- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
O zaman biraz daha emek verip kullanılmaya ne dersin?Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
Bunları yaparken sevdiğin için mutlu olduğun için yaptın yani sende onu kullanmış oldun. Zorlamanın manası yok.Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
Şaka mısın senMerhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Ee Sevgiliniz sizden ayrılmış haberiniz yok..Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Ayrılın. Bu kadar basit adamın size gösterdiği bir saygı bile yok ki? Her yer erkek neden bu adamda takılı kalıyorsunuz?Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Danışacak birinin olmasına gerek yok. Ne yapmanız gerektiği alenen ortada değil mi? Adamın sizi sevmediğini idrak edemiyor musunuz?Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
Her sey ortadayken ve hicbir mecburiyetin yokken katlanmanin, kendini ezdirmenin, karsi tarafi abartmanin, cesaretsizligin adı da "emek vermek" olmus.. Bu kadar mi sevmiyorsun kendini ve zamanını?Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?