- 20 Kasım 2018
- 15.741
- 59.435
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buzdolabı poşetini pipiye nasıl sabitlediniz ya, ince lastik mi taktınız naptınız![]()
Ona da ambalaj lastiği geçirmişlerdirBuzdolabı poşetini pipiye nasıl sabitlediniz ya, ince lastik mi taktınız naptınız![]()
Çift düğüm mü, fiyonk mu?Posetin agzini büzüp bağlamışlar![]()
Koli bandıyla cart curt bantlamak da olur aslında, hem koli bandı destekleyeceği için istese de sertliğini kaybedemez.Ona da ambalaj lastiği geçirmişlerdir![]()
Deneyince anlatırımÇift düğüm mü, fiyonk mu?
Bol gelen fazla kısım öylece duruyor mu yoksa dürüm sarar gibi doluyor muyuz etrafına?
Bunlar önemli detaylar lütfen tam bilgi verin.
Vuhuu bir gece de sizin için nöbet tutacağız anlaşılan ahshhDeneyince anlatırım![]()
Sabahtan haber veririm ona göre ayarlanirsinizVuhuu bir gece de sizin için nöbet tutacağız anlaşılan ahshh
evet çok mantıklı gerçekten. Alüminyum folyoyla nasıl olurdu acaba? Konu sahibi bir sonraki ay deneyebilir misin yav merak ettimKoli bandıyla cart curt bantlamak da olur aslında, hem koli bandı destekleyeceği için istese de sertliğini kaybedemez.
Büyük resmi şu an gördüm, taşlar yerine oturdu. Çok mantıklı gerçekten
bimdekiler delik çıkabiliyo bilgin olsun cnmBen hep bimin buzdolabını poşetini kullanıyorum daha az hışırdıyor
Memelerim ondan mı acıyor bak midemde bulanmaya başladıbimdekiler delik çıkabiliyo bilgin olsun cnm
E ben nasıl hamile kaldımMemelerim ondan mı acıyor bak midemde bulanmaya başladı![]()
O soğuk olur, bir de alüminyum zararlı. Yağlı kağıda ne dersiniz? Hem yağlı olduğu için kayganlaştırıcı etkisi de olur belki.evet çok mantıklı gerçekten. Alüminyum folyoyla nasıl olurdu acaba? Konu sahibi bir sonraki ay deneyebilir misin yav merak ettim