Sevgilimle ilsikiye girdim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

asdee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
6
2
1
24
Sevgilimle ilişkiye girdim reglemin 6. Günüydü ve reglem düzenledir 30 günde bir olur işte ilişkiye girdim sevgilim buzdolabı poşeti takmıştı korunmak için içime bosalmadi ama biz ne olur ne olmaz diye 4 saat içinde ertesi gün hapı kullandım ve 1 hatta sonra ara kanama oldu şimdi ise reglmden 5 gün geçti 5 gündür başım dönüyor midem bulanıyor beyaz sıvı akıyor ve bugün kustum çok stresliyim ne yapmaliyim

Doğur bebeği . Hayırlı olsun
Buzdolabı poşeti şuana kadar duyduğum en iyi korunma yöntemi aslında ama demekki olabiliyor yinede..

Buzdolabı poşeti mi?
Haşur huşur nasıl odaklandiniz kız, ben gülmekten şey edemezdim

İlk defa duydum buzdolabı poşetini

Düzgün cevap verirmisinuz zaten reglemde ilişkiye girdim ve 4 saat içinde hapı ictim

Kilitli poşet mi yoksa çoklu paket mi ? Kilitli poşetler daha kalın daha iyi korur.

Sonuçları ile baş edemeyecek kimse kondomla da ertesi gün hapıyla bilmem neyle de ilişkiye girmemeli. Sonuçta hiç bir yöntem %100 etkili değil. Hayır ertesi gün hapına para var da kondoma mı yok o da ilginç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…