Buzdolabı poşeti mi?Sevgilimle ilişkiye girdim reglemin 6. Günüydü ve reglem düzenledir 30 günde bir olur işte ilişkiye girdim sevgilim buzdolabı poşeti takmıştı korunmak için içime bosalmadi ama biz ne olur ne olmaz diye 4 saat içinde ertesi gün hapı kullandım ve 1 hatta sonra ara kanama oldu şimdi ise reglmden 5 gün geçti 5 gündür başım dönüyor midem bulanıyor beyaz sıvı akıyor ve bugün kustum çok stresliyim ne yapmaliyim
İlk defa duydum buzdolabı poşetiniSevgilimle ilişkiye girdim reglemin 6. Günüydü ve reglem düzenledir 30 günde bir olur işte ilişkiye girdim sevgilim buzdolabı poşeti takmıştı korunmak için içime bosalmadi ama biz ne olur ne olmaz diye 4 saat içinde ertesi gün hapı kullandım ve 1 hatta sonra ara kanama oldu şimdi ise reglmden 5 gün geçti 5 gündür başım dönüyor midem bulanıyor beyaz sıvı akıyor ve bugün kustum çok stresliyim ne yapmaliyim
Evet ya doğruya buzdolabı poşetinden daha güvenilir streç film vardı dimi . Bak kesin ondan hamile kaldıOlmaz streç film kullanmalıydın. Geçmiş olsun hamilesin
Ay bana buzdolabı poşetinden daha mantıklı geldiOlmaz streç film kullanmalıydın. Geçmiş olsun hamilesin
İkeanın saklama poşetleri de güzel ama kalın işte amaan püfEvet ya doğruya buzdolabı poşetinden daha güvenilir streç film vardı dimi . Bak kesin ondan hamile kaldı
o zaman neden ilaç içtinizIceri bosalmadi ve yumurtlama dönemine 2 hafta vardi
Yaptığınız hiçbirşey sağlığınız için doğru değilDüzgün cevap verirmisinuz zaten reglemde ilişkiye girdim ve 4 saat içinde hapı ictim
Evet evet onlarda var yöntem çok ta işteİkeanın saklama poşetleri de güzel ama kalın işte amaan püf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?