sevgilimle konuşmuyoruz napcam ?

mutsuzkiizz20

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
494
119
23
28
direk konuya giricem :):)
dün kendisi benle buluşmak istedi sinemaya gidelim dedi.
işten cıkışım 8 di yorgunum dedim . sonra bi arkadasım geldi onla cafede oturduk , bunu duyunca kıza bile benden cok deger veriyosun demeler filan başladı . trip attı bende yanına gitmek zorunda kaldım .
yine sinema koonusu acıldı bende sonra gideriz dedim . gectik bi cafede oturduk surat 5 karış elinde telefon benle konusmuyor . 15 dakika filan koonuşmadı herhalde , bende eve gitmek istedigimi söyledim . o koonusmayınca bende konusmadım . eve gidince mesaj attım cevap yok , mesajı görüyo ama bilerek cevap yazmıyo . sabah günaydın yazdım aynı sekilde cevap yok . bende daha yazmadım . sonra beni aramış , 3 4 saat geri döndüm işteydim . yanlışlıkla aradım dedi kapattık . şimdi ben napim , gerimi cekilim ?
mesaj atimmi atmiyimmi

Arkadasinizla oturama kadar onla da oturup bir kahve icebilirdiniz.

O konuda hakli.
Simdi de trip atiyor tabii

Baska sorununuz yoksa alttan alin

o atıyo ben degil
Şaka mı yapıyorsunuz?
Msj attınız dönmedi, mesaj atayım mı diye soruyorsunuz, atma diye yanıt alınca da o atıyor diyorsunuz.
Kafanız mı karışık?

Trip konusunu bir erkeğe göre abartmış ama haksız olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Belki ona güzel bir sürpriz yaparak aranızı düzeltebilirsin. Işyeri/okul ziyareti yapabilirsin.

Bence bir süreliğine onu yalnız bırakın. sizi ararsa hic bisi olmamiş gibi konuşun. Açarsa kusura bakma haklısın diyip konuyu kapatmaya çalışın. Olur böyle ufak tefek sorunlar ilişkilerde

İyi de çocuk haklı.
Aynısını o yapsa sende kırılırdın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…