NedenAllah akıl fikir versin sana kuzucuk
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
NedenAllah akıl fikir versin sana kuzucuk
Sanal sex yapıyordunuz en son ona noldu
[/QUOT sanal sex de ne oluyor yeni duydum nasıl bisey![]()
Ne sacmalysn sen be istedigimi okurum hahah bu nasl bir kafa yapısı nasl bir zihniyet ben burda her türlü şeyi okuyorum sizene gerçketen işsiz güçsnz benim profil geçmişimi irdeliycek kadarŞuanda okuduğun konu: “eşinizle oral seks yapar mısın” öyle mi ? Hımm peki.
Bana çok sapık ve fake göründünüz burda kimse ilişkisini öpüşmesini anlatmaz.
Ne sacmalysn sen be istedigimi okurum hahah bu nasl bir kafa yapısı nasl bir zihniyet ben burda her türlü şeyi okuyorum sizene gerçketen işsiz güçsnz benim profil geçmişimi irdeliycek kadarmillet yatak odasına kadar soruyor gün de kaç kez eşinizle ilişkiye girysnz diye ona kadar soruyor hem ben kimseye zorla yorum yaptrmyrm sanki kafana silah mi dayadm anlatcaksn diye bide kendi kendine tribe girmiş ya hahah
Yorum için kimse şikayet et butonuna basmamış, biz konuları takip edemeyiz buna zaman da yetmez, yoğunluktan fırsat da bulamayız, kurallara uymayan yorumları rapor edeceksiniz ki haberdar olalım.
dünden beri 3-4 kez rapor etmiştim halbukiYorum için kimse şikayet et butonuna basmamış, biz konuları takip edemeyiz buna zaman da yetmez, yoğunluktan fırsat da bulamayız, kurallara uymayan yorumları rapor edeceksiniz ki haberdar olalım.
Abartmıyorsun canım çünkü benim de ilk öpüşmem de aynı senin gibi çok utanıyordum hatta öpüşmeyi ben de senin gibi bilmiyordum ama alıştıktan sonra kendin istiyorsun çünkü insan sevdiğini öpmeyi alışma sürecinden sonra çok seviyor. Normal yani şu andaki durum akışına bırak, ilerisi sana kalmış zaten.23 yaşındayım ancak daha önce hiç böyle bir deneyimim olmadi 8 aylık.bir ilişki ama ben nasl öpüşcegimi bilmiyorum rezil olurum diye cekiniyorum tam.o yakınlaşma olacağında kendimi çekiyorum yoksa bende onu öpmeyi çok istiyorum ama şimdi sormak istediğim sizce nasl davranmalı sizin ilk öpüşme tecrübeniz nasıldı abartyormuyum peki?