Sevgilimle olan ayrılığımda yanlışım var mı?

papatya5624

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2022
10
-1
1
Bu benim ilk yazım olucak ve gerçekten fikir almak istiyorum hatam varsa da görmek istiyorum uzatmadan başalayayım.
3 yıllık bir ilişkim vardı 4 gün öncesine kadar. Ben ilişkimde kıskançlığımı belli eden taraftan değilim içten içe kıskansam da belli etmeyi sevmem. Karşımdakine en baştan sınırlarımı söylerim kendi haline bırakırım bana yanlışı olcağı varsa olsun gözüyle bakarım kısıtlayarak kıskanarak o yanlıştan ben alıkoymuş gibi yapmak istemem yani düşünce tarzım bu şekilde. Ama erkek arkadaşım beni çok iyi tanıyor ve en son neyde noktayı koyacağımı iyi biliyor ilişkimiz iyi giden bi ilişkiydi saygımız sevgimiz hiç bozulmadı birbirimize olan sadakatimiz ihanet vs durumları aramızda hiç olmadı. 4 gün önce sabah uyandım normal konuşmaya başladık rüya gördüğünü söyledi anlat dedim (kuzenim var onu görmüş kuzenden ziyade kardeşim olarak gördüğümü bilir ve hep de söylerdim ayrı şehirlerdeyiz bu sene gelicekti tanıştırırım gezdiririz vs diyordum) rüyasını anlatmaya başladı. Rüyasında benle iyi gidiyormuş ilişkimiz daha sonra kuzenim gelmiş ismi pelin olsun. İşte pelin gelince onlar çok iyi anlaşmış ben bu durumu yanlış anlayıp engellemişim ayrılmışım. Bana anlatınca bunu güldüm dedim böyle bişey yapmam geçiştirdim o an aklıma pek takılmadı daha sonra buluştuk biz akşamına. Ablamın instagramı telefonda açıktı tanımadığı akrabalarımı gösteriyordum o sıra kuzenimin annesi çıktı girdim profile gösterdim bak bu hep bahsettiğim kuzenimin annesi dedim. Kuzenimde annesi de gerçekten bu arada çok güzel kadınlar😄 daha sonra birden durup kuzeninin kime çektiği belli oldu dedi. O an kaldım çevirdim kafamı ne anlamda dedim çünkü karakterlerini vs tanımıyor güzellik anlamında dediyse bana edepsizce geliyor. Her neyse ne anlamda diye sorduğumda güldü ve bişi demedi eve gittim sabah ki rüyayı düşündüm o an dediğini düşündüm ve cidden yediremedim bilmiyorum çok garip bi histi ve benim tek kaldıramadığım şey başka bir kıza yan gözle bakılması. Öyle bir şey 3 yıldır hiç görmemiştim yani kız arkadaşı bile yoktu ben karışmadığım halde. Ben mi abarttım bilmiyorum ama ayrılmak istediğimi söyledim saatlerce düşündüm ama yediremiyordum o kız kuzenim olması değil başka biri de olsa labali bi şekilde demesini kaldıramadım veya ilk defa böyle bişi gördüğüm için ondan taraflı, ne yapacağımı bilemedim. Uzatmıcam dedim ama uzattım biraz umarım okuyan çıkar sizce yanlışım var mı?

Afedersiniz ama kıskançlıkta durup durup pik yapmıssınız?
Ruyadan mutevellit akabinde profil fotosundan anne kız yorumu ile bu sona gelmek pek normal gelmedi ve saglıklı da gelmedi:KK43:
Keske rahatsiz oldugunuz kısmı konusarak fikrini ögrenseydiniz.Gülmüs ya hani mesela ne güldün bak bozuluyorum diye bile orada bir ima olmus olsa belki izah eder is buralara gelmezdi.

Erkek arkadaşınızın rüyası kısmen gerçek olmuş 😂

Şaka bir yana, ayrılmak için tek sebebiniz bu mu? Açıkça yazın burada çünkü şu paylaştığınız konu ile mevzunun ayrılığa kadar gelmemesi lazım. Bir ihtimal erkeksel içgüdü ile kızı rüyasında farklı biçimde gördüğünü mü düşündünüz?

Ben de erkek arkadaşımın kardeşlerine, arkadaşlarına iltifat ederim hep "çok yakışıklı olmuşsun, saçların bugün çok havalı, bu gömleği hep giy çok yakışmış" vs. Hatta bunları erkek arkadaşımın yanında da söylerim. Ne o yanlış anladı, ne de ben artniyetle söyledim. Bana çok çocuk geldiniz. Ayrılma sebebi bu mu gerçekten?

Erkek arkadaşınızın rüyası kısmen gerçek olmuş 😂

Şaka bir yana, ayrılmak için tek sebebiniz bu mu? Açıkça yazın burada çünkü şu paylaştığınız konu ile mevzunun ayrılığa kadar gelmemesi lazım. Bir ihtimal erkeksel içgüdü ile kızı rüyasında farklı biçimde gördüğünü mü düşündünüz?
Hiç konuşmadığı görmediği tanımadığı kızı kime çektiği belli olmuş diyip sırıtması sonra sordum ne anlamda diye cevap veremedi o an bişi uydursa tamam diyip çekilicem ama şöyle düşündüm içinden geçeni istemeden diline yansıttı. Ve rüyasında ne şekilde gördü bilmiyorum ama bana anlatması çok saçma sonuçta şüphe uyandırır. Daha sonrasından şey dedi rüyası için, sen de kıskanabiliyormuşsun demek ki dedi. Acaba kıskandırmak için mi uğraştı pek anlayamadım

Ben de erkek arkadaşımın kardeşlerine, arkadaşlarına iltifat ederim hep "çok yakışıklı olmuşsun, saçların bugün çok havalı, bu gömleği hep giy çok yakışmış" vs. Hatta bunları erkek arkadaşımın yanında da söylerim. Ne o yanlış anladı, ne de ben artniyetle söyledim. Bana çok çocuk geldiniz. Ayrılma sebebi

Ben de erkek arkadaşımın kardeşlerine, arkadaşlarına iltifat ederim hep "çok yakışıklı olmuşsun, saçların bugün çok havalı, bu gömleği hep giy çok yakışmış" vs. Hatta bunları erkek arkadaşımın yanında da söylerim. Ne o yanlış anladı, ne de ben artniyetle söyledim. Bana çok çocuk geldiniz. Ayrılma sebebi bu mu gerçekten?
Normalde birebir bende söylerim ama o an art niyetli hissettim ya çok garip bi his oluştu içimde belki de özgüvensizliğiimden kaynaklı. Saçma olduğunu kabul ediyorum

Hiç konuşmadığı görmediği tanımadığı kızı kime çektiği belli olmuş diyip sırıtması sonra sordum ne anlamda diye cevap veremedi o an bişi uydursa tamam diyip çekilicem ama şöyle düşündüm içinden geçeni istemeden diline yansıttı. Ve rüyasında ne şekilde gördü bilmiyorum ama bana anlatması çok saçma sonuçta şüphe uyandırır. Daha sonrasından şey dedi rüyası için, sen de kıskanabiliyormuşsun demek ki dedi. Acaba kıskandırmak için mi uğraştı pek anlayamadım
Bak bu bir ihtimal olabilir. Kıskanasın diye şakasına söylemiş olabilir, kızdırmak için sana takılıyor olabilir onu en iyi sen tanıyorsun. Konu bu kadarsa ayrılmanız biraz saçma olmuş.

Afedersiniz ama kıskançlıkta durup durup pik yapmıssınız?
Ruyadan mutevellit akabinde profil fotosundan anne kız yorumu ile bu sona gelmek pek normal gelmedi ve saglıklı da gelmedi:KK43:
Keske rahatsiz oldugunuz kısmı konusarak fikrini ögrenseydiniz.Gülmüs ya hani mesela ne güldün bak bozuluyorum diye bile orada bir ima olmus olsa belki izah eder is buralara gelmezdi.
Keşke öyle yapsaydım bi anlık sinirle ne yaptığımı bilemedim

Bence ayrılmamışsınız fotoğraflar durduğuna göre sizin anlık öfkeyle davrandığınızı düşünmüştür muhtemelen. Bence hislerinizde olumsuz bir şey olması normal ama ayrılık sebebi gibi görmedim ben. Belki başka hisler de girdi içinize bilemeyiz ne yaşadınız daha önceki zamanlarda. 4 senelik ilişki olduğu için çok kolay bitirmişsiniz gibi geldi. Bence konuşmanız lazım.

Bence çok abartmışsınız ya. Tanışmamış bile kuzeninizle. Güzel bir kadına güzel denir. Içten içe kıskanmış olabilirsiniz ama bu ilişkiyi bitirmek için yeterli bir neden değil. Duygularınızı kontrol altına almaya çalışın.

Bence ayrılmamışsınız fotoğraflar durduğuna göre sizin anlık öfkeyle davrandığınızı düşünmüştür muhtemelen. Bence hislerinizde olumsuz bir şey olması normal ama ayrılık sebebi gibi görmedim ben. Belki başka hisler de girdi içinize bilemeyiz ne yaşadınız daha önceki zamanlarda. 4 senelik ilişki olduğu için çok kolay bitirmişsiniz gibi geldi. Bence konuşmanız lazım.
Sıkıntılı bir dönemin içerisindeyim çoğu şey üst üste geldi tabi bu bi bahane değil sadece sağlıklı düşünemiyorum. Ve özgüvensizliğim yüzünden büyütmüş oldum. Kolay bitmedi doğum günümü ağlayarak geçirdim bi anlık sinirimin cezasını çektim

Erkek arkadaşınız sonrasında görüşmek ,kendisini tekrar anlatmak istemedi mi? Sizin kıskançlık fitilinizi kendisi ateşlemiş ve anlaşılmamak/yanlış anlaşılmış olma hissi insanı yiyip bitiren birşeydir.Üstelik bu konuyu döndürüp döndürüp önünüze getiren gerçekten kendisi.Böyle bir yanlış anlaşılma ile sevgilisi tarafından terkedilen kişi genelde "sana saygı duyarım" diyip kenara çekilmez ..kendisini anlatmaya çalışır , neden böyle bir cümle kurduğunu anlatır,art niyetinin olmadığını anlatır ama tekrar tekrar bir şekilde iletişim kurmaya çalışır.

Sevgilinize ayrilik sebebi olarak ne soylediniz? Aslinda ilk basta fevri davranmayip kiskandiginizi soyleyerek durustce konussaydiniz cozebilirdiniz meseleyi.sizi kiskandirmaya calismis olma olasiligi var. ancak size ayrilirken saygi duyuyorum demesii, kendini aciklamaya calisip iliskiyi devam ettirme cabasina girmemesi de garip..boyle ufak bi sebepten iliskinin bitmesi uzucu olmus.fotograflari kaldirmadigina gore hala bi umut bekliyo da olabilir.eger onu seviyorsan, kiskancliktan fevri davrandigini bu yuzden ayrilalim dedigini aciklayabilirsin..

Back
X