• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle neler yapabiliriz

Biz eşimle yabancı dizi izliyoruz game of thrones, balkonda mum yakıp oturup uzun sohbetler ediyoruz yanında yoğurt ssoslu cips ve kola bazen kahve.bahçede salıncağa biniyoruz play Station oynuyoruz.evi toparlıyoruz yemek yapıyoruz. Birimiz kitap okuyor diğeri dinliyor yapacak çok sey var.bize akşamlar yetmiyor

Sevişin Sevişin Sevişin bu önemli :) sonra kalori harcamış olacaksiniz yemek yapın ardından Kahveler onun arkasından meyvalar ardından Tw sonra film ve yine finali yatak ta BİTİRİYORuz birazcık hoş sohbetin arkadasin dan sabaha kadar sarılıp uyuyoruz mışıl mışıl

Balik tutmaya gideriz. Mangal yakariz, ateş başında eşim bana gitar çalar :KK75: ben de söylerim
Güreşirdik!dik hamile kalmadan önce. Terse çekmeyn normal güreş :KK53:
Ha bi de uzuuun uzun sohbet etmek çok güzel herseyden konusuruz biz.
İkimizde sanat bölümü mezunu olduğumuz için resim yaparız, seramikler yapariz, onları boyariz.
Bir de buz pateni var :cool:

Biz her fırsat bulduğumuzda arabaya atlayıp mangala gidiyoruz. 2 kişi olur mu demeyin çok da güzel oluyor. Sonra açar tabletten dizi izleriz,müzik vs. Çok sıkıldıysam alışverişe götür beni derim hemen avmye :KK76: Onun dışında evde vakit geçirirken yemek yaparız, film izleriz klasik şeyler yani. Ama zaman geçiyor bi şekilde yeter ki zevk almayı bil.

Bizim gezmek dışında (o da yeni yerler keşfetmek seklinde) ortak bi hobimız yok:( ben satranc,kagit,scrabble vs her türlü oyunu cok severim paten,tenis,dans,müzik,resim herseye meragim vardır ama maalesef eşlik edenim olmadığı için hepsinden uzaklaştım.eşim de azcık hevesli olsaydı da beraber bişeyler yapabilseydik:( tek eglencemiz sohbet, arkadaşlar ve tabi ki kızımiz :) büyüyüce onla yaparız insallah tüm bunlari

Biz eşimle yemek yapıyoruz birbirimizi itekleyip boğuşuyoruz :) ben ona vuruyom o bana :) sonra onun elinin ayarı kaçıyo benim canım acıyo. Küsüyorum. Bana peçeteden çiçek yapuo barışıyoz. :) neyse dalga geçmiyeyim ciddi yazayım.
Temizlik yapıııınnn!! :) biz olayı abartıp kuaförcülük bile oynadık be yaaaa.
Odaya serdik bi örtü. Ben müşteri o kuaför. Kafasına göre kesti. Gülmekten karnımız ağrımıştı. Cesaret eden biri çıkacağını sanmıyorum. :) çok ekşın istiyosan al sana ekşın. Saklambaçda oynuyoz. Ama saklancak yer kalmadı artık tutmuyo o oyun.

kızlar önerilerinizin hepsini kendi önerimmiş gibi sıraladım adama:KK53: aman boşver gel çok güzel film buldum dedi kendi oturdu onu izledi şimdi de uyuyakaldı horluyor öküzüm :51: :KK51::KK51:

Çocuk yapmada naparsan yap:)
Biz eşimle nobetle calisip ogliza bakıyoruz haftada iki gün belkiiiiii üç gün birlikteyiz mesela bu gece o yok gündü ben gece o yok gündüz ben siz ne güzel hep bi aradasiniz kıskandim benim en sevdigim şey kendime masaj yaptırmak aktardan çeşitli yağlar tutsuler falan aldım bu aralar bata safdil masaj işine:) deneyebilirsiniz
Ben kışın örgü ormeyide çok severim eğer sevgilin futbol falan seviyorsa yaninda örgü orabilirsin çok rahatlatiyo:)
Arada canlandırmak icin şakalar yapabilirsin mesela eline buz alıp otururken hop içine at:)
Bu yudum kahve al ağzına koltuktayda maden suyu yüzüne puskurt
Karşısı da ağzını şaplata şaplata limon ye:) ben bunları yaptığımda sonu guresle bitiyor ama ossun eglenceli oluyor
Puzzle yapabilirsiniz:)
Arkadaşlarınızı evinizde agirlayabilirsiniz
Birlikte pasta yapabilirsiniz güzel bi müzik eşliğinde
Dışarı çıkıp dolaşın ay güzel çocuksu dolasmak:) amaaaan yapin Kate biseyler be gusel yanyanasiniz o bile yeter

Sevgilimi koluma takarım
Bebek'te üç beş tur atarım
Olmadı bir de sinema yaparım
(Olmadı bir de Miami yaparım)
Gördüğün gibi çok unutkanım
Affina siginarak Benimde aklıma bu geldi

:KK19::KK55:

Çocuk yapmada naparsan yap:)
Biz eşimle nobetle calisip ogliza bakıyoruz haftada iki gün belkiiiiii üç gün birlikteyiz mesela bu gece o yok gündü ben gece o yok gündüz ben siz ne güzel hep bi aradasiniz kıskandim benim en sevdigim şey kendime masaj yaptırmak aktardan çeşitli yağlar tutsuler falan aldım bu aralar bata safdil masaj işine:) deneyebilirsiniz
Ben kışın örgü ormeyide çok severim eğer sevgilin futbol falan seviyorsa yaninda örgü orabilirsin çok rahatlatiyo:)
Arada canlandırmak icin şakalar yapabilirsin mesela eline buz alıp otururken hop içine at:)
Bu yudum kahve al ağzına koltuktayda maden suyu yüzüne puskurt
Karşısı da ağzını şaplata şaplata limon ye:) ben bunları yaptığımda sonu guresle bitiyor ama ossun eglenceli oluyor
Puzzle yapabilirsiniz:)
Arkadaşlarınızı evinizde agirlayabilirsiniz
Birlikte pasta yapabilirsiniz güzel bi müzik eşliğinde
Dışarı çıkıp dolaşın ay güzel çocuksu dolasmak:) amaaaan yapin Kate biseyler be gusel yanyanasiniz o bile yeter

bayıldım ben yapamıorm böyle yaaaaa çok keyifli :(

ben sevgilimle birlikte yaşamıyorum ama bir araya gelince evden pek çıkmıyoruz . zaten işler gereği sık görüşemiyoruz . mesela biz mutfağa girip birlikte yemek yapıyoruz ben söylüyorum o yardım ediyor soruyor bana sürekli falan .onun dışında film dizi izliyoruz ne bileyim bana yetiyor zaten . tatile çıkabilirsiniz birlikte kısa tatilllere mesela yakın ülkelere gidebilirsiniz .

Back
X