kıyafet bakmaya niye gelmek istemedi ?Merhabalar sevgilimle iki hafta sonra nişanımız var bugün kıyafet olayı yüzünden kavga ettik ben ona elbise bakalım dedim o da işimi gücümü bırakıp seninle elbise mi bakayım dedi ve ben çok kırıldım kavga ettik o da bana bahane arıyorsun dedi ama bahane değil gerçekten çok kırıldım sonra kavga ettik bende telefonu kapatıyorum deyince bana sinirlendi kapat bi daha arama dedi bende kapattım 4 saat oldu ne o aradı ne de ben .. Çok kırıcı konuştu eskiden olsa 10 dk geçmeden arar özür dilerdi şimdi 4 saat oldu 1 defa aramadı.. onu pişman ettirmek istiyorum beni kaybetme korkusu kalmamış çok umursamaz davrandı bu defa sizce ne yapmalıyı ben bu defa nasıl davranmalıyım hatasını anlasın pişman olsun benim kadar üzülsün o da
internetten sipariş edecektik bakalım dedim bakmadı işim gücüm var kıyafet mi bakacam dedi kavga edince de bana şaka yaptım dedi ama şaka değildikıyafet bakmaya niye gelmek istemedi ?
hayırkotu bir gunmu geciriyor acaba?
hayır alacaktık nişana kaldı 10 günkıyafete sadece bakmak için mi gidecektiniz alıcı gözüyle mi? şayet öyle bir göz gezdirmek amacıylaysa sevgilin haklı, erkeklere böyle şeyler boş geliyor. bi arkadaşınla fikir oluşturup alıcı olarak sevgilinle gitmen daha doğru. ama tersiyse eğer sen haklısın umursamaz davranmış oluyor. belki başka şeye sinirlidir abartılacak bi durum gibi gelmedi bana
eğer sizi seviyorsa zaten kaybetme korkusu şu anda yaşıyor olması gerek, ama siz aramayın üstüne düşmeyin ki gerçekten kırıldığınızı bilsinMerhabalar sevgilimle iki hafta sonra nişanımız var bugün kıyafet olayı yüzünden kavga ettik ben ona elbise bakalım dedim o da işimi gücümü bırakıp seninle elbise mi bakayım dedi ve ben çok kırıldım kavga ettik o da bana bahane arıyorsun dedi ama bahane değil gerçekten çok kırıldım sonra kavga ettik bende telefonu kapatıyorum deyince bana sinirlendi kapat bi daha arama dedi bende kapattım 4 saat oldu ne o aradı ne de ben .. Çok kırıcı konuştu eskiden olsa 10 dk geçmeden arar özür dilerdi şimdi 4 saat oldu 1 defa aramadı.. onu pişman ettirmek istiyorum beni kaybetme korkusu kalmamış çok umursamaz davrandı bu defa sizce ne yapmalıyı ben bu defa nasıl davranmalıyım hatasını anlasın pişman olsun benim kadar üzülsün o da
internetten bakmak için mi bakalım dedinizinternetten sipariş edecektik bakalım dedim bakmadı işim gücüm var kıyafet mi bakacam dedi kavga edince de bana şaka yaptım dedi ama şaka değildi
ozaman bir sonraki aramasinda acma telefonu simariklik yapti madem. ve de kabalik tabiki.! biraz burnu surtsun cantada keklik olmadigini gorsun. ne yaparsam yapayim yanima kar olur demesin nasil baslarsa oyle gider. bir sonraki gorusmede beni bir daha arama dedigin zaman bu bana son deyisin olur diye ciddi bir sekilde uyar. bu cumlwyi kurmak zorunda degilsin tabi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?