- 3 Haziran 2023
- 110
- -35
- 16
- Konu Sahibi gulaslan ay
-
Sınav dönemi stresi olur bırakın aramayın. Sonra da size aynen şunu der: “sınav zamanı yanımda olmadın aramadın moral vermedin yalnız bıraktın sınav stresi var beni sık boğaz yaptın…” Çünkü erkekler vicdana oynamayı iyi biliyor. İşleri buMerhaba benim bi derdim var sevgilim aramıyo aramayınca müsait olsam ben zaten ararım neden bana güvenmiyorsun diyor. 6. Aya girdik tek kavga bu ve ara verdi uzaklaştı kpss dönemindeyiz tartışmak istemiyorum dedi sizce bunu niye yapıyor
Bi dk belki yani. Sınav içindir diyenler olmuş ama düğünlere falan gidiyorAramıyor derken bütün gün hiç mi aramıyor?
Yani başkası olduğuna inanmıyorum.☺Valla bacım akıllı insan hayallerini takip eder, kiz/erkek arkadaşını değil.
Kpss zor çalışılması gereken bir sınav olabilir, sizinle vakit kaybetmek istemiyordur belki.
Ama bunu yapacak insan sayısı %.1 sizin de onun bulmaniz zor.
Bu durumda size zamanı kalmıyordur diğer henüz elde edemedigi flörtlerden
Yani başkası olduğuna inanmıyorum.Valla bacım akıllı insan hayallerini takip eder, kiz/erkek arkadaşını değil.
Kpss zor çalışılması gereken bir sınav olabilir, sizinle vakit kaybetmek istemiyordur belki.
Ama bunu yapacak insan sayısı %.1 sizin de onun bulmaniz zor.
Bu durumda size zamanı kalmıyordur diğer henüz elde edemedigi flörtlerden
25 yaşındayım. Hayır çok sık aramıyorumKaç yaşındasınız. Çok mu sık arıyorsunuz. 6 aylık sevgililikte iki tarafta heyecanlı olur mesaj atar arar sorar. Bence sevgili olan sensin adamın haberi yok. Kırılma ama sevgisi yok size. Sizde aramayın gezin arkadaşlarınızla buluşun paylaşın. Üzgünüm pek umut yok sevgilinden
Yani o zaman seni sevmiyor önemsemiyor çok açık değil mi?Bi dk belki yani. Sınav içindir diyenler olmuş ama düğünlere falan gidiyor
İkimizin de sınavı var.Sınav dönemi stresi olur bırakın aramayın. Sonra da size aynen şunu der: “sınav zamanı yanımda olmadın aramadın moral vermedin yalnız bıraktın sınav stresi var beni sık boğaz yaptın…” Çünkü erkekler vicdana oynamayı iyi biliyor. İşleri bu
Yani o zaman seni sevmiyor önemsemiyor çok açık değil
Yani o zaman seni sevmiyor önemsemiyor çok açık değil mi?
Yani ben fazla aramaktan ve aramaktan hoşlanmam ama bu konuda sen haklısın. Bir dakika arayarak lütfetmiş.Bi dk belki yani. Sınav içindir diyenler olmuş ama düğünlere falan gidiyor
Kaç yaşındasınız. Çok mu sık arıyorsunuz. 6 aylık sevgililikte iki tarafta heyecanlı olur mesaj atar arar sorar. Bence sevgili olan sensin adamın haberi yok. Kırılma ama sevgisi yok size. Sizde aramayın gezin arkadaşlarınızla buluşun paylaşın. Üzgünüm pek umut yok sevgilinden
Resmen istemiyor bence uzatmayınMerhaba benim bi derdim var sevgilim aramıyo aramayınca müsait olsam ben zaten ararım neden bana güvenmiyorsun diyor. 6. Aya girdik tek kavga bu ve ara verdi uzaklaştı kpss dönemindeyiz tartışmak istemiyorum dedi sizce bunu niye yapıyor
İstemediğine dair ya da ayrılıga dair bir şey demedi. Ara verelim diye ben dedim aslnda biraz konuşmadık sonra işte ben konuşmak istedim uzaklaştı sonra güzeldik niye böyle yaptın uzak kaldın dedim sürekli aynı sebepten tartışıyoruz ondan yaptım dedi. Bi de hep sen mi seviyosun ben de seviyorum ben de özlüyorum diyor. Konuşmadıgımızda ben de sensiz kaldım dedi.Resmen istemiyor bence uzatmayın
Canım anlıyorum seni ama bu ilişkinin şuanki haliyle mutlu olduğunu düşünmüyorum ara vermek istemekte bir nevi ayrılmak istemek benim gözümdeİstemediğine dair ya da ayrılıga dair bir şey demedi. Ara verelim diye ben dedim aslnda biraz konuşmadık sonra işte ben konuşmak istedim uzaklaştı sonra güzeldik niye böyle yaptın uzak kaldın dedim sürekli aynı sebepten tartışıyoruz ondan yaptım dedi. Bi de hep sen mi seviyosun ben de seviyorum ben de özlüyorum diyor. Konuşmadıgımızda ben de sensiz kaldım dedi.
Canım anlıyorum seni ama bu ilişkinin şuanki haliyle mutlu olduğunu düşünmüyorum ara vermek istemekte bir nevi ayrılmak iste
Yani ailem sınav konusunda baskı yapıyı dedi bilmiyorum ben anlamadım . Sen müsait olduğumda aradıgıma inanmadıkça biz bu sorunu aşamayız dedi dunCanım anlıyorum seni ama bu ilişkinin şuanki haliyle mutlu olduğunu düşünmüyorum ara vermek istemekte bir nevi ayrılmak istemek benim gözümde
Sen de bir süre arama iletişime geçme bence umursamıyormuş gibi davran dikkatini çekecektir illaki birinin ne kadar üzerine düşersen o kadar şımarırYani ailem sınav konusunda baskı yapıyı dedi bilmiyorum ben anlamadım . Sen müsait olduğumda aradıgıma inanmadıkça biz bu sorunu aşamayız dedi dun
Yani o zaman seni sevmiyor önemsemiyor çok açık değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?