sevgilimle ne yapacam

tavırımıda koydm ayrrlp gittimde yaa sürekli baskıda benle ayrı zmanda bile ne yap ettmi öğrnp laf sayan biri

Ne gibi ne yapacaksin?
Ne yapmaya karar verirsin bilmem ama bu sekilde kabul edebiliyorsan devam et. Yoksa degismez. Istedigin kadar tavir koy, istersen kendini yirt, degismez. Daha ailesinin adam edemedigi adami kac yasindan sonra bir kiz adam edemez. Ya bu deveyi gudeceksin, ya bu diyardan gideceksin kisacasi.

Son düzenleme:
Kutsal değerlerinizin aşkına ne atlattınız, bir anlatın? Çok merak ettim.
Evet, bunu benim de sorasim geldi. Cekilmez insanlarla gecirilen zamanda hep cok sey atlatildigi, cok emek verildigi anlatilir bahane olarak.
Ne yaptiniz, daglari mi delip bir araya geldiniz, nedir yani?

işiszşlk pskolojisi 4 senedir sağlık problemleri bırakncada sen dar günmde olmadın vicdan yapmlarıı bende salaklık derecesinde vicdan var okadr kırıcı olmasına rağmen bi laf dedm de üzülyrm

Bekara karı boşaması kolay gelir derler ya çok doğru hemen ayrıl diyoruz kız sevmese zaten ayrılırdı burda yardım istemezdi. Stresini sinirini atmasını sağlayan bir hobi bulun

işiszşlk pskolojisi 4 senedir sağlık problemleri bırakncada sen dar günmde olmadın vicdan yapmlarıı bende salaklık derecesinde vicdan var okadr kırıcı olmasına rağmen bi laf dedm de üzülyrm

sorn ztn sevmem ve birine ilk defa bu kadr emek vermem eskşden siler atardm simdi caresz hissedym kendimi

işsizlik problemi gerçekten çok zor bir süreç size sorum işsizlik sorunu çekmiyor iken nasıldı? eğer o zamanlarda da bu şekildeyse bence kendinizi yıpratmayın erkek bayandan daha çok sevmeli daha alttan almalı şimdi sevgilisiniz ve bir şekilde bu sorunlar atlatılır gibi geliyor ileride bu sorunlar gözünüzde daha çok büyüyecek.

gayet iidi ya aramz cok iidi ama bunn artı bide capknlığı var son zamanarda capkn oldu cıktı
bende işsizlik sorunu yaşadığım için biliyorum birde karşı taraf erkek eminim daha çok yıpranmıştır ancak çapkınlığına gelince her ne yaşarsa yaşasın ona çapkınlık hakkı vermez tamam üzülüyor olabilir, zor günler geçiriyor olabilir ama çapkınlık yapıp başkasına iyi davranabilme gücünü kendinde hissediyorsa size de iyi davranabilir o zaman, size davranışını işsizliğine, sıkıntılı günlerine bağlamasın başkasına iyi davranabiliyor isteyince ayrıca sevgiliyken çapkınlık yapan evlenince daha kötü şeyler yapar arkadaşım. ben aldatıldım 4 yıllık ciddi bir ilişkide ne kadar gurur yıkıcı, ne kadar zor bir duygu olduğunu inan anlatamam sana tavsiyem çapkınlığına göz yumma. tabi bu benim fikrim hakkımızda hayırlısı olsun her zaman...

Eeee değiştiremeyeceğine göre? Ya ayrılacaksın ya da kabulleneceksin. Fazla bir seçenek yok zaten.

kızlar benim cok huysuz bi sevgilim var sürekli tavırda sürekli kötü davranıyo ailesinede aynı sizce ne yapmalıym acil öneri
bir şey yapma..at çöpe gitsin..şiddet gören öldürülen kadınlar böyle erkek bozuntularının kurbanı oluyor..korkma dünyada erkek çooook..seç beğen al..

Ayrıll..!
Ailesine böyle olan size de böyle olur hiç değişmez....

kötü davranmasının sebebi nedir durduk yere mi yapıyo yoksa hoşuna gitmeyen davranışlar mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…