanlı
Bi şekilde annesinin tel numarasını al ara ve sor nişanlı olup olmadığını yada varsa kardeşini faln yada hiç bunları yapmana bile gerek yok bence hala nişanlı

Her cümleni destekliyorum, konu sahibi sende iyice düşün. Bana hiç güven vermedi erkek arkadaşınız!

Bu saate kadar ortalığı ayağa kaldırıp işin iç yüzünü öğrenmeniz gerekiyordu. Bariz bir dümen var ortada. Siz kırılma noktası diyorsunuz. Kendinizi kandırmayın.

3 seyde senden gizledigi baska bi sevgili ihtimalini cogaltiyor.
Son nokta gelirsek " eger sevmese bnim sehrime tasinmazdi" dusuncesi en gereksiz dusuncedir.
Belkide senin sehrinde daha fazla is imkani vardir. Belkide senin sehrindeki kadinlar pilic gibidir. Belkide senin sehrindeki evlerin kiralari daha ucuzdur. Sebebi illa sen olmasan bile " senin icin bu sehre tasindim askiim" olamazmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…