• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle neler yapabiliriz

Saatlerce masaj yapsin sana :confused:
Siz ne yapmak istersiniz? :KK53:
İlla ki gelmiştir aklınıza birşeyler. :KK54:
Evi temizleyin sarma sarın vs vs vs vs :KK56:
canım onunla hayatta temizlik ve yemek işine girmem yoksa deliririm o öyle olmaz böyle olur şunu böyle yap falan çok biliyor gibi konuşur ama gel gör ki hiç bildiği yok klasik erkek işte :D ben beraber oyun falan oynamak isterim ama o sürekli film izlemek istiyor

Trip atarım. Sonra cinnet geçirir. Bir de cinnet geçirdi diye trip atarım. Ne tatlı bir ilişki. :KK53:

Şaka bir yana baş başa kalacak çok vaktiniz var sanırım ne güzel beeee. :KK51:

Trip atarım. Sonra cinnet geçirir. Bir de cinnet geçirdi diye trip atarım. Ne tatlı bir ilişki. :KK53:

Şaka bir yana baş başa kalacak çok vaktiniz var sanırım ne güzel beeee. :KK51:
yazık adamlara neden öyle yapıyosunuz kızlar hahahha ben de yaparım arada eğlenceli :KK53: güzel ama keşke yapacak daha güzel şeylerimiz olsa :)

Valla biz esimle Xbox, tabu, monopoly falan oynuyoruz. Haftada bir sinemaya gideriz bekledigimiz filmler vizyona girdiyse iki kere de oluyor bazen. :) Yeni mekanlara gideriz, yeni tatlar deneriz. Onun disinda evde film izler muhabbette ederiz. Bilemedim ki simdi baska ne onerebilirim. :)

yemeği birlikte yapabilirsiniz çok güzel olur hergün filmle geçmez yapın kahvenizi tavla oynayın biz çok oynarız..ayrıca burda okumuştum yine çiftler için oyunlar varmış onlara bak istersen internetten canım:)
Bu oyunun adı neydi hatırlıyor musunuz?

Herkesin beklentisi ve hobisi farklı.
Ben televizyon ve film izlemekten sıkılıyorum mesela.
Illa evde mi birşeyler yapmak Lazım?
Yürüyüş, okey tavla satranç oynanabilir. Birlikte bir dans kursuna yazılabilirsiniz.
Farklı yerleri gezmeye gidebilirsiniz. Seçenek çok...

Sinemaya gidin Beraber kitap okuyun yemek yapın yürüyüş yapın kahve yapıp arkadaşları çağırın yemeğe yada.bulmaca çözün secenek cokk

Ille evde vakit gecirecekseniz oyun oynayin tavla da olur play station da caniniz ne isterse, muzik dinleyin, dans edin, bizim gibi yan yana uzanip mekik cekin :KK70:
Disarda yapabileceginiz aktiviteler yasadiginiz yere bagli, yuruyus, sinema, kafe

Back
X