Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
bir uzmandan yardim al.
Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
[/QUOTE
Cinsellik.icin kullaniliyorsun bilmem farkindamisin adam seni sevmiyo
Emek diyorsun da insanlar yeri geldiğinde 20-30 yıllık evliliklerini bitiriyor. Olması gereken de bu. Hayata bir kez geliyorsun neden sana değer veren, seni sevip sayan bir insanla birlikte değilsin? Tedavi olduğunu yazmışsın, iyi bir psikoterapi aldığını düşünmüyorum. İyi bir psikologa gitmelisinDoğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
yetmemis demek ki. uzman sana birey oldugunu, gururun lazim oldugunu kendini degersizlestirmenin sana fayda saglamayacagini falan anlatir, belki dinlersin.5 aydır alıyorum tedavi ve sadece salak gibi ruh gibi ortada dolanıyorum
Devam edersen daha çok kullanılmış hissedeceksin tek fark buDoğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?