Evet, bunu benim de sorasim geldi. Cekilmez insanlarla gecirilen zamanda hep cok sey atlatildigi, cok emek verildigi anlatilir bahane olarak.Kutsal değerlerinizin aşkına ne atlattınız, bir anlatın? Çok merak ettim.
bende işsizlik sorunu yaşadığım için biliyorum birde karşı taraf erkek eminim daha çok yıpranmıştır ancak çapkınlığına gelince her ne yaşarsa yaşasın ona çapkınlık hakkı vermez tamam üzülüyor olabilir, zor günler geçiriyor olabilir ama çapkınlık yapıp başkasına iyi davranabilme gücünü kendinde hissediyorsa size de iyi davranabilir o zaman, size davranışını işsizliğine, sıkıntılı günlerine bağlamasın başkasına iyi davranabiliyor isteyince ayrıca sevgiliyken çapkınlık yapan evlenince daha kötü şeyler yapar arkadaşım. ben aldatıldım 4 yıllık ciddi bir ilişkide ne kadar gurur yıkıcı, ne kadar zor bir duygu olduğunu inan anlatamam sana tavsiyem çapkınlığına göz yumma. tabi bu benim fikrim hakkımızda hayırlısı olsun her zaman...gayet iidi ya aramz cok iidi ama bunn artı bide capknlığı var son zamanarda capkn oldu cıktı
Ayril.kızlar benim cok huysuz bi sevgilim var sürekli tavırda sürekli kötü davranıyo ailesinede aynı sizce ne yapmalıym acil öneri
bir şey yapma..at çöpe gitsin..şiddet gören öldürülen kadınlar böyle erkek bozuntularının kurbanı oluyor..korkma dünyada erkek çooook..seç beğen al..kızlar benim cok huysuz bi sevgilim var sürekli tavırda sürekli kötü davranıyo ailesinede aynı sizce ne yapmalıym acil öneri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?